آژانس هواپیماییexchanging

اسکریپت چک دامین ؟

شروع موضوع توسط valiya ‏20 دسامبر 2005 در انجمن توسعه وب

  1. valiya

    valiya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    403
    تشکر شده:
    5
    سلام بچه ها من یه اسکریپت چک کردن وجود دامین می خواستم
    مثل همونایی که شرکتهای میزبانی دامین استفاده می کنند
    از بچه کسی هست که اونو برام بزاره؟

    منتظرم
    یا علی
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورت از جاوا چه جاوائيه؟
    جاوا اپلت؟
    معمولا اينهارو با پي اچ پي يا آ اس پي مينويسن !
     
  3. valiya

    valiya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    403
    تشکر شده:
    5
    اگه پی اچ پی باشه بهتره
    البته زحمته
    منتظرم
    یا علی
     
  4. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    این اسکریپت ضمیمه رو ببینید. دامینهای ir رو هم حتی چک میکنه. فقط تنها مشکلی که داره مربوط به حالتی است که چند تا TLD رو با هم میخواهید چک کنید که اونهم توسط خودتون قابل رفعه.
    کپی رایت!: این اسکریپت رو قبلا از مجید آنلاین گرفته بودم و الان لینکش رو نداشتم وگرنه میزاشتم. تا جایی که خاطرم هست افزودن ir ها رو به این اسکریپت خود آقای علوی زاده انجام داده اند.
     

    فایل های ضمیمه:

    • whois.zip
      اندازه فایل:
      3.5 KB
      نمایش ها:
      63
  5. valiya

    valiya Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    403
    تشکر شده:
    5

    آقا پرهام خیلی ممنون
    اما چطور میشه فارسیش کرد و رجیستر رو به صفحه دلخواد لینک داد
    ضمنا من فقط دامینهای
    com.net.org.ir
    رو می خوام سرچ کنم و بقیش رو چطور می شه حذف کرد
    قربانتان
    یا علی
     
  6. NighTear

    NighTear Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,202
    تشکر شده:
    1,173
    محل سکونت:
    رشت
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2

    این
    برادر هم اینجا لینکش رو گذاشته . :blink:
     
  10. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    خوب این هم کار میکنه ولی با اون بالایی فرق داره. اون بالایی TLD های بیشتری رو ساپورت میکنه.
     
  11. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    از MWHOIS استفاده کن ( http://www.mattsscripts.co.uk ) خیلی قوی هستش.

    ولی میتونی از ( cWhois ) هم استفاده کنی. حرف نداره/ http://www.vibralogix.com/cwhois/


    اولی با یک تغییر ساده دامین IR را هم ساپورت میکنه ... ولی دومی مستقیما ساپورت میکنه.

    موفق باشی.
     
  12. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    اگه فقط وجود يا عدم وجود يه دامين مهمه خوب ميشه با Socket يه Request به سايت فرستاد اگه Error داد يعني آدرس وجود نداره... نه ؟
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه !
    اگه dns ست نشده باشه چي؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    آقا اينا كه همش php بود يكي هم برا ما ASP كارا بگين
    البت اگه راهشم بگين مشكلي نيس
     
  16. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خیلی ببخشید آقا پرهام ،
    این TLD که اینجا وگفتی ، ایی یعنیییی چه ؟
     
  17. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    منظور از TLD همون پسوندهای دامین هاست. مثل com, net, org, biz, ir, co.uk و ...
     
  18. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    Top Level Domains

    یا دامین های سطح بالایی که ما ساب دامین آنها هستیم.
     
  19. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    کامله درسته،این تعریف علمی و دقیقش هست.
    TLD ها به دو دسته تقسیم میشن. یکی gTLDs - Generic Top Level Domains هستند که اصلی هستند مثل com, net, org, info, gov, biz, edu و ... و اونهای دیگه ccTLDs - Country Code Top Level Domains هستند که مخصوص کشورها هستند. مثل ir, us, ws, uk,tv, cc و ...
    دامینهایی که تحت این TLD ها ثبت میکنیم میشن SLD یا Second Level Domains ولی یکسری SLD هستند که توسط خود سازمانی که مدیریت ccTLD ها رو بر عهده دارند ثبت میشن و ما میتونیم زیر مجموعه آنها دامین ثبت کنیم که دامین ما میشه Third Level Domain . این SLD های خاص مثل: co.ir, ac.ir,ac.uk, co.uk و ... هستند.
    :happy:
     
  20. e-runbiz.com

    e-runbiz.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    سپاس

    بسیار کامل و دقیق بود :)
     
  21. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    يكيم جواب منو بده [​IMG]
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خیلی عالی بود ،
    از هر دوتون متشکرم .