• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعلام آمادگی جهت نویسندگی راجع به مباحث موبایل(دارای3 سال سابقه کارمرتبط)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
++من توانایی ترجمه قوی برای بخش اخبار موبایل رو دارم (اخباربه روز همه سیستم عامل ها )و تو یکی از فروم های همسایه هم تا این لحظه که خدمت شما هستم 1161 پست زدم که شامل اخبار، پرسش و پاسخ، آموزش وبازی و ..... هست و درجه کاربر متخصص با امتیاز 55533 و تعداد1066 تشکر رو تو پست هام دارم.در روز 7تا 8 ساعت تو اینتر نت هستم و فعالیت اصلیم هم فقط و فقط روی مباحث مختلف موبایل هست. تو انتشار ماهیانه یک کتاب الکترونیکی مخصوص موبایل هم عضو هستم.(که اگه نیاز شد آدرس می دم تا برید و مشاهده کنید).

لازم به ذکر هست که اگر قرار شد با هم همکاری کنیم بهتون اطمینان میدم پستی که تو سایت شما میزنم رو در هیچ جای دیگه اعم از وبلاگ و انجمن و.... نزنم و یک پست خاص با عنوان و محتوای خاص و ترجمه سلیس و روان و با جمله بندی و ادبیات کاملا حرفه ای و یونیک ،فقط و فقط مختص سایت شما باشه،
البته اگرنیازبه عکس باشه ، عکس رو از منبع اصلی انگلیسی برمیدارم و تا سر حد امکان لوگو اصلی رو حذف میکنم (بطور حرفه ای با نرم افزار های گرافیکی مخصوصا فتوشاپ و پلاگین های حرفه ایش آشنا هستم) و اگه خود سایت شما لوگو داشته باشه ،لوگوی سایت رو قرارمیدم و آپلود میکنم.
با توجه به این که با دو بخش اخبار موبایل و معرفی گوشی های جدید میشه سیل کاربران و خوانندگان رو به سمت سایت جذب کرد:
+معرفی گوشی های جدید:
در مورد معرفی گوشی های جدید بصورت مختصرو مفیدو چکیده اهم مطالب (ترجمه از منبع انگلیسی همراه با عکس ) هم فعال هستم.

+معرفی نرم افزار:
آندروید و آی او اس و سیمبیان

+معرفی بازی موبایل:
درمورد بازی های آندروید و آی او اس و سیمبیان هم فعالم
+درمورد بخش اخبار موبایل:
درمورد سیستم عاملهای رایج مانند سیمبیان ،اندروید،آی ا و اس، ویندوزموبایل) من میتونم خبر های به روز رو همراه با ذکر منبع اصلی خبر ترجمه کنم و قرار بدم.لازم به ذکر هست که خبرها از سایت ها و منابع معتبر جمع آوری و ترجمه میشه.
درموردبخش معرفی گوشیهای جدید: از سایت های خارجی ترجمه میکنم و با قرار دادن عکس به انضمام لوگو سایت آپلودمیکنم.
+مشاوره در مورد خرید گوشی موبایل:
دراین بخش هم می تونم فعالیت کنم و دوستانی دارم که میتونن گوشی های به روز رو با قیمت کف بازار در اختیار کاربرانی که فقط و فقط از طریق سایت معرفی میشن بذارن.
*****کلیه فعالیت های ذکر شده درحیطه تبلت هم انجام می گیرد

+ضمنا از نظر مالی هم با شما راه میام کلا آدم صرفا مادی نیستم و می تونیم با هم توافق کنیم

لطفا پیشنهادات خودتون رو بهم پ خ کنید
باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا