• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعاتی راجع به alienware می خوام

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
راستش سال پیش هم یه تاپیکی تو همین مایه ها زدم ! ولی استقبالی ازش نشد و بعدا هم به دلایلی از خرید alienware خودداری کردم . اما حالا می خوام با اطلاعات بیشتر تصمیم بگیرم
36.gif
. شاید خیلی از شما اسم alienware رو هم نشنیده باشید . اول خودم اطلاعاتی رو که می دونم می گم ، کسانی که بیشتر می دونن لطفا نظراتشون رو بگن
21.gif

alienware یکی از شرکت هایی هست که قطعات توی بازار رو با دقت و وسواس جمع آوری کرده و یه سیستم بسیار قوی با قطعات بسیار مچ و در غالبی بسیار زیبا قرار می ده . همین طور می تونم بگم که کامپیوتر هاشون کاملا به روز هست و از جدیدترین قطعات استفاده می کنه . تا اینجاش خیلی عالیه فقط بدیش اینه که یکم گرونه
52.gif

دو تا سوال از اونایی که بیشتر می دونن داشتم :
1- آیا با این همه امکانات میرزه که آدم پول هاشو جمع کنه و همچین چیزی رو بخره ؟ ( البته به نظر خودم کم هم نمیرزه ! )
2- اگه میرزه آیا کسی می دونه و یا تجربه داره که این شرکت مطمئن هست ؟ ( یعنی کردیت آدم لو بره و یا پول آدمو بخوره ؟ )

دو تا سایتم ، خواستین یه نگا بندازین ببینید :
38.gif

www.alienware.co.uk

www.alienware.com

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
ترو خدا یکی بگه !!! هیچ کس هیچ اطلاعاتی نداره !!؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
الین ویر رو دل خریده. شما اگه از آمریکا یا اروپات می خوای بخری. خب سیستم های قدرتمند مخصوص بازی خوبی داره. ولی به هبچ عنوان جزو مدلهای پر فروش و محبوب نیستن. گرونقیمت هم محسوب میشن.
گویا دل می خواد از تکنولوژی الین ویر تویی پل تاپ های گرونقیمتش استفاده کنه.

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
شاید من خوب متوجه نشدم
52.gif
ولی هنوز جواب دو تا سوالمو نتونستم از حرفاتون بگیرم
42.gif

1- آیا با این همه امکانات میرزه که آدم پول هاشو جمع کنه و همچین چیزی رو بخره ؟ ( البته به نظر خودم کم هم نمیرزه ! )
2- اگه میرزه آیا کسی می دونه و یا تجربه داره که این شرکت مطمئن هست ؟ ( یعنی کردیت آدم لو بره و یا پول آدمو بخوره ؟ )

بالا