• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعلام رسمي موجوديت سايت مبادله!!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بعد از بررسي هايي كه كردم ديدم جاي يه همچين كاري خاليه يعني جايي كه بصورت تخصصي در مورد بحث كسب درآمد از اينترنت فعاليت كنه البته منظور از كسب درآمد از اينترنت معني بدش نيست كه با همت وبلاگهاي زنجيرهاي )و كپي پيست كن(جا افتاده يك جايي كه اطلاعات بدون غرض و مرض با نظارت تخصصي مديران جريان داشته باشه
جايي كه تخصصا و ماهيتا صرفا در اين مورد بحث كنه با توجه به تجربه 3 سال و نيمه خودم در اين موضوعات و فعاليت كم و بيش در سايتها و فوريومهاي خارجي بر اون شدم تا همچين جايي رو البته با روش نو ايجاد كنم در كارها اينترنتي واقعا ايدهاي نو حرف اول رو ميزنه و الا چيزي كه زياد اسكريپت و هاست و دومين اين مديريت و ابتكار عمل و طرحهاي خلاقانه هست كه سايت رو به جلو ميبره
زياد حرف زدم يكم درباره سايت بگم : يك سيستم مديريت محتوا البته با گزينهاي جالب و اضافي)كه در آينده هم به تعداشون افزوده ميشه( نمونش اينكه ما واقعا به شما براي هر كسي كه توسط شما به سايت بياد 3 سنت در نظر گرفتيم به جاي ثبت نام در سايتهاي پيد تو كليك كه هيچ موقع هم پولي ازش درنمياد يا اگر هم در بياد به هزينهش نمي ارزه توي همين فوريوم شما اطلاعات رد و بدل ميكنيد و در عين حال ايگولدتون هم بي نصيب نميمونه! :rolleyes:
يك سيستم تبليغات متني بسيار بسيار كا ر آمد رو بكار گرفتيم كه براحتي شما ميتونيد تبليغ بپذيريد يا تبليغ كنيد اتوماتيك و جالب ! معاوضه پولهاي الكترنيك در يك محيط شفاف و بدور از عدم اطمينان مثلا مراجعه به يك وبلاگ غير معروف ريسكش خيلي زياده تو اين طور مبادلات .
خريد و فروش هاست و دومين و فضاهاي اينترنتي
توضيحات بروز و ترجمه شده از فرصتهاي واقعي كسب درآمد از اينترنت و ارائه را حل و...
همينجا از دوستان خواهش ميكنم نظرشون رو براي بهبود سايت در خود تالار گفتگوي مبادله مطرح كنن و اگر پيشنهادي دارن من با كمال ميل استقبا ل ميكنم اگر پيشنهاد اسپانسري هم باشه چه بهتر
;)
و در پايان فراموش نشه اين تنها فوريومي كه براي نظر شما اارزش قائل ميشه و براي اون هزينه ميكنه اينشيوه همون روش تبليغ مستقيم و بي واسطه هست . منتظريم!!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشكر از دوستان
ولي اگر نظر صريح خودتون رو هم بگيد ممنون ميشم من كلا از انتقاد خوشم مياد !!!!!!!!!!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
انتقاد كه نه

ولي قسمت تبديل پولهاي الكترونيك خيلي عاليه.

فكر خوبيه.

بالا