سلام. در بلاگر پست هام صفحه نظرخواهی نداره. چطور می تونم اضافه کنم؟
P purmusaa کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 جولای 2003 نوشتهها 8 لایکها 0 4 فوریه 2004 #1 سلام. در بلاگر پست هام صفحه نظرخواهی نداره. چطور می تونم اضافه کنم؟
Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 5 می 2003 نوشتهها 1,992 لایکها 17 سن 43 محل سکونت UAE 4 فوریه 2004 #2 يه سري به لينك پايين بزنيد http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=55355
ei_baba_bi_khial Registered User تاریخ عضویت 25 اکتبر 2003 نوشتهها 702 لایکها 20 محل سکونت Esfahan 4 فوریه 2004 #3 به نقل از purmusaa : سلام. در بلاگر پست هام صفحه نظرخواهی نداره. چطور می تونم اضافه کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... بلاگر كه خودش سيستم نظر سنجي نداره. ميتوني از سيستم هاي نطر سنجي رايگان استفاده كني.مثلا Enetation
به نقل از purmusaa : سلام. در بلاگر پست هام صفحه نظرخواهی نداره. چطور می تونم اضافه کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... بلاگر كه خودش سيستم نظر سنجي نداره. ميتوني از سيستم هاي نطر سنجي رايگان استفاده كني.مثلا Enetation
P purmusaa کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 جولای 2003 نوشتهها 8 لایکها 0 4 فوریه 2004 #4 به نقل از ei_baba_bi_khial : بلاگر كه خودش سيستم نظر سنجي نداره. ميتوني از سيستم هاي نطر سنجي رايگان استفاده كني.مثلا Enetation کلیک کنید تا بازشود... Enetation چرا ثبت نام نمي كنه از من؟ اطلاعاتمو كه ميدم و ساين آپ مي زنم ميره توي يه صفحه خالي و پايينش مينويسه دان. چیکار باید بکنم؟
به نقل از ei_baba_bi_khial : بلاگر كه خودش سيستم نظر سنجي نداره. ميتوني از سيستم هاي نطر سنجي رايگان استفاده كني.مثلا Enetation کلیک کنید تا بازشود... Enetation چرا ثبت نام نمي كنه از من؟ اطلاعاتمو كه ميدم و ساين آپ مي زنم ميره توي يه صفحه خالي و پايينش مينويسه دان. چیکار باید بکنم؟
Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 5 می 2003 نوشتهها 1,992 لایکها 17 سن 43 محل سکونت UAE 8 فوریه 2004 #5 عجيبه من كه مشكلي ندارم باهاش يه بار ديگه امتحان كن اگه نشد بهم خبر بده تا برات ثبت نام كنم و بعد مشخصاتش رو برات ميفرستم خودت تغييرش بده...
عجيبه من كه مشكلي ندارم باهاش يه بار ديگه امتحان كن اگه نشد بهم خبر بده تا برات ثبت نام كنم و بعد مشخصاتش رو برات ميفرستم خودت تغييرش بده...