Synix.Shayan
Registered User
راستش سال پیش هم یه تاپیکی تو همین مایه ها زدم ! ولی استقبالی ازش نشد و بعدا هم به دلایلی از خرید alienware خودداری کردم . اما حالا می خوام با اطلاعات بیشتر تصمیم بگیرم
. شاید خیلی از شما اسم alienware رو هم نشنیده باشید . اول خودم اطلاعاتی رو که می دونم می گم ، کسانی که بیشتر می دونن لطفا نظراتشون رو بگن
alienware یکی از شرکت هایی هست که قطعات توی بازار رو با دقت و وسواس جمع آوری کرده و یه سیستم بسیار قوی با قطعات بسیار مچ و در غالبی بسیار زیبا قرار می ده . همین طور می تونم بگم که کامپیوتر هاشون کاملا به روز هست و از جدیدترین قطعات استفاده می کنه . تا اینجاش خیلی عالیه فقط بدیش اینه که یکم گرونه
دو تا سوال از اونایی که بیشتر می دونن داشتم :
1- آیا با این همه امکانات میرزه که آدم پول هاشو جمع کنه و همچین چیزی رو بخره ؟ ( البته به نظر خودم کم هم نمیرزه ! )
2- اگه میرزه آیا کسی می دونه و یا تجربه داره که این شرکت مطمئن هست ؟ ( یعنی کردیت آدم لو بره و یا پول آدمو بخوره ؟ )
دو تا سایتم ، خواستین یه نگا بندازین ببینید :
www.alienware.co.uk
www.alienware.com

alienware یکی از شرکت هایی هست که قطعات توی بازار رو با دقت و وسواس جمع آوری کرده و یه سیستم بسیار قوی با قطعات بسیار مچ و در غالبی بسیار زیبا قرار می ده . همین طور می تونم بگم که کامپیوتر هاشون کاملا به روز هست و از جدیدترین قطعات استفاده می کنه . تا اینجاش خیلی عالیه فقط بدیش اینه که یکم گرونه

دو تا سوال از اونایی که بیشتر می دونن داشتم :
1- آیا با این همه امکانات میرزه که آدم پول هاشو جمع کنه و همچین چیزی رو بخره ؟ ( البته به نظر خودم کم هم نمیرزه ! )
2- اگه میرزه آیا کسی می دونه و یا تجربه داره که این شرکت مطمئن هست ؟ ( یعنی کردیت آدم لو بره و یا پول آدمو بخوره ؟ )
دو تا سایتم ، خواستین یه نگا بندازین ببینید :

www.alienware.co.uk
www.alienware.com