• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزونه سئو چرا اینجوری شده

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام من این افزونه yoast اپدیت کردم یه جور دیگه شده چجوری میشه به حالت قبلی برگرداند؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
آپدیت جدید رو ندیده بودم! منم الان آپدیت کردم آره عوض شد. بدتر اینکه اصلا تو صفحه ارسال نوشته کار نمی کنه!

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
افزونه rollback نصب کنید
بعد برین قسمت افزونه ها یه گزینه جلو افزونه ها میاد به اسم rollback اونو بزنید بعد ورژن 2.3.5 انتخاب کنید و مابقی مراحل برمیگرده به ورژن قبلی

haniyeh68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
منم آبدیت کردم می خوام بخ ورژن قبلی برگردونم اما می ترسم کل پستام سئوشون از بین بره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام
منم آبدیت کردم می خوام بخ ورژن قبلی برگردونم اما می ترسم کل پستام سئوشون از بین بره

سعی کنید مدارا کنید نسخه های قبلی حتما مشکل امنیتی داشتن که آپدیت داشتن ، اگر مشکلی داره احتمالا تو آپدیت های جدید بزودی حل بشه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام
من برگردوندم مشکلی پیش نیومد برام
افزونه rollback نصب کنید
بعد برین قسمت افزونه ها یه گزینه جلو افزونه ها میاد به اسم rollback اونو بزنید بعد ورژن 2.3.5 انتخاب کنید و مابقی مراحل برمیگرده به ورژن قبلی

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
اپدیت کردی این یکیو رو هم؟
مثل همن اپدیت قبلیه یا نه؟
افتضاح تر شده
من وردپرسم چند روزه به مشکل خورده هر روزم بدتر میشه توی ارسال مطلب یه عکسو ده بار باید آپلود کنم که بشه موقع ارسال پست صفحه سفید میشه مینیوسه r .e .s e. t ( ابن بخارطر یه افزونه اپتیمایز کردنه که نصب کردن اون مشکل اول رو حل کنه به حساب :د ) کلا به گند کشیده شده نمیدونم چجوری یه وردپرس جدید نصب کنم بعد دیتابیس فعلی رو روش سوار کنم موندم تو کار :د
پ .ن : کلمه r. e s e t رو بدون فاصله نمیشه نوشت توی پرشن تولز ارور میده :د

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
این یکی چطوره ؟؟
هیچ فرقی نکرد باز آپدیت اولش همونجا چراغ روشن میشد عنوان و این چیزارم مینوشت الان هیچی باید پیشنویس کنی روشن بشه
اینجاشم اینو نوشته قبلا خودکار میاورد :|

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    23.5 KB · نمایش ها: 12

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من برگردوندم مشکلی پیش نیومد برام
افزونه rollback نصب کنید
من برگردوندم به همین نسخه قدیمی تو نسخه جدید اصلا نارنجی هم نمیشد کرد نارنجیم میشد الکی بود آپدیت های آیندش امیدوارم درست باشه

بالا