• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم

nazaninfar

Registered User
لایک‌ها
18

: برای شما عزیزان و خوانندگان سایت فارس اس ام اس جدیدترین و داغ ترین اس ام اس های عاشقانه را آماده کرده ایم امیدواریم که از خواندن اس ام اس عاشقانه دی ۹۲ سری دوم لذت بببرید.

sms asheghane
رفتی و رفتی و این دل ِ من منتظر بشنوه آخر ِ شب صدا گرم ِ تو از پشت ِ خط جلو چشمم ِ تصویرت همش …

.

.

.

sms asheghane
آدم،تنها خلیفه ی خدا روی زمین است . امپراتوری که گاهی باید برگردد به آخرین سلاحش . و سلاح او ” گریه ” است …!

.

.

.

sms asheghane
کپک زده خواهش میکنم پایت را از رویش بردار…احساسم را میگویم مدتهاست که رویش ایستاده ای.

.

.

.

sms asheghane
خــدایا ؟ کــمــی بــیـا جــلــوتــــر مــی خــواهـــم در گوشــت چــیــزی بــگــویم ایـن یـک اعــتـراف اســت مـــــن بــی هستی ام..بــــی عشقــــــم دوام نــــــــمی آورم!!!

.

.

.

sms asheghane
حکایت زندگیم شده مثل اون دفتر نقاشی خرد سالی که توش چند تا خط رنگی بیشتر نیست،نه بقیه میفهمن که چی کشیده نه خودش قدرت توضیح دادنو داره…

.

.

.

sms asheghane
آهای زمستان… حواست جمع باشد که دور تو و تمام شاعرانه ها را خط خواهم کشید اگر با بودنت او حتی یک سرفه کند…

.

.

.

sms asheghane
به من قــول بده در تمـامــی سال هایی که باقی مانده تا ابــــد!! مـواظــب خودت باشــی… شــاید … دیگــر نباشم که یادآوریت کنم…

.

.

.

sms asheghane
چقـــدر زیـــادی ! آنقــــدر .. که نمـــیتوان .. تمــــام ِ تـــو را “خیـــال” کــــرد !

.

.

.

sms asheghane
**دوستت دارم منه بیچاره** گاهی باید بخندی با صدای بلند که کر شود آسمان و فریاد بزنی:دنیا… نامردم اگه با این صدای خنده نرقصونمت…!

.

.

.

sms asheghane
نه مثل هرکس.. مثل کسی که برایم کس دیگریست… دوست دارم

.

.

.

sms asheghane
اشکای گوله روگونتو دیدمو گریه کردم ….بارموبستم رفتم یه جا که برنگردم…حالاغرق دردم…اشتباه کردم

.

.

.

sms asheghane
به پایان رسیده ام “نقطه “نمی گذارم یک “ویرگول “می گذارم این هم امیدی ست,شاید که برگردی!!!

.

.

.

sms asheghane
هروقت تونستی به کسی آرامش ببخشی ، بدان عاشق شدی وگرنه عشقی که آرامش معشوق را بگیرد خودخواهیست …

.

.

.

sms asheghane
میخوام قانون قصه ها رو عوض کنم…. میخوام اصل (عشق اونه که عاشقا بهم نرسن) رو رد کنم…. میخوام هرطور شده بهت برسم و این قصه رو باور کنم…. قصه ی عشقی که عاشقا توش بهم میرسن…..

.

.

.

sms asheghane
می دانــــی؟؟؟؟؟؟؟ دنـیــــــــــــــــــــــــا برایم ویران است … با تو از عشـــــــــــــــق… بی تو از فراغ…

.

.

.

sms asheghane
کنارم نیستی… اما دائم در کوچه های ذهنم قدم میزنی… شاید دوست داشتن یعنی همین…

.

.

.

sms asheghane
با خودم گفتم : سرد تر از دستانم نیست ندایی گفت : محبت یارت که یخ زد را چه زود فراموش کردی

.

.

.

sms asheghane
مـــن یـــک دختــــرم… مــــرا پریشـــــانی موهایـــــت نــــه! مــــرا تـــه ریــــش خستـــــه ات دیــــوانه میکنــــد…

.

.

.

sms asheghane
گـــاهـــــــــــی هــوایـت را مـی کـنــــــم.. هـوایـــی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم هـوایـی مـیـشـم تــــا .. بــــــــــــا هــوایـت خـــفـــه مـیــشــــــــــــــم

.

.

.​

بالا