آژانس هواپیماییexchanging

اشکال در اجرای Hitman و Far Cry

شروع موضوع توسط reza_ballack ‏28 دسامبر 2005 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. reza_ballack

    reza_ballack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    6
    من یه سیستم دارم 64 بیتیAMD) 3/2) ، با رم 512 و کار گرافیکی 256 Geforce 5200 . خیلی بازیها هم روش نصب کردم و بازی کردم ولی Far Cry رو که نصب کردم محیطش یه جوری شده بود انگار توی مه هستم !! یک فضای آبی رنگ و نا مشخص که محیط اطرافو فرا گرفته بود و بازی رو نتو نستم انجام بدم .
    هیتمن 3 رو هم نصب کردم و بی نهایت کند بود انگار که دور آهسته پخش میشد و مجبور شده از خیرش بگذرم .
    خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید حتماً من در جریان بذارید . می خوام ببینم اشکال از سیتممه یا چیز دیگه .
    بی صبرانه منتظر جواب شما هستم .​
     
  2. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    شما کارت گرافیکی قوی ندارید. اما نباید این همه مشکل داشته باشید. شما آخرین Driver کارت گرافیکتون و آخرین نسخه Directx 9.0c و اگر مشکل از ناسازگاری بازی باشه آخرین patch بازی رو دارید؟
    موفق باشید
     
  3. reza_ballack

    reza_ballack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    6
    ممنون ، ممنون و باز هم ممنون از توجهتون .
    من تا الان فکر می کردم کارت گرافیک قوی دارم !! ار آشنا جنس خریدن این چیزا رو هم داره دیگه !
    متاسفانه همینجوری حتماً متوجه شدید من زیاد کاربلد نیستم . برای تهیه آخرین درایور کارت و patch بازی چی باید بکنم ؟ یعنی از کجا میشه گیر بیارم ؟
    Direct X 9 را می تونم پیدا کنم . البته دقیقاً نمی دونم چه ورژنی بالاترینه .
    در نهایت باز هم از اینکه توجه کردید ممنون میشم .
    در ضمن تو همین مایه ها چه کارتی پیشنهاد می کنید ؟
     
  4. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    خواهش می کنم.
    اشکال نداره همین تجربه ها روی هم جمع میشه و دفعه بعد اشتباه قبلی تکرار نمیشه. ;)
    آخرین درایور کارتتون رو از یه تاپیک دیگه دیدم که تونستید بگیرید. Directx 9.0c هم آخرین نسخه Directx هست. اگر XP SP2 دارید خودش داره ولی ممکنه نسخه آزمایشی باشه که متاسفانه دردسر خیلی بدیه.
    درمورد patch بازیها هم در سایت رسمی بازیها قابل دریافته. معمولا با جستجو کردن اسم بازی+ Official Site در جستجوگرهایی مثل گوگل سایت رسمی بازیها به راحتی پیدا میشه. البته گرفتن و نصب کردن patch ها خودشون دردسر هم دارن. چون بازی رو باید دوباره کرک کرد و کرک قبلی معمولا قابل استفاده نیست و باید کرک جدید مطابق با نسخه patch شده رو از سایتهایی مثل gameburnworld.com بگیرید. اولش ممکنه سخت باشه اما کم کم کنترل اوضاع دستتون میاد.
    درمورد کارت گرافیکی خوب من هم تخصصشو ندارم هم مدتیه از دنیای PC ها فاصله گرفتم اما در همین سایت قسمت سخت افزار مشاوره برای خرید کارت کارت گرافیک حتما براتون مفید خواهد بود.
    موفق باشید
     
  5. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    من میگم شما سطح گرافیک بازی رو کم کنید روی حداقل رزولوشن و حداقل جزئیات بزارید حالا احتمال زیاد مشکلتون حل میشه نباید زیاد از geforce 5200 انتظار داشت
     
  6. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    سلام

    من هم همچین مشگلی رو داشتم . درایور کارت گرافیک رو آپ تو دیت کن . اگر نشد یه سری دیگه از این بازی سی دی شو بخر و نصب کن .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. reza_ballack

    reza_ballack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    6
    رزولوشن بازی رو بردم به حداقل باز هم توی مه بود !
    آخرین درایور کارت رو از کدوم سایت باید بگیرم ؟
     
  9. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    اقا اینقدر از 5200 ایراد نگیرید من far cry رو خیلی راحت بازی کردم .قابل توجه که اینا یه سری شون چیپست های تقلبی دارن . اصلشو بخرین.
     
  10. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    ربطی به رزولیشن یا جزئیات بازی نداره . باید بری تو http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp اینجا
    و استپ به استپ بری جلو .

    یا میتونی بری تو خوده سایت سازنده کارت گرافیک خودت و دنبالش بگردی .
     
  11. reza_ballack

    reza_ballack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    6
    از توجه همگی تشکر می کنم .
    برنامه حدود 20 مگ بود . باید برم اداره که سرعت اینترنت بالاست و از اونجا دانلود کنم !! از خونه نمیشه .
    در ضمن کسی به من کارت جی فورس 6200 ( 115000 تومن ) و 6600 ( 130000 تومن ) پیشنهاد داده و میگه کارت منو 70-75 هزارتومن برمیداره . به نظر شما این کارو بکنم یانه ؟
     
  12. OMID_ONLINE

    OMID_ONLINE کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    ;با سلام
    کارت 6600 خیلی عالی هست قیمتی هم که بهتون داده نسبتا خوب هست البته حتما اسم سازنده برد کارت گرافیکت رو بپرس و همینجا بگو;)
    در مورد اینکه کارتتون رو 70 یا 75 تومان میخره سریع بده بهش بره یک سانیه هم درنگ نکن:blink:
     
  13. reza_ballack

    reza_ballack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2005
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    6
    سلام .
    پرسیدم ، گفت : geforce 6600 ، XFX ، nvidia !!
    می دونم یه کم اطلاعاتم در حد پیش دبستانه ، امیدوارم بهم نخندید !! در ضمن گفت گارانتی الماسه .
    از اونایی که جعبه اش شبیه یک X بزرگه .
    اگه ok بدید می خرمش .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    اینو کاملا موافقم.
    این نوش الان این قیمت نیست!