سایت دانلود نرم افزار حکایت از ریش به سیبیله بازدید زیاد داره ولی درامدش معمولی همشم خرج سرور میشه حتی اگه خودت فروشگاه داشته باشی
تشکیل اتحادیه وبمسترهای ایران که جناب Amirbahal3 مطرح نمودند واقعا پیشنهاد خوبی است، من هم موافقم که ابتدا کار را فنی و حرفه ای پیش ببریم و هدفمان هویت بخشی به این اتحادیه باشد، بعد که این کار صورت گرفت می شود اعتراضات و شکایات را با قدرت بیشتری پیگیری کرد، هرچند وجهه قانونی دادن به این اتحادیه کار واقعا سختی است.
اگر دوستان موافق باشند فردا ساعت 3 بعد از ظهر یک قرار در شرکت ما بگذاریم و یک صبحتهای ابتدایی در این خصوص انجام دهیم.
آخه ادگاه عزیز - اسم شریفتونو نمیدونم شرمنده- اتحادیه و صنف ، تشکیلاتی برای یک شغله. وب مستری که شغل نیست که شما میخواین براش اتحادیه تشکیل بدین. جمع شدن دور هم بجز اینکه وقتتونو روز تعطیلی هدر بده ، هیچ فایده ای نداره. باور نمیکنی امتحان کن.
شما گفتید که 12 سال در وب خارجی سابقه دارین. آیا سایتی چیزی از کاراتون باقی مونده که تمایل داشته باشین به من نشون بدین. شاید در زمینه درآمد از وب خارجی بتونم کمک کنم
بنده شهمیری هستم، تا جاییکه من می دونم هر کار و فعالیتی که به منظور کسب درآمد صورت پذیرد شغل تلقی می شود، وبمستری هم اساسا شغل نیست همانطور که فوتبال بازی کردن هم شغل نیست، ولی برای فوتبالیستی که طور حرفه ای فوتبال بازی می کند و از آن کسب درآمد می کند، این یک شغل کامل و درآمدزا است.
در مورد سایت خارجی من سایت امپراطوریها (allempires.com) را از سال 2001 تا حالا حفظ کرده ام و چند روز پیش کد ادگاه را هم در آن قرار دادم، تا چند سال پیش رتبه این سایت در حدود 40 هزار در جهان بود ولی یکی دو سالی است که دیگر خیلی روش کار نمی کنم و تنها بخش فعال آن فروم آن است، رتبه کنونی آن هم فکر کنم در حدود 200 هزار است.
دوستان در کشور های دیگر مثلا آمریکا یا اروپا آیا چیزی شبیه اتحادیه برای وبمستر های و یا شاپ دار ها هست ؟
چه سایت خوبی هست . کار خودتون هم هست چون asp هست ... کلا آینده کل کشور زیر سوال هست . اینترنت و وب فارسی هم یک انعکاس از درون جامعه و آینده نامشخص ایران هست.
سایت که با این عناوین زیاد است مثل aawebmasters.com یعنی The American Association of Webmasters که وبمسترها عضو می شوند و تیمی حرفه ای از وبمسترها کار آنها را کنترل می کند، اگر از نظر طراحی، اصول برنامه نویسی، امنیت، ... مورد تایید قرار گرفتند یک لوگو که نشان استاندارد است و به AAWM لینک دارد به آنها داده می شود تا آنها در سایت خود قرار دهند، ظاهرا بحث اعطای جایزه به بهترین وبمستر و چیزهای دیگری نیز در این سایت وجود دارد.
تو خود ایران واسه شاپ دارها هستدوستان در کشور های دیگر مثلا آمریکا یا اروپا آیا چیزی شبیه اتحادیه برای وبمستر های و یا شاپ دار ها هست ؟
تو خود ایران واسه شاپ دارها هست
البته فعلا واسه تهرانیاست
یعنی مستقیما پروانه کسب میدن
از یه مدت دیگه هم واسه شهرستان میاد
حوصلم نمیشه تایپ کنمحوصلم نمیشه تایپ کنم