سایت ساز وبزیخرید بک لینک

اشكال در كنترل كامپيوتر از راه دور ؟؟؟؟

شروع موضوع توسط mehran215 ‏12 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام به دوستان عزيز

    من يه كامپيوتر دارم كه يه برنامه حسابداري تحت داس نصب كردم .

    حالا ميخوام اين برنامه حسابداري رو از تو خونه هم اجرا كنم . سيستمي كه برنامه حسابداري داره به اينترنت متصل هستش.

    از Terminal Service و VNC و Dream استفاده كردم همه شون به اون سيستم وصل ميشن اما چون برنامه تحت

    داس هستش كار نميكه !

    Terminal Servcie : برنامه رو اجرا ميكنه ولي بايد صفحه بصورت فول اسكرين در بياد تا بشه فارسي خوند اگه صفحه

    كوچيك باشه نميشه متنهاي فارسي رو خوند و بصورت يه سري كد اسكي ميبينم و در ضمن نميشه در ترمينال

    سرويس بصورت فول اسكرين درآورد !!!

    يكي به دادم برسه مشكل منو يجور حل كنه !!!

    :(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    والا تنها راهت Full Screen شدنه و برای این کار من پیشنهاد می کنم از برنامه PCanywhere استفاده کن. چون راحت FullScreen رو بهت می ده.
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    از PcAnyWhere استفاده کن.
     
  5. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام

    با تشكر از راهنمايي دوستان

    لطف كنيد لينك دانلود و كرك PcAnyWhere را برام بزاريد.

    :)
     
  6. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    دوست عزيز!!

    1- به جاي Terminal Service از برنامه Remote Desktop Connection مايكروسافت استفاده كنيد!! قابليت Full Screen رو به شما ميده و رايگان هم هست!!

    از اينجا براي هر ويندوزي كه خواستين دانلود كنيد!
    http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/rdclientdl.asp

    2- برنامه PCAnywhere رايگان و قابل دانلود هم نيست!! مي تونيد اونو از بازار تهيه كنيد.

    موفق باشيد
     
  7. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    خود ترمينال سرويس يه كنسول داره كه از طريق اون ميتوني اتصالاتت رو بسازي.در ضمن امكانات بيشتري رو هم بهت ميده منجمله همين خاصييت تمام صفحه رو. اگه مشكلي بود بگو ولي فكر نكنم به مشكل بر بخوري تازه از Remote Desktop ويندوز XP هم ميتوني استفاده كني كه صد البته بايد ويندوز XP رو هم نصب كرده باشي.
     
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    استفاده از Remote Desktop نيازی به Windows XP نداره و همونطور که صادق گفت قابل Download کردنه.
     
  9. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام

    خلاصه تونستم Terminal Service رو فول اسكرين كنم ولي Command Prompt فول اسكرين نميشه !!!!!!
     
  10. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    وقتي كه Command Prompt رو باز كردي رويTitle Bar اون كليك كن و بعد از منوي Edit گزينه Properties رو انتخاب كن و بعد از اون در لبه Option قسمت Display Options دكمه Full Screen رو انتخاب كن و بعد OK.مشكلت بر طرف ميشه.
     
  11. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    دوستان سلام

    PCAnyWhere 11 رو هم نصب كردم .

    Command Prompt بصورت Full Screen ميده اما مشكل من اينه كه برنامه هاي كه با Vegaf.Com در Dos فارسي

    ميشن رو فارسي نشون نميده !!!!!

    شنيدم PcAnyWhere For Dos Host اين قابليت رو داره ولي CD اونو جايي پيدا نكردم.

    اگر كسي لطفي كنه در حق ما و اين برنامه رو برام ميل كنه ممنون ميشم.

    [email protected]
     
  12. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    حالا كه بحث مونيتور كردن از راه دور هست كسي نرم افزار خاصي براي مونيتور كردن كاربران لن سراغ داره؟
    من ميخوام كل عملياتي رو كه روي كلاينتها انجام ميشه كه حدود 25 تا كامپيوتر هست رو از روي سرور مونيتور كنم؟
    لگه كسي راهي بلده لطفا راهنمايي كنه كه شديدا مورد نياز هست.ممنون
     
  13. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام

    با برنامه VNC ميتوني تمام Clientها رو مانيتور كني.

    دو قسمت داره يكي رو Client كه ميخواي مانيتور كني نصب ميشه و Viewer رو شما استفاده ميكني.

    :)
     
  14. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    برنامه RADMIN (Remote admin هم چيز جالبيه!
     
  15. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    دمتون گرم لينك مينكي چيزي نيست بديد به ما؟
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    www.dameware.com
    نرم افزاری کامل و جامع و کم نظير . . .
     
  17. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
  18. masood_y

    masood_y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    دوستان اگر کسی لینک دانلود pcanywhere رو داره لینک بده خواهشا!.
     
  19. pishie malus

    pishie malus کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    Ye darkhaste zirkhaki.. Man ham linke downloadesho mikham.
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی