• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض علنی به موانع کسب درآمد اینترنتی در ایران

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
ساعت تعیین کنید منم میام تا حالا نوزاد شیرخواره وب مستر و سگ وب مستر از نزدیک ندیدم اطلاعات زیادی ام در باره رفع فیلترینگ سریع دارم

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
سایت دانلود نرم افزار حکایت از ریش به سیبیله بازدید زیاد داره ولی درامدش معمولی همشم خرج سرور میشه حتی اگه خودت فروشگاه داشته باشی

منظور من این بود که اون آقا ادعای حرفه ای گری داشتن ولی نمی دونن 160.000 پیج ویو هستش ( تازه اگه خالی نبسته باشن ) بازدید کننده تعداد افرادین که سر می زنن

160.000 بازدیدکننده ؟! عمرا !

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
چه امیدی به این ساحل؟ خوشا فریاد زیر آب

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تشکیل اتحادیه وبمسترهای ایران که جناب Amirbahal3 مطرح نمودند واقعا پیشنهاد خوبی است، من هم موافقم که ابتدا کار را فنی و حرفه ای پیش ببریم و هدفمان هویت بخشی به این اتحادیه باشد، بعد که این کار صورت گرفت می شود اعتراضات و شکایات را با قدرت بیشتری پیگیری کرد، هرچند وجهه قانونی دادن به این اتحادیه کار واقعا سختی است.

اگر دوستان موافق باشند فردا ساعت 3 بعد از ظهر یک قرار در شرکت ما بگذاریم و یک صبحتهای ابتدایی در این خصوص انجام دهیم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تشکیل اتحادیه وبمسترهای ایران که جناب Amirbahal3 مطرح نمودند واقعا پیشنهاد خوبی است، من هم موافقم که ابتدا کار را فنی و حرفه ای پیش ببریم و هدفمان هویت بخشی به این اتحادیه باشد، بعد که این کار صورت گرفت می شود اعتراضات و شکایات را با قدرت بیشتری پیگیری کرد، هرچند وجهه قانونی دادن به این اتحادیه کار واقعا سختی است.

اگر دوستان موافق باشند فردا ساعت 3 بعد از ظهر یک قرار در شرکت ما بگذاریم و یک صبحتهای ابتدایی در این خصوص انجام دهیم.

آخه ادگاه عزیز - اسم شریفتونو نمیدونم شرمنده- اتحادیه و صنف ، تشکیلاتی برای یک شغله. وب مستری که شغل نیست که شما میخواین براش اتحادیه تشکیل بدین. جمع شدن دور هم بجز اینکه وقتتونو روز تعطیلی هدر بده ، هیچ فایده ای نداره. باور نمیکنی امتحان کن.

شما گفتید که 12 سال در وب خارجی سابقه دارین. آیا سایتی چیزی از کاراتون باقی مونده که تمایل داشته باشین به من نشون بدین. شاید در زمینه درآمد از وب خارجی بتونم کمک کنم

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب ایده و کار جدید تو نت خیلی می تونه به نت بی رونق ما کمک کنه
ولی خوب مثلا همین نت برگ یا سایت های دیگه که با کار و ایده مناسبشون و با این همه
تبلیغ در سایت ها آخر هم با یک انگ هرمی بسته می شن با اینکه کارشون هرمی نیست
پس تکلیف چیه ؟ یکی با یک ایده خوب میاد ولی با کلی هزینه باید از نت خارج بشه
بالاخره هم نمیشه دست رو دست گذاشت!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
آخه ادگاه عزیز - اسم شریفتونو نمیدونم شرمنده- اتحادیه و صنف ، تشکیلاتی برای یک شغله. وب مستری که شغل نیست که شما میخواین براش اتحادیه تشکیل بدین. جمع شدن دور هم بجز اینکه وقتتونو روز تعطیلی هدر بده ، هیچ فایده ای نداره. باور نمیکنی امتحان کن.

شما گفتید که 12 سال در وب خارجی سابقه دارین. آیا سایتی چیزی از کاراتون باقی مونده که تمایل داشته باشین به من نشون بدین. شاید در زمینه درآمد از وب خارجی بتونم کمک کنم

بنده شهمیری هستم، تا جاییکه من می دونم هر کار و فعالیتی که به منظور کسب درآمد صورت پذیرد شغل تلقی می شود، وبمستری هم اساسا شغل نیست همانطور که فوتبال بازی کردن هم شغل نیست، ولی برای فوتبالیستی که طور حرفه ای فوتبال بازی می کند و از آن کسب درآمد می کند، این یک شغل کامل و درآمدزا است.

در مورد سایت خارجی من سایت امپراطوریها (allempires.com) را از سال 2001 تا حالا حفظ کرده ام و چند روز پیش کد ادگاه را هم در آن قرار دادم، تا چند سال پیش رتبه این سایت در حدود 40 هزار در جهان بود ولی یکی دو سالی است که دیگر خیلی روش کار نمی کنم و تنها بخش فعال آن فروم آن است، رتبه کنونی آن هم فکر کنم در حدود 200 هزار است.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان در کشور های دیگر مثلا آمریکا یا اروپا آیا چیزی شبیه اتحادیه برای وبمستر های و یا شاپ دار ها هست ؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
بنده شهمیری هستم، تا جاییکه من می دونم هر کار و فعالیتی که به منظور کسب درآمد صورت پذیرد شغل تلقی می شود، وبمستری هم اساسا شغل نیست همانطور که فوتبال بازی کردن هم شغل نیست، ولی برای فوتبالیستی که طور حرفه ای فوتبال بازی می کند و از آن کسب درآمد می کند، این یک شغل کامل و درآمدزا است.

در مورد سایت خارجی من سایت امپراطوریها (allempires.com) را از سال 2001 تا حالا حفظ کرده ام و چند روز پیش کد ادگاه را هم در آن قرار دادم، تا چند سال پیش رتبه این سایت در حدود 40 هزار در جهان بود ولی یکی دو سالی است که دیگر خیلی روش کار نمی کنم و تنها بخش فعال آن فروم آن است، رتبه کنونی آن هم فکر کنم در حدود 200 هزار است.

چه سایت خوبی هست . کار خودتون هم هست چون asp هست ... کلا آینده کل کشور زیر سوال هست . اینترنت و وب فارسی هم یک انعکاس از درون جامعه و آینده نامشخص ایران هست.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان در کشور های دیگر مثلا آمریکا یا اروپا آیا چیزی شبیه اتحادیه برای وبمستر های و یا شاپ دار ها هست ؟

سایت که با این عناوین زیاد است مثل aawebmasters.com یعنی The American Association of Webmasters که وبمسترها عضو می شوند و تیمی حرفه ای از وبمسترها کار آنها را کنترل می کند، اگر از نظر طراحی، اصول برنامه نویسی، امنیت، ... مورد تایید قرار گرفتند یک لوگو که نشان استاندارد است و به AAWM لینک دارد به آنها داده می شود تا آنها در سایت خود قرار دهند، ظاهرا بحث اعطای جایزه به بهترین وبمستر و چیزهای دیگری نیز در این سایت وجود دارد.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
به نظر من اون روشها و چیزهایی که توی فیلم های هالیوود می بینید اینجا جواب نمیده که نمیده.
اینجوری هست که اول باید وارد سیستم بشی بعد از قدرتت استفاده کنی. کسی واسه نفع تو یا سود بردن تو کاری انجام نمیده.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
چه سایت خوبی هست . کار خودتون هم هست چون asp هست ... کلا آینده کل کشور زیر سوال هست . اینترنت و وب فارسی هم یک انعکاس از درون جامعه و آینده نامشخص ایران هست.

اتفاقا صفحه اصلی سایت و مقالات با php و mysql کار شده ولی فروم و ebooks با asp و sql server است.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سایت که با این عناوین زیاد است مثل aawebmasters.com یعنی The American Association of Webmasters که وبمسترها عضو می شوند و تیمی حرفه ای از وبمسترها کار آنها را کنترل می کند، اگر از نظر طراحی، اصول برنامه نویسی، امنیت، ... مورد تایید قرار گرفتند یک لوگو که نشان استاندارد است و به AAWM لینک دارد به آنها داده می شود تا آنها در سایت خود قرار دهند، ظاهرا بحث اعطای جایزه به بهترین وبمستر و چیزهای دیگری نیز در این سایت وجود دارد.

نه منظور اینه که سازمانی باشه که واسطه ای بین اونا و دولت باشه مثل اتحادیه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تو خود ایران واسه شاپ دارها هست
البته فعلا واسه تهرانیاست
یعنی مستقیما پروانه کسب میدن
از یه مدت دیگه هم واسه شهرستان میاد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تو خود ایران واسه شاپ دارها هست
البته فعلا واسه تهرانیاست
یعنی مستقیما پروانه کسب میدن
از یه مدت دیگه هم واسه شهرستان میاد

آره ولی خب خیلی دوست دارم بدونم آیا مثلا آمازون یا یه فروشگاه اینترنتی بر فرض مثال تو آمریکا مجوز داره یا توی سازمانی مثل اتحادیه خودمون عضوه ؟

فکر نمیکنم اینجوری باشه

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
اولین، مهم ترین و بزرگترین مانع، خزانه داری آم ریکاست که مردم ایران رو تحریم کرده.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
Xlhost

Support2 :
Your server will be blocked due to the Iranian

Internet in the near future you will be banned

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
خودشم نفهمیده چه غلطی کرده، زبون خودشون هم بلد نیستند. متن گفتگو دقیقا همین بوده؟

بالا