• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اس ام اس دلتنگی دی ۹۲

nazaninfar

Registered User
لایک‌ها
18
[h=3]اس ام اس دلتنگی دی ۹۲[/h]

اس ام اس دلتنگی دی ۹۲ : برای شما خوانندگان عزیز فارس اس ام اس داغترین و جدیدترین اس ام اس های دلتنگی را قرار داده ایم امیدواریم از خواندن آن ها لدت ببرید.برای خواندن اس ام اس دلتنگی به ادامه مزلب بروید.
[h=2]اس ام اس دلتنگی دی ۹۲[/h]
.​
.​
.​
چه داستان غم انگیزی که پیله ی کرم ابریشم تمام عمر قفس می بافت ولی به فکر پریدن بود.​
.​
.​
.​
سکوت خجالتی ترین حرف دنیاست گاهی وقت ها خودم را می گیرم که نیافتم.​
.​
.​
.​
[h=2]اس ام اس دلتنگی دی ۹۲[/h] [h=4]sms deltangi[/h]
.​
.​
.​
وقتى حالت خوب نیست و دارى قدم میزنى ، رسیدن انصاف نیست … !​
.​
.​
.​
درد که همیشه درد نمیمونه یا درمون میشه یا آدم بهش انس میگیره…​
.​
.​
.​
تو میخواستی بشی سنگ صبورم, تو شدی سنگ و من هنوز صبورم!!!​
.​
.​
.​
دلتنگم برای اون روزی که بیشترین غمم گم شدن آبنبات و لواشکم بود اما حالا کمترین غمم بیشترین غم دوران کودکی هم نمیشه اگه خوشت اومد بزن لایک رو​
.​
.​
.​
دلتنگی دردیه که شب وروز نمیشناسه شرمنده اگه بدموقع دلتنگت شدم​
.​
.​
.​
.​
.​
.​
سلامتی کسی که تو خیالمونه ولی بیخیالمونه ……..​
.​
.​
.​
چــــــــرا گورتونو گم نمیکنید؟ اون ک رفتــــــــ دیگه شما موندید چیکار ؟ کاسه ی گرم تر از آشیــــــــــد “خاطرات” ؟؟؟؟؟​
.​
.​
.​
حوصــله خوانــدن ندارم… حوصــله نوشتـن هم ندارم… این همـــه دلتنـــگی دیگر نه با خــواندن کم می شود ، نه نوشـــتن! دلـــم لمـــس آغوشت را می خـــواهد… فقــــط همــــین…!! دست به صورتم نزن! می ترسم بیفتد.. نقاب خندانی که بر چهره دارم! و بعد .. سیل اشک هایم تو را با خود ببرد .. و باز .. من بمانم و تنهایی . . .​
.​
.​
.​
شاد باش نه یک روز هزاران سال، بگذار آوازه شادبودنت چنان در شهر بپیچد، که روسیاه شوند آنانکه بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند….​
.​
.​
.​
.​
.​
.​
تو را گویم تو را با هر طپش،هر نبض تو را با قلبی از اندوه تو را با چشمه ای از اشک تو ای سرچشمه پاکی ب سویم باز خواهی گشت؟ و بیزارم ازین تکرار ازین بغض فروخورده ازین احساس سرخورده و این لبخند پژمرده . . . نیا هرگز تو را در لابلای خاطراتم دفن خواهم کرد.​
.​
.​
.​
دلم تنگ شده… واسه شیطنتات… واسه”دیوونه”گفتنات…! دلم تنگه… واسه خندیدنت…برق نگاهت… واسه وقتایی که دور از چشم بقیه دستم و تو دستت میگرفتی و آروم سرتو رو شونم میذاشتی و کنار گوشم زمزمه میکردی: پس کی میشه این دستا برای همیشه واسه من باشه….!؟ دلم تنگ شده واسه تمام اون روزا… ینی میشه خدایا یه روز دستام واسه همیشه تو دستاش باشه…!!؟؟​
.​
.​
.​
نیمه گمشده را؛بی خیال شو لطفا؛ اگر سهم تو بود که گم نمیشد،نیمه ی پیدا شده رو دریاب​
.​
.​
.​
به نفس های خسته ام نگاه نکن اگر تو را داشته باشم…..تمام دنیا را پیاده میروم…​

بالا