• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت های فارسی فری دانلود

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
سایت فری دانلود در نظر دارد منبع بزرگی از برنامه ها و اسکریپت های فارسی را تهیه کند. دوستان گرامیی که برنامه یا اسکریپتی را فارسی کرده اند می توانند از طریق ایمیل زیر تماس بگیرند و توضیحات کامل در مورد برنامه و اسکریپت خود را با آدرس دانلود و آدرس دمو بفرستند تا در صفحه اول سایت و انجمن های سایت فری دانلود قرار داده شود.
برای دوستانی که برنامه خود را برای ما بفرستند به لینک سایتشان در لینکدونی و در بخش ویژه خبری سایت که تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد به طور مجانی قرار داده خواهد شد.
منتظر تماس شما دوستان عزیز هستم.
[email protected]

samstag

Guest
لایک‌ها
0
20 تا برنامم تو سایتتون نیست انوقت بزرگترین آرشیو دانلود در ایران؟!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از samstag :
خوب اين يه نمايي از چشم انداز 40 سالس ! ;)

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Shahedr :
خوب اين يه نمايي از چشم انداز 40 سالس ! ;)
83.gif

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی بی انصاف هستید.
الان فقط دو هقته است که این سایت راه افتاده و حدود 12000 گردش توی سایت انجام شده. مهم اینه که توی صدر فهرست موتورهای جستجو گر قرار میگیره.

در ضمن اونی که شاهد گفت ممکنه درست باشه. شما به این چیزاش کاری نداشته باش. شما اگر برنامه ای داری معرفی کن.

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
راستی این سایت تازه شروع به کار کرده و از 180 تا فایل آرشیو اون تعداد 1500 بار واقعی دانلود شده.
ضمنا حدود 1000 تا برنامه در تمام زمینه ها آماده شده که در دو هفته آینده به سایت اضافه میشه.
این بس نیست.
مثل خیلی دیگه از سایتها ادعا ندارم. بهترین محیط توی ساتهای دانلود ایرانی رو توی این سایت می بینی.
بعد از دو هفته بالاتر از تمام سایتهای سابقه دار و با تجربه توی گوگل و یاهو و ام اس ان قرار گرفته. می تونی امتحان کنی و یا کنتور سایت رو ببینی.
اکثر سایتهای دانلود موقع اضافه کردن برنامه برای هر برنامه یه حدود دانلود در نظر میگرند و از همون ابتدا مثلا 1000 بار داناود رو براش از اول میزارن.
پس انصاف داشته باشید.
من خودم الان بالای 10 برنامه فارسی کردم و حدود 10 تای دیگه هم هفته آینده برای دانلود میزارم که همه استفاده کنن. پس هر کی میخواد همکاری کنه بگه . نیاز به طغنه زدن نمی باشد جیگر. من یه مدیرم و فکر مدیریتیم کار میکنه. راستی من مدیریت صنعتی خونددم.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از amnhak :
راستی این سایت تازه شروع به کار کرده و از 180 تا فایل آرشیو اون تعداد 1500 بار واقعی دانلود شده.
ضمنا حدود 1000 تا برنامه در تمام زمینه ها آماده شده که در دو هفته آینده به سایت اضافه میشه.
این بس نیست.
مثل خیلی دیگه از سایتها ادعا ندارم. بهترین محیط توی ساتهای دانلود ایرانی رو توی این سایت می بینی.
بعد از دو هفته بالاتر از تمام سایتهای سابقه دار و با تجربه توی گوگل و یاهو و ام اس ان قرار گرفته. می تونی امتحان کنی و یا کنتور سایت رو ببینی.
اکثر سایتهای دانلود موقع اضافه کردن برنامه برای هر برنامه یه حدود دانلود در نظر میگرند و از همون ابتدا مثلا 1000 بار داناود رو براش از اول میزارن.
پس انصاف داشته باشید.
من خودم الان بالای 10 برنامه فارسی کردم و حدود 10 تای دیگه هم هفته آینده برای دانلود میزارم که همه استفاده کنن. پس هر کی میخواد همکاری کنه بگه . نیاز به طغنه زدن نمی باشد جیگر. من یه مدیرم و فکر مدیریتیم کار میکنه. راستی من مدیریت صنعتی خونددم.
اووه ! :D
چقذه شلوغش ميکني ! از اين حرفا زياده ! هميشه بوده و هست ! شما کاري رو که ميدوني درسته رو انجام بده !

موفق باشي ! :)

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از samstag :
تو با امضای اینو اون چی کار داری برادر !

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amnhak :
این بس نیست.
پس انصاف داشته باشید.
میگم :
به حرفه اینو اون زیاد توجه نکن ! اینو واسه خودت میگم چون اگه بخوای به این حرفها توجه کنی نه تنها پیشرفت نمیکنی بلکه پسرفت هم میکنی !
منم چندتا فارسی کردم تو سایتم هست .

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
بابا بازم رفقای قدیمی.
نه زیاد حرفشون مهم نیست. تازه واردا کله شون داغه.
راستی مملی جان از دست تو این phpads new آخرش چی شد. من دیگه یادم رفته بود.

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amnhak :
بابا بازم رفقای قدیمی.
نه زیاد حرفشون مهم نیست. تازه واردا کله شون داغه.
راستی مملی جان از دست تو این phpads new آخرش چی شد. من دیگه یادم رفته بود.
:blush: :blush: :blush: :blush:
آقا شرمنده !
منم یادم رفته بود ! خدایی اینقدر سرم شلوغه (درسی / زندگی / کار ) که دیگه به فکر کار روی اسکریپتها نمیافتم ! چون حجمش هم تقریبا بالاست !!!! ولی هر موقع سرم خلوت بشه حلش میکنم بعد از دی یکم آزاد میشم بازم عذر میخوام

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
فرق نمیکنه. هر برنامه ای باشه. چه ویزاریدی چه php . چه ببخشید asp . خلاصه هر چیزی که فارسی شده باشه.

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از iransbs :
ببخشید این سایت شما برنامه پی اچ پی هست یا هر برنامه ای مشخص کن مارو
درهم هستش !
ولی به نظر من اگه باسه پی اچ پی یک بخش مستقل بزنه بهتر هستش !

بالا