آژانس هواپیماییexchanging

اشكال در انتقال آرشيو از بلاگ اسپات

شروع موضوع توسط siaamak ‏13 جولای 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. siaamak

    siaamak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام و خسته نباشيد
    من مطلب مربوط به انتقال آرشيو را خوانده ام اما متاسفانه ايرور مي دهد !! شايدنتيجه تغييرات جديد بلاگر باشد . خواهش مي كنم كمك كنيد چون نتيجه يك سال كار دارد مي پرد !! .ممنونم . سيامك
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  3. siaamak

    siaamak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام ! عرض كنم كه اصولا از اون كدهايي كه قراره به جاي تمپلت اصلي تو وبلاگ بذاريم ايراد مي گيره و ميگه حتما بايد با <blogger> شروع و با <blogger/> تموم شه ! كه البته اين كار رو كردم ولي موقع پابليش ايرور مي ده و پابليش نمي كنه . نمي دونم چي كار كنم !! ممنونم از كمكتون ... شاد باشي
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من بازم نفهميدم؟ يعني با بلاگر مشكل داري؟ ببين بايد تمپليت رو دقيقا مطابق اوني كه توي راهنماي خودش نوشته بنويسي. در ضمن توي اينجا هم يه راهنماي فارسي در اين مورد هست. يه سري بزن:
    <a href='http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=26' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=26</a>
     
  5. siaamak

    siaamak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام و ممنون از پيگيري تان . ببينيد من اين صفحه را خوانده و بر اساس آن اقدام كرده بودم و جواب نگرفته بودم البته !! گفتم كه اولين ايراد اينجاست كه از همان كدهايي كه در راهنما هم هست ( و عينا كپي - پيست كردم ) ايراد مي گيرد و بلاگر پيام مي دهد كه تمپليت شما بايد با كدهاي بلاگر شروع و تمام شود ( همان كدهايي كه در پست قبل گفتم ) . من هم كد هاي شروع و اختتام بلاگر را گذاشتم و تمپليت را قبول كرد اما مشكل اينجا بود كه پابليش انجام نمي شد !! .تكرار مي كنم كه بر اساس راهنماي فارسي قدم به قدم پيش رفتم ! . نمي دانم مشكل چيست !! ... ممنون از همراهي و احساس مسئوليت شما . شاد باشيد
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    همونجور كه توي اون راهنماي نوشته كدهاي بلاگر حتما بايد قيد بشه. در ضمن اين اشكال از بلاگره كه پابليش نميكنه... معمولا خودش هم خود به خود درست ميشه. البته يه كلكي داره و اونم اينكه از سرويس جديد بلاگر داري استفاده ميكني كدها رو توي تمپليت بزني و بعدش روي Preview کلیک کن و بعد نتیجه رو Save کن و بعد فایل رو به txt تغییر نام بده. دقیقا همونی که میخوای تولید شده. البته باید بقیه تنظیمات از قبیل تعداد نوشته و تاریخ و این چیزا رو هم بر اساس همون راهنما تصحیح کنی...
     
  7. appbannerkhuniresbanner