• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت کسب درآمد از بیت کوین

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
کسی اسکریپت کازینو داره که با بیت کوین باشه؟
دوستان اسکریپت سایت ponzi رو پیدا کردم .یه جاهاییش رو فهمیدم اما یه جاهاییش گیر کردم.
vanity gen یه آدرس بیت کوین مانند هست که تو سایت بلاک چین ایمپورت میشه و با یه private key که اونم ایمپورت میشه.یه سایت هست که میسازه و میده.بعد باید ایمورت کنید اون رو.
آدرس دانلود اسکریپت همراه با آموزش
https://github.com/Crypton33/CryptoPonzi
اگه فهمیدید چه جوری نصب میشه به منم اطلاع بدید.
اگه کسی اسکریپت دیگه ای داره ممنون میشم معرفی کنه.

Last edited:

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
سایتش بازنمیشه که و خرابه

coin

Registered User
لایک‌ها
20
نحوه نصبش رو که به خوبی توضیح داده.
بهتره پولت رو خرج این اسکریپت نکنی چون این اسکریپت مجانی بود و سایت های زیادی با این اسکریپت ساخته شده بودند. کسی دیگه سرمایه گذاری تو سایت هایی که با این اسکریپت هستند نمیکنه. خیلی از سایت هایی که با این اسکریپت بودند چون کسی توشون پولی نذاشتند بسته شدند.
اولینشون هم همون weeklyponzi بود که بر اساس این اسکریپت نوشته شده بود که بعد از یک ماه بسته شد.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
نحوه نصبش رو که به خوبی توضیح داده.
بهتره پولت رو خرج این اسکریپت نکنی چون این اسکریپت مجانی بود و سایت های زیادی با این اسکریپت ساخته شده بودند. کسی دیگه سرمایه گذاری تو سایت هایی که با این اسکریپت هستند نمیکنه. خیلی از سایت هایی که با این اسکریپت بودند چون کسی توشون پولی نذاشتند بسته شدند.
اولینشون هم همون weeklyponzi بود که بر اساس این اسکریپت نوشته شده بود که بعد از یک ماه بسته شد.
روش نصبش یکم مبهمه
اسکریپت بهتری سراغ داری؟

kian22

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز برای نصب اسکریپت پونزی نیاز به یک سرور لینوکس دارین که باید daemon بیتکوین روش کانفیگ شده باشه
بعد از نصب daemon اسکریپت رو توی هاست یا توی خود سرور لینوکس نصب کنین بعدش کانفیگ رو انجام بدین من خودم قبلا نصب کرده بودم

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
دوست عزیز برای نصب اسکریپت پونزی نیاز به یک سرور لینوکس دارین که باید daemon بیتکوین روش کانفیگ شده باشه
بعد از نصب daemon اسکریپت رو توی هاست یا توی خود سرور لینوکس نصب کنین بعدش کانفیگ رو انجام بدین من خودم قبلا نصب کرده بودم
daemon چی هست میشه توضیح بدید؟

kian22

Registered User
لایک‌ها
13
همون کیف پول بیتکوین هست توصیه میکنم از bitcoin-qt استفاده کنین

بالا