Kako
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,259
- لایکها
- 9
سلامبه نقل از rammstein_persia :آهان فكر ميكنم اينجا MOD رو هم با مختصر اسم يه بازي اشتباه گرفتي..
MOD رو كه مفهمومش رو توضيح داد چيه.. MOD تا اونجا كه من ميدونم از همون Modify مياد به معني اينكه بعضي بازيها رو يك ورژن تغيير (موديفاي شده) يافته براش ميسازن كه اين ميتونه تغيير كلي يا جزئي باشه.
در مورد اون ديكشنري يا سورس كه ميگي هم بد فكري نيست اما من فكر ميكنم اگه سعي كنيم اسم بازيها رو مخفف ننويسيم راحتتر باشه و دردسر هم كمتر. چون خيليها كه تو باغ اون بازي نيستن واقعا اين اعصاب خورد كنه براشون كه IMTG (براي مثال) يعني I mean that game!! من كه تا بتونم سعي ميكنم اسم بازيها رو اينجوري ننويسم.. :hmm:
نه ! دیده بودم تو مابقی تاپیکها ! نه که فکر کنم اسم بازیه ! ولی بکار بردن اسم مختصر بازیها مشکلی نداره ! فقط وقتی که جایی برای مراجعه و پیدا کردن کامل اسمش ( مثل همون دیکشنری که گفتم ) باشه . مثلا همین MMORPG من مدتها تو کفش بودم که چیه تا چن وقت پیش تو وبلاگ ممد دیدم . اگه سعی کنیم یه همچین چیزی درست کنیم و بتدریج کاملش کنیم خیلی عالی میشه . یه جور ْglossary ! در دو بخش : 1 - اسامی بازیها و مخففهاشون (ِیا احیانا ژانر و توضیح و ... ) و 2 - فرهنگ واژه های مرتبط با بازی .
( مطمئنم با کامل شدنش چیز خوب و حتی مشتری داری میشه . هر چند من با نیت مادی اینکارو نمیکنم ! )
میخوام در جهت هدف سایت (گسترش محتوای فارسی روی وب ) در قسمت گیم یه کاری انجام بشه . همین .
حتی میشه مقاله در باره آشنایی با موتور های 3ِD که خیلی اطلاعات درباره اش کمه یا مسائل اینچنینی ترجمه کرد و توش گذاشت.
در ضمن این تاپیک خیلی منحرف شده ! (شما فقط اجازه شکستن تاپیکو دارید یا میتونید بعضی پستها رو جابجا کنید ؟ اگه میتونید یه تاپیک با عنوان " دیکشنری بازی : Gaming Dictionary " بزنیم و این پستا رو منتقل کنید اونجا )