[h=3]اس ام اس جدید شب بخیر[/h]
اس ام اس جدید شب بخیر : جدیدترین اسم اس های شب بخیر رو میتونید در سایت فارس اس ام اس بخونید و لذت خوندن این اس ام اس ها رو با دیگران تقسیم کنید.برای خواندن اس ام اس جدید شب بخیر به ادامه مطلب بروید. [h=2]
اس ام اس جدید شب بخیر[/h]

اس ام اس جدید شب بخیر[/h]
ببخشید یه سوال در ذهنم ایجاد شده. ما ار بس بر طبل شادانه کوبیدیم و پرچم بر سر در خانه کوفتیم طبله پوکید و سردر خونمونم دی گه جا نداره. حالا ما چیکار کنیم؟
منتظر فقط یک فرصتم تا زیباترین معشوقه را از عاشقش بدزدم . . امشب ان شب موعود است و معشوق همیشگی به میعادگاه امده ،چه حظی دارد تماشایش در نبود عاشق ، چه خواستنی شده ماه در غیاب پلنگ…
به دیدارم بیا هر شب و بهت ساکت جانم به دستان کریمت بند بگشا.بیا و بشکن وهم بلورین سکوتم را.
حالم را “لک لک” بال شکسته میفهمد ! که میماند و تماشا میکند “کوچ” جفتش را …
ببخشید یه سوال خیلی مهم به فکرم رسید. به نظر تو ماکارونی با سویا خوشمزه تره یا با گوشت؟
[h=2]اس ام اس جدید شب بخیر[/h] *****
از آنجایی که شتر درخواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه وظیفه ی خودم دونستم که این اس ام اس رو بفرستمو از خواب بیدارت کنم چون عزیزم داشتی بالشتو میجویدی شترجون
خوابی ؟بیداری؟شوخی نکن!خوابی یا بیداری؟اگه خوابی پس چرا بیداری؟دیدی ناقلا؟بیداری!شاید هم بیدار بودی! دیدی خواب بودی؟پس بیداری! کاری نداشتم…فقط میخواستم ببینم خوابی یا بیداری؟؟؟
یه شب انقد خوشی که از خوشی خوابت نمیبره یه شبم انقد غم داری خوابت نمیبره . ما کی خوابمون میبره پس!!؟
تو که میگن اطلاعات ورزشیت خوبیه میشه بگی کیریستین رونالدو امشب قبل خواب دستشویی رفت یا نه ؟
یه سوال بدجور ذهنمو درگیر کرده اگه جوابشو میدونی کمکم کن: حاج زنبور عسل حج تمتع رفته بود یا عمره ؟؟؟
شرمنده این موقع شب بیدارت کردم فقط یه سوال… . . . . . بازم شرمنده مجبور شدی بیای پایین . . . . خداییش خیلی شرمنده . . . اصن بی خیال فردا که دیدمت بهت میگم قضیه چیه ^ـ^
یه سوال اولین کسی که توپ زد زمین هوا میره بعد میاد پایین بعد تو دستت رو میکنی تو دماغت کی بود؟؟؟
:دی فقط همینا بفرستید تا طرفتون هر چی فهش بلده نثارتون کنه امتحانشم اندازه یه اس ام اس خرج بر میداره من امتحان کردم کلی فهش تازه یاد گرفتم :دی
عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخواب مخمل آبیش خوابیده عروسک من چشماتو وا کن اس ام استو حالا نگا کن عروسکم اسکل شدی برو لالا کن.
بازم شب شد هوا تاریک شد منکه گفتم میترسم لعنتی یه امشب و تنهام نزار