nexpay

اشکالی درمدیریت فایلهای ایجاد شده بوسیله MT

شروع موضوع توسط hamids54 ‏23 دسامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. hamids54

    hamids54 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    0
    سلام

    سایت من 18 ماه هست که فعال شده و در این زمان 3 تا برنامه نویس عوض کردم که خوشبخاته کار ها داره بخوبی با نفر آخری پیش میره. اما نفر اولی که با من همکاری داشت( که همکاری خوبی هم داشت..) برام برنامه MT فارسی رو نصب کرد..مدتی استفاده کردم.. و در حدود 10 مگ اطلاعات رو بوسیله اون مدیریت کردم که اکثرا مقاله هست..که این یک نمونه اون هست
    http://news.iransalamat.com/archives/10302004_091002.php
    اما نفر دومی که اومد.. بدون اینکه با من هماهنگی کنه.. برنامه MT فارسی رو برداشت... نهایتا وقتی پروژه به مرحله عمل در آمد.. LAYOUT صفحات مورد نظر ایجاد شد... که البته هنوز شروع به data entry نکردم.. ولی بزودی انجام میشه.. منظورم اینکه از این به بعد هر اطلاعاتی که نمایش داده میشه.. با ظاهر جدید هست.. که خوب... می تونم اونها رو مدیریت کنم
    که این یک نمونه هست..
    http://www.iransalamat.com/index.php?file=anb&operation=show&id=14

    اون همه داستان سرائی برای این بود که بگم.. من نمی تونم روی فایلهای ایجاد شده توسط MT فارسی اولیه مدیریت کنم...
    چون هم میخوام تغییراتی در اونها بدم.. و هم اینکه اگه بشه همه اونها رو با LAYOUT جدید نمایش بدم... بعضی از لینکهائی
    که اشاره کردم .. بخوبی در موتور های جستحو بالا میاد.. اما کاربری که وارد اونها میشه.. اصلا خبر دار نمیشه که امکانات جدیدی به کار ما اضافه شده و رد میشه میره.. اگه دوستان راهی به ذهنشون میرسه ممنون میشم راهنمائی کنن.

    www.iransalamat.com
    http://community.iransalamat.com/
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    آيا ديتابيس مربوط به اون مووبل تايپ هنوز موجود هست؟ يعني ديتابيس مووبل تايپ را هم پاک کردن؟ يا فقط فايل هاي خود مووبل تايپ رو از روي سرور پاک کردن؟
     
  3. hamids54

    hamids54 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    0
    بله.. دیتا بیس موجود هست.. اما خود برنامه مدیریت مقالات(MT فارسی) برداشته شده. در حال لینک های بسیاری مثل این حالت
    http://news.iransalamat.com/archives...004_091002.php
    وجود داره
     
  4. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    خوب اگه دیتابیس وجود داره دیگه مشکلی نیست
    دوباره امتی رو با همون دیتابیس قبلی نصب کنید ، درست میشه
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب پس مشکلي نيست، ديتابيس رو بدين به من، من ميتونم ازش يه جور خروجي بدم، برنامه نويس شما بايد قاعدتا بتونه اطلاعات رو در قالب هاي رايج مثل xml يا csv تحويل بگيره و به کمک يه کدي که يا خودش مي نويسه يا برنامه فعلي اون کد رو از ابتدا در خودش داره اطلاعات رو وارد ديتابيس يا برنامه اي که خودش نوشته بکنه.

    اگرم اين رو نمي تونه يا براش سخت هست، خيلي راحت مي تونه يه sql query به من بده که با ساختار ديتابيس خودش سازگار باشه، من در قالب همون sql query اطلاعات رو براش می فرستم. يه ايميل براي هماهنگي به من بزنين: aaberr[at]gmail.com
     
  6. hamids54

    hamids54 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    0
    ممنون از همکاری و راهنمائیتون. من چون به اصطلاحات شما وارد نیستم..توضیح دیگری میدم..چون کمی ابهام برای خودم وجود داره...

    منظور من از دیتا بیس این هست که دوست برنامه نویسمون میگفت که در کنترل پنل یکی از قسمتهای دیتابیس کل.. قسمتی هست به حجم 10 مگ که به MT فارسی اختصاص داده شده.. نمیدونم منظور شما هم همین هست؟ من ازش خواستم که نگاهی کنه ببیننه میشه که ما بتونیم اون مقاله ها رو هم با lay out جدیدمون نمایش بدیم و مدیریت کنیم.. بررسی کرده بود.. گفت که نه نمیشه.. فقط میشه یک بنر گذاشت... ولی با توضیحات شما امیدوار شدم که میتونیم این مشکل رو رفع کنیم...من متوجه توضیحات شما نمیشم... حتما برنامه نویسمون میتونه با شما هماهنگ کنه..

    من باید عذر خواهی کنم... با همکار برنامه نویس سایت تماس گرفتم..گفت چون داره برای فوق می خونه.. فعلا وقت اینکارو نداره..ولی قرار شد من اطلاعات کافی کسب کنم.. تا در اسفند ماه.. به این مسئله بپردازیم..ولی همین که دیدم راه حلی وجود داره
    خوشحال شدم..

    عابر جان در ضمن, چند روز قبل جواب پیغام خصوصی شما رو مبنی بر مشکلی که ایجاد شده بود... فرستادم
     
  7. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    در cpanel يه بخش هست به نام mysql databases اگر به اونجا وارد بشين فهرستي از ديتابيس ها مي تونيد ببينيد. براي انتقالش هم ميشه از امکان ftp کردن در بخش backup خود سي پانل استفاده کرد (براي اينکه نخواين دانلود کنين و با ايميل بفرستين فرضا).

    در زماني که لازم شد يک ايميل بزنين تا براي گرفتن ديتابيس هماهنگ کنيم.

    اون پي ام رو الان نگاه ميکنم جواب ميدم.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal