• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات در مورد اينترنت در منطقه سلمان فارسي - سعادت آباد

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت دوستان

كسي اطلاع دارد كه آيا در اين منطقه با پيش شماره هاي 2206 و 2208 خدمات ADSL ارائه مي شود يا نه ؟؟؟

من چند شركت مهم را كه مي شناختم چك كردم ولي هيچكدام در اين منطقه خدمات ارايه نمي كردند .
مانند پارس آنلاين / داتك / سپنتا

اگر دوستان شركتي را مي شناسند كه در اين منطقه ارايه مي كند محبت كنند بنويسند .

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سری هم به اینجا بزنید شاید تونستید جواب ما رو بدید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شاتل مزخرفه . بهتره بگم دزد هستند و در روز روشن دزدی می کنند .

از من 135.000 تومان 2 سال پیش گرفتند که این سیستم را وصل کنند . تا چند وقت پیش مدام بهانه می آوردند که پورت نداریم و از این مزخرفات

حالا هم که 6 ماه است می خواهیم پول را پس بگیریم امروز و فردا می کنند . البته تا حالا پیگیری ها تلفنی بوده و مراجعه نکرده ام ( وقت نکرده ام ) اگه مجبور بشم پولشون کنم مراجعه حضوری می کنم .

فقط می دونم که تجربه این 2 سال به من ثابت کرد دزد هستند و آشغال .

دزد بودن شاتل ؛ از محبت شما نمی کاهد .

ممنون از اینکه توجه نشان دادید . موفق باشی دوست من

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آره شاتل تو اصفهان هم همینطور هست .

جلوی چشم من سرویس 128 و کرد 64 . وقتی بهش میگم چرا این کار و کردی میگه اون کاربر که نمی فهمه , می خواد یک سایت بازکنه چت کنه بره .

بعد میگن ما چرا پیشرفت نمی کنیم :D

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان

كسي اطلاع دارد كه آيا در اين منطقه با پيش شماره هاي 2206 و 2208 خدمات ADSL ارائه مي شود يا نه ؟؟؟

من چند شركت مهم را كه مي شناختم چك كردم ولي هيچكدام در اين منطقه خدمات ارايه نمي كردند .
مانند پارس آنلاين / داتك / سپنتا

اگر دوستان شركتي را مي شناسند كه در اين منطقه ارايه مي كند محبت كنند بنويسند .

از اينجا بگير. شرکت متوسطيه:

http://shop.oracle.ir/

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
مرکز خراب شده ی سلمان فارسی فقط از افروز و با قیمت وحشتناک می تونید adsl بگیرید
برای وایرلس چندتا هست که کیفیت adsl شرکت های معتبر رو نداره، ولی بهتر از هیچیه(دایل آپ از هیچیم بدتره
28.gif
).
چند تاشو ایجا ببینید

andishe2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در منطقه کوی فراز با پيش شماره 2212 خدمات ADSL توسط چه شر کتی ارايه می شود؟ البته به جز " افروز " که پشتش یه جایی بنده و قیمت خون باباش را میخواد.متأسفانه مخابرات هم پشتیبانشه وجلوشو نمیگیره.

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
شاتل مزخرفه . بهتره بگم دزد هستند و در روز روشن دزدی می کنند .

از من 135.000 تومان 2 سال پیش گرفتند که این سیستم را وصل کنند . تا چند وقت پیش مدام بهانه می آوردند که پورت نداریم و از این مزخرفات

حالا هم که 6 ماه است می خواهیم پول را پس بگیریم امروز و فردا می کنند . البته تا حالا پیگیری ها تلفنی بوده و مراجعه نکرده ام ( وقت نکرده ام ) اگه مجبور بشم پولشون کنم مراجعه حضوری می کنم .

فقط می دونم که تجربه این 2 سال به من ثابت کرد دزد هستند و آشغال .

دزد بودن شاتل ؛ از محبت شما نمی کاهد .

ممنون از اینکه توجه نشان دادید . موفق باشی دوست من

دوست عزیز

من قبلااز شاتل در اصفهان سرویس داشتم، ART3 بود واقعا هم راضی بودم توی 7 ماه 1 روز قطعی نداشتم!

متاسفانه منطقه سعادت آباد علی رغم اسمش از لحاظ اینترنت از فقیرترین قسمت های تهران هست!من 6 ماهه توی لیست انتظار هستم!

من در شاتل، داتک،اوراکل و فن آوا توی لیست انتظار هستم!به تازگی یک امیدی پیدا شده که بتونم از اوراکل سرویس بگیرم دعا کنید که بشه!

افروز رو طرفش نرو چون بد جوری درگیر بازرسی مخابرات شدن و به احتمال خیلی زیاد بسته میشه.

در کل این منطقه خیلی مشکلات داره بیش از حد از هر کجا که تونستی پورت خالی گیر بیاری سریعا بگیرش پون ممکنه دیگه اون پورت گیرت نیاد.

موفق باشی

بالا