آژانس هواپیماییexchanging

اطلاعات history فایر فاکسم خود به خود پاک میشه !

شروع موضوع توسط BJORK ‏5 سپتامبر 2007 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

  1. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    اطلاعات history فایر فاکسم خود به خود پاک میشه . (قسمت Remember visited pages for the last رو هم گذاشتم رو 200 روز ) من یه ماهی ه به این مشکل برخوردم . حالا جدیدا یه چیزم یهش اضاف شده که ارور میده که فایر فاکس باید بست هشه و نمیتونه ادامه کار بده. .نمیدونم چشه . پاکشم کردم دوباره نصب کردم درست نشد. اگه میشه کمکم کنید .ممنون

    یه سئوال دیگه .چه جوری میشه آپدیتهای فایر فاکس رو جدا گرفت؟ .که اگر فایر فاکس رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بتونم آپدیتهام رو بریزم روش (چطوری البته) و مجبور نباشم دوباره دانلود کنم.
    بازم ممنون
     
  2. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خوب من هم سوالم رو که بیربط با اینجا نیست، بپرسم.
    میدونیم که وقتی فایرفاکس بازه و چند تا tab باز داره، اگر ویندوز رو shutdown کنیم. بعد از روشن کردن دوباره کامپیوتر وقتی فایرفاکس رو run میکنیم، میپرسه که اون قبلیها رو بیارم یا صفحه جدید بیارم. بنابراین میشه اینطوری صفحاتی رو که قبلا باز بودند، بیاریم. حالا مشکل من اینه که بعضی وقتها وقتی ریست میکنم، دیگه نمیتونه صفحات قبلی رو بیاره و در ضمن هیستوری رو هم پاک میکنه. چیکار باید کرد؟
    همچنین می خوام بدونم راهی نداره که فایرفاکس رو ببندیم، اما بعدش اون tabهایی رو که باز بودند دوباره بیاریم؟
    بعدش هم این Remember visited pages for the last کجاست؟ که تنظیمش کنم؟
    ممنون
     
  3. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    از اکستنشن session manager استفاده کن ... واقعا مفیده ... هم جواب سوال اولته و هم جواب سوال دومت ... یعنی اجازه میده تب های فایرفاکسی که در حال حاضر باز هستن رو save کنی ... اینطوری فرضا اگه بخوای بعدا به یه عالمه تب رسیدگی کنی ، کارت خیلی راحته ...

    tools ......> add-ons .....>get extensions


    //

    tools.....>options
     
  4. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    درباره خودبخود پاک شدن :

    option و بعدش privacy و بعدش اون پایین : private data ... دوتا گزینه هست ... اولی (always clear...) تیک داره ؟

    //
    ارورهای فایرفاکس واقعا کم نیستن ... چطوره یه بار دیگه نسخه جدیدش رو از اینترنت دانلود کنی ؟ (منظورم اینه که نکته setup ی که دانلود کردی مشکل داره)


    //
    شک دارم فایل های نصبی رو بشه بعدا دوباره یه جا copy-paste کرد .. (مثل اینه که ویندوزت رو دوباره نصب کنی و بخوای محتویات شاخه program files رو کپی کنی سر جاش) .. اما بهرحا امتحانش ضرری نداره ... ادرس اینه : (بجای seymour باید بری توی اکانت خودت طبیعتا)
    کد:
    C:\Documents and Settings\[B]seymour[/B]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
     
  5. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    Tools> options > privacy بعد اولین گزینه بالا یه قسمت هست که میتونی تایپ کنی چند روز واست نگه داره
     
  6. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    نه اون تیک نداره طبیعتا
    //
    ممنون .همین کارو کردم .چون دلیل منطقی برای این ارور به ذهنم نمیرسه. اون setup بعیده مشکل داشته باشه .قبلا بارها پاک کردم و از روش نصب کردم.
    //
    منظورم از آپدیتها همین extensions بود . آپدیتهای FF در قالب extension ها ارائه میشن یا فرق دارن با هم ؟
    با اون get extensions که لطف کردین گفتین احتمالا میتونم جدا بگیرم. فعلا نمیتونم امتحان کنم . زدم آپدیت و میترسم صفحه باز کنم اررور بده کلشو ببنده:blink:;).
    من قبلا چند تا extension رو که کنار فایل setup فایر فاکسم بود توی یکی از زیر شاخه های Mozilla Firefox م توی Program Files کپی کردم که الان هر چی نگاه میکنم یادم نیست کجا کپی کردم ( احتمالا توی فولدر extensions کپی کردم دیگه) بعد که فایر فاکس رو باز کردم چند تا پیغام داد اوکی کردم و بعد extension ها اضاف شد
    //
    خارج از موضوع : آیدیتون یکی از شخصیتهای نویسنده ی مورد علاقه ی منه :rolleyes: . من آواتارتون رو هی دیدم توی فروم . این نماد , نماد چی هست ؟ (اگه مایلین بگین البته)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خیلی ممنون Seymour جان،
    خیلی extension خوبیه. راستی فرق save window کردن توی این extension با scarpbook چیه؟

    از شما هم خیلی ممنون
     
  9. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    واقعا اکستنشتن خوبیه و خیلی از بچه های اینجا هم خوششون اومد ...


    در مورد scrapbook : یه اکستنشن دیگه اس ؟ .. والا من باهاش کار نکردم ، شرمنده ...
     
  10. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    ببخشید من هم یه سوال دارم
    وقتی زیاد تب باز داریم تب ها نصفشون از کادر خارج میشن .
    نمیشه کاری کرد که نوار تب بار دو ردیفه بشه ؟
     
  11. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    یه چیز دیگه که تجربه من بوده اینه که روی سیستم های قدیمی تر و با Ram کمتر ، فایرفاکس یه ذره بدقلقی می کنه ... حداقل من که اینو زیاد دیدم ... ولی دلیلی واسه اش ندارم ..


    نه ، آپدیت ها فرق دارن ... یه شاخه توی program files داره ، ولی فقط فایل Log هتسش .. یعنی گفته که کدوم فایل ها رو دستکاری کرده ... ظاهرا اینم جداشدنی نیست ...
    ----

    در مورد آواتارم ...
     
  12. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    بله، اما راستش درست نفهمیدوم چیکار میکنه. یک جور صفحه رو sve میکنه، اما باز مثلا فرقش با save چیه نمیدونم.
     
  13. alternative

    alternative Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2007
    نوشته ها:
    385
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    شرمنده وسط بحثتون
    آیا میشه تو فایر فاکس کاری کرد نتوان history را پاک کرد . مثلاٌ password بخواهد یا به هر شکل دیگر

    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    آها ... چک اش کردم ... هدفش با session manager فرق داره ... این بیشتر دنبال مدیریت و ادیت و سازماندهی صفحاته ولی session manager فقط save می کنه و اجازه تغییر در ترتیب و وضعیت tab ها رو نمیده ...
     
  16. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    شک دارم عملی باشه ... فکر می کنم تنها راهش اینه که یه اکانت ویندوز جداگانه بسازی و روی اون پسورد بذاری که البته احتمالا این روش رو خودت می دونستی ...
     
  17. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    من خودم یه مدت دنبال این گشتم ، چیزی پیدا نکردم .. اینجا رو بگرد ببین چیزی پیدا می کنی که بدردت بخوره ...
     
  18. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    سیمور جان ممنون .
    یه سئوال دیگه داشتم :
    توئ IE یه قسمت هست به نام Temporary Internet Files که همه ی فایلهایی که از طریق اینترنت بهشون دست پیدا کردیم توشه و آدرسش اینه
    C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files
    توی FF این کجاست ؟
     
  19. seymour

    seymour مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    6,205
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    Tehran
    توی address bar ات ، تایپ کن :
    about:cache

    حالا یه صفحه میاد که مشخات cache روی رم و هاردت رو نوشته ... اون پایین هم Cache Directory داری که آدرس cache روی هارد رو نشون میده .... ولی دسترسی به فایلها از طریق ویندوز سخته ... در عوض می تونی List Cache Entries رو بزنی تا از طریق خود فایرفاکس یکی یکی بررسی شون کنی ...
     
  20. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    دستت درد نکنه سیمور.توی Cache Directory پسوند فایلها مشخص نیست و برای type همشون نوشته file
    List Cache Entries رو هم که میزنی اونطور نیست که بشه فایلها رو برداشت و جای دیگه کپی کردمثلا کل عکسها یا کل فایلهای فلش . مثل اینکه همینه فقط و مثل IE نمیشه فایلها رو دید و کپی کرد و حذف کرد و ... درسته؟
     
  21. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    متاسفانه مشکل من حل نشد .با اینکه آخرین نسخه رو از سایتش دانلود کردم. البته چند روز ه ارور بسته شدن دیگه نمیده اما هنوز خود به خود اطلاعات history ام پاک میشه .

    سئوال : اگه اون ask me before clearing private data در قسمت privacy تیک داشته باشه چه موقع ff واسه پاک کردن اطلاعات ازمون سئوال میکنه ؟

    من شرمنده ام که اینقدر ایراد رو یه جا دارم میگم :cowboy::upsided: اما :
    اینم بگم که نمیدونم ربط داره یا نه .چند هفته فبل از اینکه ff ام این طوری بشه . ie ام کلا یه بلایی سرش اومد که هیچ سایتی رو باز نمیکرد و هنوزم نمی کنه.یه حالتی که اصلا انگار نمیفهمه که به اینترنت وصل هست .انگار که سیستم کانکت نیست.

    نکته دیگه اینکه یه نرم افزار (فکر کنم ژاپنی بود) عبور از فیلتر قبلا دانلود کردم که فقط هم بعد از وصل شدن به سرورش رو ie کار میکرد .شاید اون این بلا سر ie ام آورده .البته بعدا nod32 رو آپدیت کردم .اسکن کردم(چیزی پیدا نکرد) .و اون نرم افزار رو هم پاک کردم اخیرا.

    عجب کامپیوتر بی منطقی دارم.زبون نمیفهمه:D
     
  22. ceramic

    ceramic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2007
    نوشته ها:
    235
    تشکر شده:
    2


    جدیدا نرم افزاری برای تیون آپ نصب نکردین ؟ اگه این کار رو کرده باشین ، باید بدونین که خیلی از این نرم افزارا با تغییر دادن تنظیم های ویندوز ، کاری می کنن که این اطلاعات قابل ذخیره سازی نباشه و این کار رو برای کم کردن فایل های ذخیره شده ی بی مصرف ( البته از دید اونا ) انجام میدن .

    در باره ی ارور دوم ، یه بار با رجیستری مکانیک یا سیستم مکانیک رجیستری تون رو اسکن کنین و ارورهاشو ریپیر کنین احتمالا درست میشه .