آژانس هواپیماییexchanging

اسکریپت برای سایت دانلود؟

شروع موضوع توسط fireboy ‏9 ژانویه 2008 در انجمن Script آماده

  1. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اسکریپت آماده برای سایت دانلود میخواستم. چیزی پیدا میشه که ساده و راحت برای استفاده باشه؟
     
  2. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    من یه سورس نوشتم مثل www.p30download.com
    امکانات زیادی داره.
    دانلود رایگان ,برای اعضا و دانلود پولی
    امتیاز دهی وارسال نظر برای هر مطلب
    ارسال بی نهایت لینک برای هر پست همراه با مشخص کردن سرعت دانلود و تشخیص اتوماتیک زمان دانلود
    ایجاد بی نهایت بخش اصلی و بی نهایت زیر بخش.
    خروجی آر اس اس برای تمامی قسمت های سایت.
    مدیریت تبلیغات به صورت اعتبار کلیکی و نمایشی
    انجام قرعه کشی در هر روز و انتخاب 1 نفر به عنوان برنده.
    ارسال خبر
    مدیریت آپلود
    ارسال ایمیل به اعضا ی سایت
    ایجاد مدیر همراه با ایجاد محدودیت در دسترسی به بخش های مختلف مدیریت سایت
    آرشیو موضوعی و آرشیو ماهیانه.
    سرچ قدرت مند و بر اساس عنوان و متن کوتاه و متن اصلی و همراه با انتخاب محدودیت در زمان ارسال پست.
    بخش ویژه برای ارسال درخواستهای کاربران.
    بخش ارتباط با ما.
    آدرس های سایت کاملا هماهنگ با موتورهای جستجو هستند و تمامی پسوندهای سایت .html می باشند.
    قیمت محصول 450 هزار تومن
    شماره ی تماس 09132677411
    نمونه ی آنلاین این سیستم تا 1- 2 ماه آینده بر روی یک سایت با ویزیتور بالا به نمایش در خواهد آمد.
     
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    به این شکل ,در حال حاضر برام به صرفه نیست.

    کسی در این زمینه میتونه بیشتر راهنمایی کنه؟ امکانات در حد یک وبلاگ باشه که بشه در آینده چیزهایی بهش اضافه کرد (مثل سیستمهای جوملا).
    *ایندکس شدن تو سرچ انجین ها برام مهمه.
    نمیدونم تو این زمینه سیستمی مثل جوملا بهتر هست؟ یا وردپرس از لحاظ سادگی و اینکس شدن و همینطور راحتی در نصب و راه اندازی بخشها برای یک مبتدی چون قرار نیست برنامه نویس روی اون کار کنه.
     
  4. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
  5. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    WordPress ...! :دی
    فکر میکنم اونقدر قابلیت داشته باشه که با چند تا پلاگین خیلی از CMS های فارسی رو پوشش بده . که امکانات پیش پا افتاده ای مثل Rating و پستهای مرتبط و اینا رو داشته باشه .
    لینک هاش SEO میشن با Keyword .
     
  6. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    به نظر براي شما movable type بهتر باشه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ممنون.

    یکی ازموارد این هست که cms ی که میخوام کار کنم انگلیش هست و همین که قرار نیست با این سیستم های فارسی کلنجار برم خودش نکته مثبتیه!
    نکته بعد اینکه که من تا به حال با این سیستم ها کار نکردم بنابر این در جریان کارشون نیستم نمیدونم راحت میتونم یه سیستم راه اندازی کنم یا نه.
    چیزی هم که در حال حاضر میخوام ساده هست. مثل یک وبلاگ ساده هست که قرار هست به صورت مثلا موضوعی داخلش پست ارسال بشه در حد more که برای هر مطلب میاد ممکنه کامنت هم براشون داشته باشه.
    همونطور که گفتم seo نکته مهمش هست و اینکه سیستم مورد نظر به سرور هم فشار نیاره.

    از لحاظ ظاهری سیستمی دقیقا مثل download.ir مد نظرمه!

    در مورد نسخه های جدید mt اطلاعاتی ندارم ولی قبلا اطلاع داشتم نسخه های زیر 3 به سرور زیاد فشار میاوردن همینطور بخش سرچ mt !! *در صورتی که شنیده بودم wp به سرور فشار نمیاره ضمن اینکه در حال حاضر قالب های زیاد و متنوعی هم براش ایجاد شده که این درست یوزر رو بازتر میکنه.
     
  9. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    طوری نیست
    من فکر کردم یه چیز خفن نیاز داری
    اینیکه من نوشتم خیلی با موتور جستجو هماهنگ هستش.
    آژاکس هم داره.
    برای کاری که تو میگی همون وردپرس بهتره
     
  10. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    به نظر منم MT دست آدم را خیلی باز می زاره ...
     
  11. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    با یه fast search مشکل سرچش هم حل می شه ;)
     
  12. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    بهتره جنگ WPو MT دوباره راه نیوفته . :D
    شما میتونی تو لوکال WP و MT رو نصب کنی و امکاناتشونو تست کنی .
    در مورد SEO URL های MT خبر ندارم . اما دو وردپرس امکانی تحت عنوان Post Slug هست که میتونی تعیین کنی که ادرس با چه کیوردهایی نمایش داده بشه .

    مثلا شما مطلبی در مورد WinRAR میزارید , آدرسش میتونه این باشه :
    http://www.site.com/winrar-latest-version-compress-utility.htm
    نمونه اش هم اینجا هست : www.adsblog.net
     
  13. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    آره ... بهتره دوباره جنگ شروع نشه ... :D

    ولی توی url هم MT دست را باز گذاشته و می تونی هر جور که دوست داری تعیی کنی Url ها ساخته بشه ;)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    قدیما که بحثای داغی بود :D

    آره همین خوبه , مشکلو حل میکنه. البته بعضی سایتهای wp هم پسوندوهاشون بدون htm. هست که ظاهرا این مورد رو هم میشه راحت حل کرد.

    سایت خودتون هست؟ توی opera به عنوان هاش برعکس نمایش داده میشه.

    میدونی این قضیه تقریبا مثل فرق برنامه فلش یا برنامه های هم سطح اون هست .. با فلش کارهای خیلی سنگین و سطح بالایی میشه کار کرد اما این در صورتیه که اپراتور بتونه حرفه ای باحاش کار کنه. در صورتی که فردی مثل من که تو زمینه برنامه نویسی کار نکرده نمیتونه با چیزی مثل mt کار کنه چون نیاز به یادگیری و وقت گذاشتن زیاد هست به نسبت wp .
    - در مورد wp هم تجربه ای نداشتم ولی فکر کنم افرادی که تو زمینه برنامه نویسی کار نکردم بهتر میتونن با wp کار کنن تا mt ؟ نظر شما چیه؟ هم در مورد کار با خود محیط کار و همینطور کار با پلاگین های wp منظورم هست!!

    یه زمانی هم با عابر زیاد با این mt برنامه داشتیم :D یادش بخیر.
     
  16. mojtaba_6485

    mojtaba_6485 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    301
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    شاهی
    باتشکر از دوستان
    mt دیگه همه میشناسن خدای بقیه هست ولی فعلا ازبس cms چی میدونم dle , جوملا و ... در اومده که عده کمی هستن با قالب های محدود mt کنار بیان اگه میخوای سایتت سئو خوبی داشته باشه بهتره از floone cms استفاده کنی . راستی اگر تو گوگل سرچ کنی پیداش نمی کنی :)
     
  17. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    مشخصه دلیل استفاده از چیزهایی مثل جوملا هم هموطور کم گفتم راحتی در استفاده برای افراد نرمال هست از لحاظ اطلاعات برنامه نویسی وبی.