• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش بازدید و بدتر شدن رتبه الکسا، چرا؟؟؟

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
سلام خدمت دوستان محترم
سایتی داریم که با وجود بهتر شدن بازدید رتبه الکسایش بدتر شده بطوریکه با 800 آی پی روزانه رتبه 46000 داره
کسی میتونه بگه دلیلش چیه؟ نزدیک 600 آی پی هم روزانه از پاپ آپ ارسال میشه
در صورت درخواست آدرس سایت هم PM میشه
ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
الکسا رتبه بندی بر اساس مقایسه است.
صرف افزایش بازدید شما دلیل بر بهتر شدن رتبه نیست. شاید بازدید سایتهای دیگر هم بیشتر شده.
البته آمار الکسا آپدیت نیست یکی دو روز عقبه .
دوم اینکه شاید مثلا بانس ریت افزایش شدیدی داشته و خنثی کرده افزایش بازدید رو . البته تاثیرش اینقدرها نیست.

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
من الان سایتم بازدید خیلی پاینی داره .کمتر از 50 نفر در روز ولی رتبه الکسای بالایی داره. علتش چی می تونه باشه؟ الان رتبم در ایران 14000 هست !!

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
رتبه الکسا دقیق نیست. فقط از طریق تولبار هاش محاسبه می کنه. و سایتی که بازدیدکننده ها ش بیشتر تولبار الکسا داشته باشند رتبه بهتری داره
از همان ابتدای فعالیتم رتبه الکسای سایتم از حدود 25000 تا در ایران شروع شد الان بعد از گذشت 1 ماه شده 14000

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
از همان ابتدای فعالیتم رتبه الکسای سایتم از حدود 25000 تا در ایران شروع شد الان بعد از گذشت 1 ماه شده 14000
میگم دیگه دقیق نیست. توی رتبه های زیر 100 هزار جهان بیشتر میشه روش حساب کرد.

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
چه سایت دقیقی داریم که درست آمار بده ؟

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
الن من گوگل آنالاتیک هم دارم. کوجاش رتبه در ایران و جهان رو اعلام میکنه؟ بیتشر آمار بازدید از سایت رو میگه نه رتبه رو. یا من ندیدم توش

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
الن من گوگل آنالاتیک هم دارم. کوجاش رتبه در ایران و جهان رو اعلام میکنه؟ بیتشر آمار بازدید از سایت رو میگه نه رتبه رو. یا من ندیدم توش
من گفتم بین رتبه بندی ها الکسا بهترینه و بین آمارگیر ها گوگل آناتلیتیک. آمارگیر با رتبه بندی فرق داره. الکسا سایت ها رو رتبه بندی می کنه. اما گوگل آنالیتیک آمار بازیدد رو میگه. منظورم این بود.

all of

Registered User
لایک‌ها
416
اگه بخوام خیلی خلاصه بگم :
الکسا خر است:D

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
خوب اگه الکسا خر است، چه منبع یا روش مطمئنی هست برای تشخیص میزان بازدید و محبوبیت یک سایت (مثلا برای سفارش دادن آگهی)؟
و چطور میتونیم وضعیت بازدید سایت خودمون و میزان محبوبیت اون رو برای دیگران ثابت کنیم (مثلا برای گرفتن آگهی یا تبادل لینک)؟

hamidzand

Registered User
لایک‌ها
19
خوب اگه الکسا خر است، چه منبع یا روش مطمئنی هست برای تشخیص میزان بازدید و محبوبیت یک سایت (مثلا برای سفارش دادن آگهی)؟
و چطور میتونیم وضعیت بازدید سایت خودمون و میزان محبوبیت اون رو برای دیگران ثابت کنیم (مثلا برای گرفتن آگهی یا تبادل لینک)؟
از گوگل آنالاتیک میتونی آمار دقیق سایتتو خصوصی برای فرد آگهی دهنده ارسال کنی.
از الکسا هم آمار عمومی سایتتو. البته اگر شما اکانت پیشرفته الکسا بخرید آمار دقیق خواهد داد.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
الکسا ارتباط مستقیم با آبدیت وب داره

اگه بتونید وبتون رو هر روز آبدیت کنید به طور چشمگیری رتبه الکسا کاهش پیدا میکنه

بالا