• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

--- اطلاعیه مهم ابرکلیک ---

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
سلام دوستان
این پیام مدیر ابرکلیک هست تو یاهو بهم دادن

سلام و عرض خسته نباشید
دوستان همینطور که مطلع هستید ابرکلیک از ظهر هست که قطع است.
متاسفانه از ظهر تحت حملات شدید از آی پی های خارجی هستیم ! عاملاش هم شناسایی کردیم متاسفانه از سیستم های رقیب هستند که رقابت اینجوری رو ترجیح دادند به زودی با مدارک و مستندات از طریق وکیل شخصی خودمون پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
سایت هم به زودی میاد بالا + تا 24 ساعت هر آی پی 50 ریال محاسبه می شود. بخاطر ضرر به کاربران
پ.ن : در مورد واریزی ها نیز سعی میکنیم تو هفته ی آینده همه رو انجام بدیم

پیشاپیش از صبوری شما متشکریم...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
از اطلاع رسانيتون ممنون.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
تمامی این حملات به سایت ایشون و سایت های من از طرف یک نفر هست که واقعا کارش خیلی زشت بوده
متاسفم براش

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
تماسی که با پشتیبانی ابرکلیک داشتم
فکر کنم فهمیدن کار چه کسی هست !
و گفتند بزودی درست میشه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من دیروز تو نمایشگاه الکامپ شبراز با پلیس فتا صحبت می کردم یک سری چیزا گفتنن برسونین فوری پیگیر میشیم حتی ip خارجی باشه
شما حتی کسی که s2a یاهو، افرادی که دنبال سرور اتک هستند هم داشته باشید باز هم قابل پیگیری است و همون هم گفتن مدرک است
پیگیری کنید تا کسی نتونه مجددا این کار رو بکنه

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
من دیروز تو نمایشگاه الکامپ شبراز با پلیس فتا صحبت می کردم یک سری چیزا گفتنن برسونین فوری پیگیر میشیم حتی ip خارجی باشه
شما حتی کسی که s2a یاهو، افرادی که دنبال سرور اتک هستند هم داشته باشید باز هم قابل پیگیری است و همون هم گفتن مدرک است
پیگیری کنید تا کسی نتونه مجددا این کار رو بکنه
چطوری پیدا می کنن اگه ای پی خارجی باشه ؟!

mehdiweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این پیام مدیر ابرکلیک هست تو یاهو بهم دادن

سلام و عرض خسته نباشید
دوستان همینطور که مطلع هستید ابرکلیک از ظهر هست که قطع است.
متاسفانه از ظهر تحت حملات شدید از آی پی های خارجی هستیم ! عاملاش هم شناسایی کردیم متاسفانه از سیستم های رقیب هستند که رقابت اینجوری رو ترجیح دادند به زودی با مدارک و مستندات از طریق وکیل شخصی خودمون پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
سایت هم به زودی میاد بالا + تا 24 ساعت هر آی پی 50 ریال محاسبه می شود. بخاطر ضرر به کاربران
پ.ن : در مورد واریزی ها نیز سعی میکنیم تو هفته ی آینده همه رو انجام بدیم

پس چرا هنوز هم سایت در دسترس نیست ؟!
نکنه پریده واسه همیشه ؟
من کلی درآمدم اونجا مونده، بر می گرده یا نه ؟!؟!؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
مشکل برای سیستم های دیگه هم وجود داشته .. کسی که انجام داده خودش اینجا هم میاد میبینه / این پست رو که میخونی بدونکه خودت هم باید بگردی دنبال سولوشن برای همون مشکلی که درست کردی :D

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
مشکل برای سیستم های دیگه هم وجود داشته .. کسی که انجام داده خودش اینجا هم میاد میبینه / این پست رو که میخونی بدونکه خودت هم باید بگردی دنبال سولوشن برای همون مشکلی که درست کردی :D
خیلی گلی محسن خان
اتفاقا سمت خودت هم فک کنم بیاد :)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خیلی گلی محسن خان
اتفاقا سمت خودت هم فک کنم بیاد :)
معرفی کنید نامرد رو که از این روش رقابت استفاده کرده
درضمن اون دوست مون که گفتم چطوری پیدا میکن من صبح با مسئول فنی جرایم رایانه صحبت کردم از دیتا سنتر استعلام میگریند اونا هم ای پی ها لاگین رو میدن ( وی پی ان هم باشه مک ادرس رو میدن ) مک یا اپی رو از ای اس پی مرکزی استعام میگرن اسم کسی اینترنت گرفته میاد و خلاص

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
حمله بزرگ سایبری به ابر کلیک , پرچم بالاست

سلام و عرض ادب خدمت کاربران عزیز ابرکلیک

متاسفانه ابرکلیک طی دو روز گذشته با حملات سایبری از وب سایت های رقیب مواجه بوده است . این حمله بین ساعات ۶ صبح روز پنج شنبه تا ۸ شب روز شنبه به وقوع پیوسته است.

عامل این عمل زشت هم شناسایی شده است . متاسفانه از سیستم های رقیب هستند که رقابت اینجوری رو ترجیح دادند به زودی با مدارک و مستندات از طریق وکیل شخصی شرکت پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

تا 24 ساعت هر آی پی 50 ریال محاسبه می شود. بخاطر ضرری که به کاربران عزیز وارده شده است .

پ.ن : در مورد واریزی ها نیز سعی میکنیم همه رو انجام بدیم لطفا در کنار ما و صبور باشید ..

این اطلاعیه عنوانش خیلی واسم جالب بود .. گفتم شما هم بخونید دی:

بالا