سلام.من به یک مقاله مفصل درباره ی اشعه ایکس نیاز دارم.لطفا در این زمینه کمکم کنید. با تشکر
R r.m.r.kh کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 22 می 2006 نوشتهها 5 لایکها 0 2 می 2007 #1 سلام.من به یک مقاله مفصل درباره ی اشعه ایکس نیاز دارم.لطفا در این زمینه کمکم کنید. با تشکر
Huashan Registered User تاریخ عضویت 13 ژانویه 2006 نوشتهها 1,108 لایکها 13 محل سکونت abadan 2 می 2007 #2 به نقل از r.m.r.kh : سلام.من به یک مقاله مفصل درباره ی اشعه ایکس نیاز دارم.لطفا در این زمینه کمکم کنید. با تشکر کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز فارسی می خواین یا انگلیسی ؟ در چه زمینه ای از ایکس ری می خواین ؟... تولید ؟!!!... کاربردها ؟!!!... آسیب ها ی ایکس ری ؟!!!
به نقل از r.m.r.kh : سلام.من به یک مقاله مفصل درباره ی اشعه ایکس نیاز دارم.لطفا در این زمینه کمکم کنید. با تشکر کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز فارسی می خواین یا انگلیسی ؟ در چه زمینه ای از ایکس ری می خواین ؟... تولید ؟!!!... کاربردها ؟!!!... آسیب ها ی ایکس ری ؟!!!
R r.m.r.kh کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 22 می 2006 نوشتهها 5 لایکها 0 2 می 2007 #3 سلام من این مقاله را برای یک تحقیق کلی می خواستم.از من 40 صفحه تحقیق درخواست کردند اما شما در هر موردی که فکر مکنید می توانید کمک کنید لطفا مرا کمک کنید. با تشکر
سلام من این مقاله را برای یک تحقیق کلی می خواستم.از من 40 صفحه تحقیق درخواست کردند اما شما در هر موردی که فکر مکنید می توانید کمک کنید لطفا مرا کمک کنید. با تشکر
R r.m.r.kh کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 22 می 2006 نوشتهها 5 لایکها 0 2 می 2007 #4 در ضمن حتما باید فارسی باشه
Huashan Registered User تاریخ عضویت 13 ژانویه 2006 نوشتهها 1,108 لایکها 13 محل سکونت abadan 2 می 2007 #5 در این مقاله ها می تونید اطلاعات زیادی در این مورد بدست بیارید اشعه ایکس اشعهي ایکس در یک نگاه اشعه ایکس در نظریه سی پی اچ رونتگن و كشف اشعة ايکس ( این وبلاگ رو با دقت مطالعه کنید .. اطلاعات خوبی داره ) لامپ اشعه ایکس طیف اشعه ایکس[رادیو بیولوژی اشعه] استفاده از اشعه ی ایکس در کیهان شناسی
در این مقاله ها می تونید اطلاعات زیادی در این مورد بدست بیارید اشعه ایکس اشعهي ایکس در یک نگاه اشعه ایکس در نظریه سی پی اچ رونتگن و كشف اشعة ايکس ( این وبلاگ رو با دقت مطالعه کنید .. اطلاعات خوبی داره ) لامپ اشعه ایکس طیف اشعه ایکس[رادیو بیولوژی اشعه] استفاده از اشعه ی ایکس در کیهان شناسی
Huashan Registered User تاریخ عضویت 13 ژانویه 2006 نوشتهها 1,108 لایکها 13 محل سکونت abadan 2 می 2007 #6 مقاله ای درباره ی استفاده از اسعه ی ایکس در زمینه بررسی و شناخت ساختار مواد و شبکه های اتمی ( البته به طور مختصر ) مقاله
مقاله ای درباره ی استفاده از اسعه ی ایکس در زمینه بررسی و شناخت ساختار مواد و شبکه های اتمی ( البته به طور مختصر ) مقاله
Huashan Registered User تاریخ عضویت 13 ژانویه 2006 نوشتهها 1,108 لایکها 13 محل سکونت abadan 2 می 2007 #7 برای اطلاعات بیشتر می تونید به کتاب های جلد چهارم کتاب فیزیک هالیدی در زمینه ی نور و کتاب هایی که در زمینه بلور شناسی و بررسی ساختار مواد هست , مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به کتاب های جلد چهارم کتاب فیزیک هالیدی در زمینه ی نور و کتاب هایی که در زمینه بلور شناسی و بررسی ساختار مواد هست , مراجعه کنید.
Huashan Registered User تاریخ عضویت 13 ژانویه 2006 نوشتهها 1,108 لایکها 13 محل سکونت abadan 2 می 2007 #8 راستی این تاپیک مربوط به بخش ریاضی و فیزیک می شه ...