سایت ساز وبزیخرید بک لینک

افزايش پهناي باند

شروع موضوع توسط basic ‏18 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. basic

    basic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    4
    چند تا سوال در مورد افزايش پهناي باند داشتم.اگه ميشه لطفا راهنماييم كنيد.

    من يه خط 64 از مخابرات دارم و چون اخيرا تعداد يوزرهام كمي بيشتر شده ديگه به هيچكدومشون 500 بايت در ثانيه هم نمي رسه.تعدادشون اونقدر هم نيست كه ارزش داشته باشه از مخابرات 128 بگيرم.بنا بر اين قضايا بر آن شدم تا از سرويسي ماهواره اي بهره برم.

    دي وي بي خريدم و ميخوام يه سرويس opensky هم براي آزمايش بگيرم.نوشته كه نامحدوده فقط سرعتش گارانتي نشده است كه اونهم برام مهم نيست. اگه فقط 64 تا بهم اضافه كنه كافيه.

    1 - آيا ميشه از اين سرويسهاي سي چهل تومني براي اين كار استفاده كرد؟
    2 - فكر مي كنم چون اين سرويسها با proxy كار ميكنند فيلترينگ مخابرات رو هم دور مي زنن.آيا راهي وجود داره كه خودم بتونم فيلتر كنم؟

    من اينجا تازه واردم.لطفا منو در جمع خودتون پذيرا باشيد. :blush:
    دستتون درد نكنه كه يه همچين جاي خوشگل و كاردرستي رو فراهم كرديد.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام آقا يا خانم Basic،
    1) منظورت رو از سرويسهای 30 - 40 تومانی متوجه نشدم، يا سرويس 18 دلاری رو ميگی يا 85 دلاری!
    اين 18 دلاری رو از 25 تا 40 تومان (بسته به جنس چاقو و ميزان تيزی آن!) بفروش ميرسانند.
    به نظر من بدرد کار شما نميخوره. بايد 85 دلاری رو بگيری.
    2) اين سرويسها Proxy Base هستند و فيلترينگ مخابرات رو دور ميزنند. اگر کسی بهت کاری نداره، خودت رو اذيت نکن و بذار ملت هم راحت باشن. در غير اينصورت برای فيلتر گذاری راههای مختلفی وجود داره که در Thread های مختلف در موردش صحبت شده و ميتونی بهشون مراجعه کنی و اگه سوالی هم داشتی همونجا بپرسی.

    ايشاللا بتونيم از حضور شما هم بصورت هميشگی استفاده کنيم :)
     
  4. basic

    basic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    4
    خيلي ممنون از اينكه جواب دادين آقاي كوروش.

    منظورم از سرويسهاي 30-40 تومني همينهايي است كه سرعت را گارانتي نميكنند و بسته به اينكه چقدر پهناي باند آزاد باشد به مشترك سرويس مي دهند.
    در مورد فيلترگذاري هم چون موي دماغ شركت رقيب شدم و هميشه داره پيش مخابرات استان از ما شكايت ميكنه نميخواستم مشكل درست بشه و فعلا هم دارم thread ها رو مي خونم تا شايد راهشو پيدا كردم.
    فقط اگه ميشه يه توضيح كوچولو در مورد سرويس 85 دلاري بدين و اينكه از كجا مي تونم گيرش بيارم
    خيلي ممنون
     
  5. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اگه براي ISP مي خواي . پيشنهادم فقط IP Base هست . چون به هيچ وجه نمي شه روي سرويس هاي پراكسي حساب كرد.
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سرویس 85 دلاری يه سرویس Proxy base است که تا 128 kb بهت میده. میتونی از شرکتهایی که تو کار فروش سرویسهای ماهواره ای هستند سراغ بگیری :)
     
  7. woody

    woody کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    ما هم از europeonline سرويس گرفتيم كه واسطه opensky هستش .ولي بعد از 500 مگابايت تموم شد و ما هيچ نامحدوديتي توش نديديم.البته تو همون 500 مگ سرعت خوبي داشت و يوزرها كلي حال كردن.
    من فكر ميكنم مال broadsat واقعا نامحدود باشه ولي فقط 300 مگابايتش گارانتي شده است.(سرويس بيسيكش)
    لطفا اگه چيز به درد بخوري پيدا كردي ما رو هم خبر كن و اگه ميتوني فيلتر نكن بذار مردم حال كنن.

    يه سوال هم داشتم از جناب آرياگهر.لطفا اگه ميشه بنويسين كه واسه چي نميشه روي سرويسهاي پراكسي حساب كرد.

    با تشكر از همه دوستان
     
  8. woody

    woody کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد يادم رفت اگه امكان داره لينكي چيزي هم بديد كه قيمت و اين جور چيزها توش باشه واسه سرويس اي پي بيس
     
  9. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    به همين دليلي كه خودت گفتي.
    به سرعتشون نميشه اعتماد كرد يه دفعه خوبه يه دفعه بد.
    همين اپن اسكاي اولش خوبه. بعد از اينكه ترافيك پرسرعتش پر ميشه خيلي افت مي كنه . حتي بعضي مواقع از سرعت Dialup هم كمتر ميشه. در حد 1 يا 2 كيلو بايت.
    اين سرويس ها براي كاربر خانگي هست و براي استفاده تجاري عملا بايد به طرف سرويس هاي dedicated و full protocol رفت. كه تضمين حد اقل روشون باشه.
     
  10. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    از اون نوعش كه dedicated و ..... باشه بنده دارم استفاده ميكنم
    30 تا خط E1 و 2 تا كافي نت رو داره جواب ميده يه 64 از مخابرات و يه 256 business كه تا 387 burst داره
    هزينه اش هم ماهي 600$ دلار در مي اد كه البته ما به ريال پرداخت ميكنيم
    ماهواره اون هم hellas sat مال يونانه و footprint خوبي هم روي ايران داره
    در مجموع من راضي هستم البته سرعتهاي پايين تر هم داره
     
  11. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    در مورد این سرویسها اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدین. مثلا برای گرفتن این نوع سرویس ماهواره ای باید به کجا مراجعه کرد یا از کجا شروع کنم؟ آیا برای Send همین خط Dial up جواب میده؟ ظاهرا که خیلی به صرفه است.

    در ضمن آیا دیش گذاشتن برای اینکار تقریبا مجازه یا باید همین رو هم طبق معمول جاسازی کرد؟!!
     
  12. basic

    basic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    4
    ممنون از تمام دوستاني كه مشاوره دادن.ليست قيمت رو توي يكي از thread هاي ديگه ديدم.اما فعلا يه سرويسي ميخوام كه باعث نشه از جيب بزارم و در ضمن همونطور كه گفتم اونقدر ها هم برام مهم نيست كه چه پهناي باندي بهم اضافه كنه.
    بنا بر اين طبق گفته آقا كوروش بايد برم دنبال پراكسي بيس 85 دلاري و از اين جور چيز ها.سرويس بهتر بايد بمونه تا تابستون كه يوزرها هم بيشتر تو دخلمون بريزن.
    از دوست عزيز وودي هم يه سوال داشتم كه چطور اين سرويس رو share كردين واسه يوزرهاتون(از چه متد و چه نرم افزاري استفاده كردين؟)
    دوستان ديگه هم لطفا چند تا از متدهاي متداول رو براي اينكار به اختصار بنويسن.
     
  13. basic

    basic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    4
    اگر شما يوزر dialup هستي كه خب مسلما سند جواب ميده.
    براي شروع بايد بريد يه جايي كه دي وي بي بخريد واسه pc خودتون.اغلب همون جاها واسه سرويس راهنماييتون ميكنن.اينجا نميتونم بگم كجا بريد چون فكر كنم فروش dvb هم غير قانوني باشه!!!
    قيمت اون 500 مگابايتي كه وودي نوشته بود رو پرسيدم و 35 تومنه.يه activation code و يه pin code ميدن كه ميتونين توي europeonline با همون كدها سرويس بگيرين.

    در مورد ديش هم كه من فكر نميكنم هيچ گونه اجازه اي وجود داشته باشه و همونطور كه گفتين بايد از روش پرده روي بالكن و اينجور چيزها استفاده كرد.
     
  14. woody

    woody کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    در مورد روش share كردن كه ما از وينروت استفاده كرديم.
    يه پراكسي سرور راه انداختيم و پراكسي europeonline رو به عنوان parent توش ست كرديم.
    بعد هم به يوزرهامون گفتيم اونايي كه دوست دارن از پراكسي سرور ما استفاده كنن.همين
    البته اينجا تو thread هاي ديگه فكر ميكنم روشهايي هست كه بدون اينكه يوزرها پراكسي ست كنن بتونن از ماهواره استفاده كنن
     
  15. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    اگه بخوام از دیشی که تقریبا در 1 کیلومتری مکان ما قرار داره استفاده کنم چکار می تونم بکنم و به چه وسایلی (در هر دو جا) نیاز دارم؟

    ممنونم
     
  16. woody

    woody کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    فكر ميكنم اگه يه ديش ديگه بخري خيلي ارزون تر در بياد تا اينكه بخواي از يه ديش كه 1 كيلومتر باهات فاصله داره استفاده كني.
     
  17. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دوستان ميخواستم خواهش کنم کسی اينجا درخواست آدرس و شماره تلفن و . . . نده! چون باعث سوء استفاده ميشه!
    اجازه بدين جنبه علمی قضيه پر رنگ تر باشه :)
     
  18. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    من شديدا موافقم. البته با اجازه استاد گرامي كوروش خان.
     
  19. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0

    گه از لحاظ امنیتی !! و قانونی می تونستم در همون مکان دیش بذارم که مشکل حل بود اما متاسفانه امکان پرده زدن !! و ... رو ندارم !

    پس اگه بخوام از دیشی که تقریبا در 1 کیلومتری مکان ما قرار داره استفاده کنم چکار می تونم بکنم و به چه وسایلی (در هر دو جا) نیاز دارم؟

    ممنونم
     
  20. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    از وايرلس يا DSL بايد استفاده كني. اونم كه در كمترين حالت1 ميليوني براش در نظر بگير
    300 تومن وديعه مخابرات 700 هم قيمت مودم ها. البته فقط به يه هاب و كامپيوتر در طرف ديش نياز داري
     
  21. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    DSL و مخابرات رو که باید فراموش کرد چون اگه بخوام این کارو بکنم یه ISDN بگیرم که بیشتر میصرفه. اما وایرلس چی؟ آیا اون هم نیاز به مخابرات داره؟ چه چیزهایی نیاز داره و تقریبا چه قدر هزینه؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی