• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش بازدید سایت شما - بالا بردن رتبه جهانی الکسا + بالا رفتن ورودی گوگل و... + افزایش آیپی خارجی

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به همه عزیزان
دوستان اول از همه در باره این سیستم براتون توضیح بدم که آیپی های ارسالی 100% واقعی هستش.
بخوایم این کلمه واقعی رو توضیح بدیم ، آیپی ها ارسالی به سایت شما 99% تکراری نمیباشد. هر آیپی = یک شخص حقیقی میباشد.
آیپی ها مثل 90% جاهایی که اینکار رو میکنند فیک نیست منظور از آیپی های فعال س.ا.ک.س استفاده نمیشه که فقط و فقط برای گول زدن خودتون باشه که بگید بازدید من زیاد شد . در صورتی که هیچ کسی از سایت شما بازدید نمیکنه !

خوب این یه توضیح کوتاه در مورد آیپی های ارسالی که باعث افزایش رنک الکسا شما میشه.

بالا بردن ورودی گوگل :
در صورت درخواست برای اینکه آیپی های ارسالی شما از گوگل هیت بخوره و ورودی شمارو بالا ببره باز هم ما اینکار رو برای شما انجام میدم 100% تضمینی بدون مشکلاتی که در ذهن شما هست که یه موقع بلاک نشم از گوگل و و و ...

ضمناً میتوانید هم ورودی گوگل خود را بالا ببرید هم توییتر و یوتوب و فیسبوک با شرایط بالا

افزایش آیپی خارجی :

که مانند همون اولیه برای بالا بردن رتبه الکسا هستش تنها فرقی که داره ورودی هایی که ارسال میشه برای شما بیشتر هستش. و باز هم تاکید میکنم هیت هایی که میخورید 100% واقعی ( هر آیپی برای یک شخص حقیقی )

< نکته آخر اینکه آیپی های ارسالی در تمامی اسکریپت های آمارگیر ثبت میشه و حتی در گوگل آنالیز >

2 نمونه کار کوچیک هم براتون میذارم در صورت داشتن هرگونه سوالی و مطلع شدن از قیمت ها بنده در پ.خ خدمت شما عزیزان هستم. این هم اضافه کنم این کار رو برای سرگرمی انجام نمیدم که هر موقع خواستم برم و بیام ... ، انشاا... که بتونم با پشتیبانی و خدماتی که ارائه میدم رضایت شما عزیزان رو جلب کنم.

ثبت بازدید کنندگان | هر آیپی = یک شخص حقیقی به بازدید کنندگان و بازدیدکنندگان جدید دقت کنید ( قرمز بازدید کننده جدید )
| در لینک زیر 8 ساعت تست گذاشته شد همانطوری که میبینید بعد از 8 ساعت بازدید کنندگان کامل از بین نرفته است و به سایت برمیگردند | عکس گرفته شده پس از 18 ساعت آمار و از این 18 ساعت 8 ساعت افزایش بازدید فعال بوده |

nemone-4-hitstate.jpg

نمونه یک | کمتر از 5 ساعت
nemone-1.jpg

nemone-2.jpg

nemone-3.jpg

نمونه دو | کمتر از 3 ساعت | بصورت آیپی محدود و ورودی گوگل و فیسبوک

nemone1-1.jpg

nemone1-2.jpg

nemone1-3.jpg

Last edited:

taha76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بازدید ها کاملا واقعی هستن، ایشون درست میگن. من از سرویسشون استفاده کردم و بااینکه بازدید به صورت محدود فرستادن، بیش از 2000 آی پی ثبت شد.
من که خیلی باهاش حال کردم.
قیمتهاشون هم مناسب هست.
فکر میکنم همچین چیزی برای اولین بار هست که رونمایی میشه و یک ایده کاملا جدید هست.

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از شما جناب آقاجانزاده ، خوشحالم که راضی هستید.

geshmerd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
از این ای پی ها در سایت های کسب درامد پاپ اپ هم میشه استفاده کرد؟

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
Last edited:

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
3 نفر جای خالی دیگر مانده است .

در صورت پر شدن در هفته آینده میتونید سفارش بدید دوستان عزیز.

killer01

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
تعرفه ها چطوریه ؟؟

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
تعرفه ها چطوریه ؟؟
با سلام
خیر در پاپ آپ نمیتونید استفاده کنید.
در حال حاضر سرویس ها پر هستش ، در صورت نیاز میتونید سفارش خودتون رو 48 ساعت دیگر ارسال کنید.
با تشکر

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به همه عزیزان

سرویس یک با 10 مشتری تکمیل شد .

سرویس 2 پس از 24 ساعت فعال شد .

میتوانید سفارشات خودتون رو بدید ( فضای خالی 8 مشتری در سرویس 2 )

slashflash

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام مجدد

سیستم افزایش کسب در امد پاپ آپ به سرویس ها اضافه شد.

کاربران میتوانند با خرید این سرویس ها موجودی پاپ اپ خودشون رو که در سایت های پاپ آپ ورود آیپی های خارجی مجاز هستش رو افزایش بدهند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در همین تاپیک اعلام بفرمایید.

بالا