آژانس هواپیماییexchanging

اضافه كردن smilies در اديتور MT

شروع موضوع توسط amir_ ‏15 اکتبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    من قبلا يه راهنما در اين مورد خونده بودم.
    ولي الان در آدرس قبلي نيست.
    كسي مي دونه چطوري مي شه smilies رو در اديتور MT وارد كرد؟
     
  2. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام عليرضا
    من اين لينك رو در راهنمايي مقالات مووبل تايپ معرفي كردم كه آقاي فرهاد اصغرزاده از وبلاگ گلوريا(وبلاگ دريچه سابق) آنرا نوشتند. اما اون مطلب فعلا در دسترس نيستش....
    بذاريد من در آرشيو مطالبم نگاه كنم شايد يه كپي داشته باشم...
    موفق باشيد.
     
  3. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    قربون دستت مشاهير جان پيداش كن كه خيلي وقته منم دنبالش ميگردم .
     
  4. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    طاها
    ممنون مي شم اين كار رو بكني.
     
  5. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    آقا حالا اگه هيچكدوم نبود سورس انگليسيش رو هم اگر كسي داره بگه..
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من يه كم گشتم ولي پيدا نكردم. يادمه قبلا ديده بودم. اما هنوز پيدا نكردم (لينك انگليسي رو ميگم) اينم ببين. بدك نيست:
    <a href='http://mt-plugins.org/archives/entry/macros.php' target='_blank'>http://mt-plugins.org/archives/entry/macros.php</a>
     
  7. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    من كه هيچ چي نفهميدم ... يه نفر ترجمه اش نمي كنه ؟؟
     
  8. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    احسان
    من تست كردم.زياد جالب نيست.
    من بيشتر دنبال اون مطلبي كه طاها مي گه هستم.
    قديم در وبلاگ فرهاد وب بود.ولي اون وبلاگ ديگه نيست.
     
  9. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    من خيلي اين رو مي خوام ... درست مثل سيستم بلاگ اسكاي ... كسي نميدونه اون چه جوري شكلك به سيستمش اضافه كرده ؟؟؟
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام دوستان
    شرمنده كه دير جواب ميدم. من هرچه در سي دي هايي كه از هاردم كپي گرفتم گشتم اين موضوع رو پيدا نكردم كه بذارمش اينجا.
    من از آقاي فرهاد اصغرزاده (نويسنده مقاله) و نويد خواهش كردم كه اگر كپي از اين يادداشت رو دارند بذارند اينجا....
    موفق باشيد.
     
  11. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    خيلي ممنون .. پس منتظزيم
     
  12. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    اي بابا كل گذشت و حاصلي نداد اين قضيه حيف چيز بدرد بخوريه كه همه دنبالش هستند
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من تا حدي مشكلم رو با اين مقاله انگليسي حل كردم ، يعني ميتونم با زدن كد شكلك اونو وارد متن بكنم ولي نتونستم همه رو توی يك منوي Dropdown بذارم!

    این لینک اون مقاله است :اینجا


    این هم طرح سوال من در اين فروم:اینجا


    اميدوارم بدردتون بخوره! :)
     
  15. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19
    دو فايل را براي انجام اينكار بايد اديت كنيم :



    اول فايلي بنام Util.pm در مسير /mt/lib/MT/Util.pm

    دوم فايلي بنام entry.tmpl در مسير ./MT/tmpl/cms/edit_entry.tmpl



    هم چنين شما بايد ابتدا صورتكها را از اينجا گرفته و در سرور خود ذخيره ( Upload ) كنيد .



    حالا اجازه بدين با ويرايش اولين فايل شروع كنيم Util.pm

    اين فايل را در پوشه اي كه موبيل تايپ را نصب كرده ايد بر اساس مسير ذكر شده در بالا باز كرده و اين سطر را پيدا كنيد :

    my $str = shift;
    $str ||= '';

    سپس كدهاي زير را كپي كرده و در زير سطور بالا وارد كنيد :


    کد:
    $str =~ s/\:angry/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/angry.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:biggrin/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/biggrin.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:blush/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/blush.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:drunk/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/drunk.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:kiss/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/kiss.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:lol/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/lol.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:rofl/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/rofl.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:sad/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/sad.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:smile/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/smile.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:talker/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/talker.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:wink/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/wink.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;
    $str =~ s/\:yawn/<img src=\"http:\/\/yoursite.com\/smilies\/yawn.gif\" width=\"15\" height=\"15\" alt=\"\" \/>/g;

    شما بايد در كدهاي بالا بجاي آدرس http:\/\/yoursite.com آدرس سايت خود را وارد نماييد . پس از آنكه تمام تغييرات را انجام داديد يعني: اضافه كردن كدهاي بالا و اصلاح آدرس مسير سورس صورتكها به سايت خود ، مي توانيد با تايپ نوع حالت اين حالتها را به متن خود در صفحه اصلي وارد كنيد به اين صورت :



    :angry حالت عصبانيت
    :biggrin حالت تكبر و خود بزرگ بيني
    :blush خجالت كشيدن – سرخ شدن صورت
    :drunk مست- حالت مستي
    :kiss بوسيدن
    :lol بيرون آوردن زبان
    :rofl ؟؟؟
    :sad غمگين
    :smile لبخند زدن
    :talker در حال صحبت كردن
    :wink چشمك زدن
    :yawn خميازه كشيدن



    با وجوديكه شما مي توانيد با نوشتن اين كلمات از صورتكها در نوشته هاي خود استفاده كنيد ولي اجازه بدين فقط به آن اكتفا نكنيم و شكل صورتكها را به قسمت بالاي اديتور خود همانند تصوير بالا بياريم و راحت تر بتوانيم آنها را انتخاب كنيم .

    براي اين منظور بايد فايل entry.tmpl را ويرايش نماييد . به اين منظور به مسير فايل مربوط رفته يعني : /MT/tmpl/cms/edit_entry.tmpl و بعد از باز كردن آن اين تغييرات را اعمال نماييد :

    پس از پيدا كردن اين كدها در فايل فوق function formatStr : كدهاي زير را بعد از ان اضافه نماييد :

    کد:
    function insertSmilies (v) {
    document.forms[2].elements[6].focus();
    document.selection.createRange().text = v;
    }
    سپس بايد دنبال اين سطر بگرديد :



    کد:
    <font class="pagetitle">Main Entry Text</font>

    اگر نبود بجاي Main Entry Text دنبال entry body بگرديد ( من هم همين كارو كردم ) و آنرا به صورت زير تغيير دهيد :



    کد:
    <td width="100"><font class="pagetitle">Main Entry Text</font></td>
    <td width="432" align="right" valign="top">

    دوباره اين سطر را پيدا كنيد :



    کد:
    if (document.selection) {

    و بعد از آن كدهاي زير را كپي كرده و اضافه نماييد :



    کد:
    if (document.selection) {
    document.write('<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="170">');
    document.write('<tr>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':angry\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/angry.gif" alt="angry" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':biggrin\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/biggrin.gif" alt="biggrin" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':blush\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/blush.gif" alt="blush" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':kiss\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/kiss.gif" alt="kiss" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':lol\')"><img src="http:/yoursite.com/smilies/lol.gif" alt="lol" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':rofl\')"><img src="http:/yoursite.com/smilies/rofl.gif" alt="rofl" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':sad\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/sad.gif" alt="sad" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':smile\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/smile.gif" alt="smile" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':talker\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/talker.gif" alt="talker" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':wink\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/wink.gif" alt="wink" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':yawn\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/yawn.gif" alt="yawn" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:insertSmilies(\':drunk\')"><img src="http://yoursite.com/smilies/drunk.gif" alt="drunk" width="15" height="15" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:formatStr(\'b\')"><img src="<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>images/bold-button.gif" alt="bold" width="24" height="18" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:formatStr(\'i\')"><img src="<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>images/italic-button.gif" alt="italic" width="24" height="18" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="24"><a href="javascript:formatStr(\'u\')"><img src="<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>images/underline-button.gif" alt="underline" width="24" height="18" border="0"></a></td>');
    document.write('<td width="26"><a href="javascript:insertLink()"><img src="<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>images/url-button.gif" alt="link" width="26" height="18" border="0"></a></td>');
    document.write('</tr>');
    document.write('</table>');

    توجه داشته باشيد كه اينكار فقط براي ننوشتن كلمات بجاي انتخاب صورتكهاست . هر كدام را كه راحت هستيد انتخاب نماييد ولي بنظر من انجام همه كارها و داشتن صورتكها در بالاي اديتور موبيل تايپ بهتر است .



    و يادتون نره آدرس سايت خود را حتما در كدها اضافه كنيد.

    حالا فايل را ذخيره كنيد و دفعه بعد كه بخواين نوشته جديدي را پست كنيد صورتكها را هم همانند شكل بالاي صفحه خواهيد ديد .كه با انتخاب هر كدام مي توايند آنرا به نوشته خود اضافه كنيد .



    موفق باشيد

    ترجمه اي بود از نوشته آقاي Josh Cooper ، تقديم مي كنم به دوست عزيزم نويد كه استاد موبيل تايپ هستن .



    استفاده از اين مقاله آموزشي با ذكر منبع و لينك به آن مجاز است !
     
  16. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  18. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    احسان جان اگر اينها رو هم طوري اديت ميكردي كه صفحه (قالب) رو بهم نزه ديگه بهتر ميشد و اگر ممكنه يه نسخه از اين نوشته رو در بخش مقالات راهنماي ام تي بذاريد...
     
  19. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    دستتون درد نكنه
    همگي
    اما خودمونيم هيچي جاي ماله بلاگ اسكاي رو نمي تونه بگيره اديتورش آخرشه ...
     
  20. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    سلام ...
    آره بابا ... اون آخرشه ...
    اون يه مجموعه از اسمايلي ها رو توي همون html area گذاشته ....
    چه جوري ميشه اينكارو كرد ؟