• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشكال در نصب ام تي به صورت لوكال

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
من دو راه براي نصب ام تي رو ايكس پي امتحان كردم.يكي با ميني زمپ و آپاچي و اون يكي با آی آی اس.تو اولی از راهنمای آقای ولینژاد و تو دومی از راهنمای آقای ابریشمچی. تو اولی ارور 500 میداد.این دومی هم بعضی جاهای راهنما برام گنگه! یکی تو قسمت ادیت mt.cfg و بعدی جایی که باید security فولدر DB رو درست کنم.ضمنا من تو فولدر Weblog هم هر فایلی بذارم و بعد از لوکال هاست تو IE بیارم اجرا نمیشه.در نتیجه mt-check هم اجرا نمیشه! :blink:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
والا در مورد آپاچي چون روي لوكال نصب نكردم تاحالا اطلاعي ندارم ولي ايراد 500 از دسترسي فايلها ممكنه باشه. پرميشن ها رو چك كن.
در مورد دومي هم من نصب كردم. ولي به جاي كار با فايلها با ديتابيس MySQL کار کردم. چرا اونو انتخاب نمیکنی؟

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
(آقا اسان م آخه انقد دانلود كردم كه دارم ميتركم.حالا شما اون راهنما رو يه نگاه بندازين!اينجا كاملتر ايرادامو گفتم)
من خواستم قبل از اینکه با ام تی یه وبلاگ راه بندازم با اون آفلاین کار کنم و تا بیشتر چیزاشو یاد بگیرم.دو راه انتخاب کردم تو دو تاشم به بن بست خوردم!
1-آموزش نصب ام تی روی xp نوشته شده توسط رضا ولی نژاد (پنجره ی پشتی): تو این راه که اید از minixampp و apache استفاده میشد من همه کار ها رو انجام میدادم و به ارور 500 میرسیدم!
2- نصب MT روی localhost توسط سهیل ابریشمچی : اما مشکلات من :
1)در باره ادیت mt.cfg توضیح کاملی نداده!تعویض مسیر که خوب درسته ولی من نمیدونم کدوم قسمت مربوط به تنظیمات بانک اطلاعاتی هستش که درستش کنم؟
2) وقتی فولدری به اسم DB ساختم security و add و everyone  تو کدوم قسمت هست که من برم تنظیمشون کنم؟( آقای ابریشمچی به کسی که تو کامنت ها این سول رو پرسیده گفته: "اگه پرل رو درست نصب کرده باشین باید توی قسمت Advanced مربوط به System Propertis به قسمت enviroment variable برین و چک کنین جلوی Path ادرس فولدر مربوط به پرل قرار گرفته باشه".
منم این کارو کردم و رفتم دیدم اما آدرسو تغییر دادم به C:\perl\bin\perl.exe  . حالا نمیدونم این آدرس درسته یا نه!!
3)اما اصلا یه توضیح کلی درباره ی IIS بدین ببینم یعنی چی؟ یعنی این امکان رو فراهم میکنه که آفلاین کار کنیم؟تو حالت عادی که http://localhsot/weblog/mt-check.cgi
رو اجرا میکنم میگه The page cannot be displayed!

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توصيه ميكنم متن انگليسي اشاره شده اخر همون مقاله فارسي رو بخوني.
http://home.wangjianshuo.com/archives/20020911_movabletype_successfully_installed_on_windows_xp.htm

چيزهايي كه به ذهنم ميرسه:
1-محتويات فايل زيپ شده موبل تايپ رو بايد بريزي اينجا:
C:\Inetpub\wwwroot\weblog يعني توي دايركتوري weblog بعد يك دايركتوري هم توي weblog درست كني به اسم db ترجيحآ حروف كوچك!
ادرسهارو هم توي mt.cfg رو هم به اين صورت انجام بده:
1-CGIPath http://localhost/weblog/
2-DataSource ./db
3-NoHTMLEntities 1 بدون علامت #
4-PublishCharset utf-8 بدون علامت #

2: ادرس پرل به اين صورت است :
c:\perl\bin\perl.exe "%s" %s اون اخرش هم مهم است.

3- اره براحتي ميتوني افلاين باهاش كار كني.

سوال ديگه اي بود بپرس :)

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
پسر بدجنس بابت راهنماییت دستت درد نکنه ولی من همه اون کارا رو انجام داده بودم و عمل نکرده

بود!
اما رفتم سراغ راهنمای امیررضا(http://www.amirreza.com/others/localmt.htm) و کار داشت خوب

پیش میرفت که بازم مشکل پیدا کردم!
یکی اونجا که باید database_name و database_user رو تعیین کنم.قبلا که میخواستم با apache کار

کنم و IIS نصب نبود میتونستم phpmyadmin رو با اجرای apache_start و mysql_start که تو

minixampp هست اجرا کنم و همون موقع هم یه بانک اطلاعاتی ساختم حالا بگیم این درست!
اما database_user که تو راهنما گفته موقع نصب mysql تعیین میشه من ندیدم.آخه من اونو با PPM

اجرا کردم و چیزی نخواست که تنظیم کنم.تاوقتی مشکلم این بود تو mt-load به همین گیر میداد!
الان همون کارارو میکنم ولی تو mt-load مینویسه :
Loading initial data into system...

An error occurred while loading data:

Connection error: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

اینم mt-check :
Movable Type [mt-check.cgi]

SYSTEM INFORMATION:

Current working directory: c:/inetpub/wwwroot/weblog
Operating system: MSWin32
Perl version: 5.6.1
(Probably) Running under cgiwrap or suexec

CHECKING FOR REQUIRED MODULES:

HTML::Template (version >= 2)...
Your server has HTML::Template installed (version 2.6).

Image::Size...
Your server has Image::Size installed (version 2.991).

File::Spec (version >= 0.8)...
Your server has File::Spec installed (version 0.82).

CGI::Cookie...
Your server has CGI::Cookie installed (version 1.18).

CHECKING FOR DATA STORAGE MODULES:

The following modules are used by the different data storage options in
Movable Type. In order run the system, your server needs to have at least
one of these modules installed.

DB_File...
Your server has DB_File installed (version 1.806).

DBD::mysql...
Your server has DBD::mysql installed (version 2.1026).

DBD::pg...
Your server does not have DBD::pg installed. DBI and DBD::pg
are required if you want to use the PostgreSQL database
backend. Please consult the installation instructions for help
in installing DBD::pg.

DBD::SQLite...
Your server does not have DBD::SQLite installed. DBI and
DBD::SQLite are required if you want to use the SQLite database
backend. Please consult the installation instructions for help
in installing DBD::SQLite.

CHECKING FOR OPTIONAL MODULES:

The following modules are optional; if your server does not have these
modules installed, you only need to install them if you require the
functionality that the module provides.

LWP::UserAgent...
Your server has LWP::UserAgent installed (version 2.003).

SOAP::Lite (version >= 0.5)...
Your server has SOAP::Lite installed (version 0.55).

File::Temp...
Your server has File::Temp installed (version 0.12).

Image::Magick...
Your server does not have Image::Magick installed.
Image::Magick is optional; it is needed if you would like to be
able to create thumbnails of uploaded images. Please consult
the installation instructions for help in installing
Image::Magick.

Your server has all of the required modules installed; you do not need to
perform any additional module installations. Continue with the installation
instructions.

دیگه واقعا حالم گرفته شد!

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
بالاخره اینقد بالا پایین کردم که نصب شد!
آخرشم mysql رو remove کردم و با Berkely کارو تموم کردم.اما فکر کنم بازم یه ذره تنظیمات میخواد چون وقتی view site رو میزنم میگه you are not authorized to view this page
نمیدونم باید با فولدر ها ور برم یا آدرس ها رو توی Weblog Config اشتباه دادم؟
خلاصه بازم شرمنده شدم!

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحالم مشکلت تا حد زیادی حل شده ;)
مشکل جدیدی که داری از این دوتا میتونه باشه.
1-توی WEBLOG CONFIG ادرس Site URL رو بايد اينجوري بزني:
/http://localhost/mt​
بجاي mt دايركتوري كه خودت داري رو بنويس.

2-توي start كامپيوترت برو به run و تايپ كن: inetmgr بعدش برو توي local computer بعد websites و بعد توي default websites و بعدش رو دايركتوري كه توش موبل تايپ رو ساختين right click كنيد و به قسمت documents رفته و index.html يا هر پيشوند يا پسوند ديگه اي رو به ليست اضافه كنيد.( اين گزينه ها توي ويندوز اكس پي بود ولي كليات ماجرا اضافه كردن index.html به ليست ميياشد)
ديگه فكر كنم مشكل حل شده باشه!

بازم سوالي بود بپرس :)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خوشحالم كه به جاهاي خوبي رسيدي.
در مورد اون پيغام اگه منظور همون 403 Error است باید بگم که دلیلش فکر کنم اینه که اونجایی که باید تنظیم کنی ننوشتی که index.htm یا index.php رو به عنوان ایندکس یک دایرکتوری نشون بده. منظور اینکه ربطی به مووبل تایپ و اینا نداره و به وب سرورت باشه.

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
خيلي ممنون.امتحان ميكن.ايشاالله كه درست ميشه...

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
بازم از همکاریتون ممنون اما مشکل من حل نشده!راستش پیر بدجنس در مورد شماره 2 باید بگم علاوه بر index.htm یه سری فایل دیگه هم هستن(index.htm هم هست!).اما در مورد شماره 1 من فکر میکنم باید اسم صفحه رو هم بعدش بیارم(مثلا index.htm).حالا اگه این حرف منم غلط باشه من Weblog config>Core setup رو یه سری تغییرات دادم که حالا که میخوام درستش کنم قبل از اینکه Rebuild کنم هرچقدر دکمه Save رو میزنم سیو نمیشه!و خوب طبیعتا اگه Rebuild هم کنم که میکنم فایده ای نداره.
لطفا علاوه بر راه حل این مشکل همه آدرس هایی رو که باید تو Weblog config>Corte setup باشه بگو!
جون من زود به زود بیا کار من راه بیوفته!پرشین بلاگ اوضاش خرابه منم تا کامل MT رو یاد نگیرم باهاش وبلاگ درست نمیکنم(آخه قبلا درست کردم توش موندم!)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين تمام اون موارد كه توي مورد 2 گفتم با پسوند بايد بزني و اگر به تنظيمات خاصي توي موبل تايپ دست نزده باشي صفحه اصلي بلاگت يا به صورت index.html يا index.php خواهند شد. كافيه مورد 2 ذكر شده با اين دو ادرس add كني.(index.html و index.php)
در مورد تنظيمات ادرس توي weblog config كافيه اينجوري بزني:
c:/inetpub/wwwroot/weblog
/http://localhost/weblog
C:\inetpub\wwwroot\weblog\archives
/http://localhost/weblog/archive​

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
بازم ممنون! شاید به نظرتون عجیب بیاد ولی من هر تغییری که تو Weblog config میدم و Save رو میزنم اصلا save نمیشه حتی اگه صدبار هم دکمه Save رو بزنم!فعلا مشکل من اینه!

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از bache-adam :
بازم ممنون! شاید به نظرتون عجیب بیاد ولی من هر تغییری که تو Weblog config میدم و Save رو میزنم اصلا save نمیشه حتی اگه صدبار هم دکمه Save رو بزنم!فعلا مشکل من اینه!
:D
به خاطر اينكه لوكال هوست هستي و اون بالا گزينه work offline فعاله و درنتيجه هيچ اتفاقي نمي افته
برو تو فايل چك مارك جلوي work offline رو بردار

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
ممنونم ولي از كامپيوتر من هيچي بعيد نيست!امتحان میکنم...

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
آقا بابت راهنماییتون ممنون!حالا بازم رسیدم خونه اول! وقتی View Site رو میزنم میگه You are not

authorized to view this page ضمنا ارور هم اینه:
HTTP 403 (Forbidden)

اما مشکل دوم اینه که وقتی Save و Rebuild میکنم و Log out میشم دفعه بعد که Login میشم

میبینم همون گندی که قبلا زده بودم و درستش کردم تو Weblog config دیده میشه!(يعني تغييرات اعمال شده كشك!)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ديگه نميدونم چي بگم ولي ميدونم همه چيز درست نصب شده ولي ممكنه تنظيماتت اشتباه باشه كه اونم ميگي save نميشه! دكمه ctrl+f5 براي لوكال كار كردن هم بدرد ميخوره ممكنه كارتو راه بندازه.در مورد مشكل اخرت قبلآ توضيح داده بودم!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
این که دوستمون save کرده و دیده برباد رفته فکر میکنم به همون مسئله work offline مربوطه که دوست دیگه alizali گفت.. یه دقتی بکن به این که روی work offline نباشی و احتمالا حل میشه..

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
من چونكه يه جورايي پدرم در اومد تا لوكال نصب كردم تقريبا با همه اينها آشنايي دارم .
بالاخره نگفتي تونستي save كني يا نه ؟ Ctrl + F5 فراموش نشه .
اما در مورد اون ارور . در تنظيمات IIS تعريف شده كه چند تا فايل روت اون شاخه حساب شن و از جمله اونها اين فايله index.htm .يعني اگه شما يه صفحه اي رو اورديد مثلا www.yoursite.com/folder/ اگر اون شاخه folder شامل اين صفحه index.htm بود اونو نمايش بده و اگر نبود بهتون بگه كه شما مجاز به ديدن محتويات اين شاخه نيستين ( همون اروري كه ميگي) .
خوب حالا مشكل از كجاست ؟ مشكل از اينه كه مووبل تايپ اسم فايل اصليشو ميزاره index.html گرفتي موضوع رو . يعني يه دونه L زياد تر داره .
دو راه حل داره يابري تو تنظيمات IIS فايل index.html رو هم به عنوان هوم پيج فولدر تعريف كني (كه اين يكي خيلي بهتره چون معمولا صفخات با html ذخيره ميشن در طراحي ها ) و يا اينكه بري تو تمپليتهاي مووبل تايپ و اونجا كه مي توني اسم صفحه ايندكسو مشخص كني اون L رو برداري
محل مورد اول هم اينه
control panel >IIS>right klick on WEB SITES>properties>tab document

bache-adam

Guest
لایک‌ها
0
بابت همه کمک هاتون ازتون تشکر میکنم.راستش یه ذره باهاش ور رفتم و درست شد :cool: ... فقط بره کسایی که ممکنه بعدا با اینجا مراجعه کنن بگم که تو مدیریت IIS بره فولدرهای weblog و db رفتم تو Propertis و تو همون directory که فعاله تو قسمت local path همه رو به جز Write تیک زدم...
بازم از همه به خصوص پسر بدجنس تشکر میکنم...ali zali هم یادم نرفته :) :) ...ضمنا از ctrl+F5 هم استفاده کردم

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا چاكرم و خوشحال از رفع مشكلاتت :D

بالا