آژانس هواپیماییexchanging

اسکریپت آپلود از url؟

شروع موضوع توسط brainsore ‏26 ژانویه 2010 در انجمن Script آماده

  1. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    کسی اسکریپت آپلود فایل از url می شناسه؟
     
  2. H+R

    H+R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    3,165
    تشکر شده:
    406
    همين راپيدليچ معروف
    كلا به اينا ليچر ميگن
     
  3. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    نه یکی دیگه می خوام!
     
  4. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    تو پی سی ول دیدم همچین چیزی رو
     
  5. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    نبوووود؟!
     
  6. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. H+R

    H+R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    3,165
    تشکر شده:
    406
    leech script رو گوگل كن خيلي زياده يه فارسي هم بود
     
  9. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  10. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    سرچ کردم چرت و پرت میاره. همش Anti leech script بود! با سوییچ anti- هم که سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکرد.
    نخورد :( سی پنلم.
    شما php بلدین ولی ما که بلد نیستیم دنبال اسکریپت آماده باید بگردیم. میشه همین سه خط را اینجا بذارید؟!
     
  11. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    خوب من خودم این اسکریپت را پیدا کردم:

    کد:
    <?php
    define('BUFSIZ', 4095);
    $url = 'http://www.techtipsmaster.com/alexa-top-ranks.csv.zip';
    $rfile = fopen($url, 'r');
    $lfile = fopen(basename($url), 'w');
    while(!feof($rfile))
    fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
    fclose($rfile);
    fclose($lfile);
    ?>
    فقط باید url را توش وارد کرد. اگه کسی یه تکست باکس که url را بگیره و یه دکمه submit برام بنویسه حله حله. :)
     
  12. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    بلد بودن نمیخواد که !
    کد:
     <?php
    copy($_GET['url'] , $_GET['des']); 
    ?>
    حالا آدرس رو اینجوری بزن !‌
    کد:
    http://site.com/copy.php?url=http://www.google.com/file.zip&des=test2.zip
    این میاد فایل test.zip رو از مسیر google.com/test.zip میخونه و به نام test2.zip ذخیره میکنه .'

    اینم از اسکریپت خودت .

    PHP:
    <?php
    if (isset($_POST['url'])) { 
    $url=$_POST['url'];
    define('BUFSIZ'4095);
    $rfile fopen($url'r');
    $lfile fopen(basename($url), 'w');
    while(!
    feof($rfile))
    fwrite($lfilefread($rfileBUFSIZ), BUFSIZ);
    fclose($rfile);
    fclose($lfile);
    }

    ?>
    <form method="post" action="">
    <input type="text" name="url"><input type="submit" value="dl">
    </form>
     
    Last edited: ‏27 ژانویه 2010
  13. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    دادش دستت حسابی درد نکنه. انقدر ثواب داره کار جوون مردم را راه میندازی (:)
    دمت گرم :)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Decent

    Decent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2008
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزیز بهتر از لیچ که نداریم.واسه چی استفاده نمی کنی؟؟!!!!
    اگه اگه نمیخوای تابلو بشی با استفاده از یک اسکریپت دیگه به نتیجه نمیرسی.هاست مستر از روی cpu load متوجه میشه و suspended میشی.