سایت ساز وبزیخرید بک لینک

اسپای دهنمو سرویس کرده!

شروع موضوع توسط faridbahal ‏5 آگوست 2004 در انجمن بایگانی

  1. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    يادمه قبلا هم يكي اين مشكل رو مطرح كرده بود اما هر چي گشتم پيداش نكردم
    homepage ایتنرنت اکسپلوررم عوض شده هر کاری هم میکنم به جر چند ثانیه نمیتونم برگردونمش
    هر چی نرم افزار هم بلد بودم دانلود کردم اما مشکلم حل نشد نرم افزار های زیر رو امتحان کردم:
    adaware 6 pro
    spy sweeper
    Scan Spyware
    فکر کنم بهترینش همیناس(اره؟)
    یکی کمک کنه
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. arad

    arad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منم يه بار اينجوری به ان رفتم
    شما رو نمی گمااا

    بعد Spy Hunter رو گرفتم اون پيداش کرد
    کرکش رو هم پيدا نکردم دستی پاک کردم درست شد

    يه سوال زايه بکنم ؟
    ساری شما ad awaret رو آپ ديت کردی ؟
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    دم اسپای گرم!!!!!!!!!!!!!
     
  5. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    خيلي ممنون يه برنامه به اسم the spykiller گرفتم پاکش کرد
    هر سه ی نرم افزار هایی رو که گفته بودم اپدیت کرده بودم
    به ترکه چشم حسود درستش کردم!!! اسپای که سهله بمب هم نمیتونه ویندوزه منو خراب کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    چند روز دیگه که دباره گرفتی بهت می گم!!!
     
  7. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,854
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    من spyware doctor رو پيشنهاد ميکنم
     
  8. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    مرسی فتو جان مشکلم حل شده با نرم افزار the spykiller
     
  9. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,019
    تشکر شده:
    844
    من خودم هروقت همچين مشكلي برام پيش مياد ويندوز ميريزم!! :D :D
    هم آبو هواي سيستم عوض ميشه!! هم كمتر طول ميكشه!!
     
  10. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اخه من انقدر برنامه روي اين ويندوزم ريختم كه حالو حوصله ي دوباره ريختنشون رو ندارم
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خوب مثل من از ابتدا 2-3 تا ویندوز می ریختی و یکیشو واسه اینترنت می زاشتی!!!
     
  12. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,019
    تشکر شده:
    844
    البته اين موردو راست ميگي !!
    من هروقت ويژوال استوديو دات نت رو ميريزم تا 5 شيش ماه ويندوز اصلا نميريزم!!
     
  13. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ولی باید دوتا ویندوز کمه کم داشته باشی که از یکیش برا اینترنت استفاده بکنی!! چون چند ماه که با اینترنت کار کنی دیگه ویندوزت از حال میره!!!!!!!
     
  14. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,508
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    والا دوتا ويندوز دارم يكي 98 يكي اكس پي اما 98 رو گذاشتم براي دكور!!!!!!
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی