ایول خیلی خوبه
لینکتو میذارم تاپیک
مهم: جمع آوری این اسمایلیها کار من نیست، @balabala زحمتشو کشیده. میتونید لیست تمام اسمایلیها رو اینجا ببینید:
برای استفاده از اسمایلیها هر دفعه باید وارد سایت بشید و روش کلیک کنید که BBCode کپی بشه. این افزونه خیلی ساده رو نوشتم که هر بار لازم نباشه وارد سایت بشید. کافیه روی آیکن افزونه کلیک کنید که لیست اسمایلیها رو ببینید:
مشاهده پیوست 1201124 مشاهده پیوست 1201125
افزونه روی مارکت فایرفاکس آپلود شده و بعد از تایید لینکش رو میزارم. برای کروم و اپرا متاسفانه اکانت توسعهدهنده ندارم و نمیتونم افزونه منتشر کنم.
میتونید فایلهای مربوط به هر مرورگر رو از لینکهای زیر دانلود کنید:
مشاهده پیوست 1201128 مشاهده پیوست 1201130 مشاهده پیوست 1201131
برای نصب کافیه فایل افزونه رو extract کنید و وارد قسمت افزونه ها بشید و فایل افزونه رو drag & drop کنید
ایول خیلی خوبهلینکتو میذارم تاپیک
جالب بود. مرسی
تشکر از شما . واقعا کار راه انداز بود
خب دو خط توضیحات مینوشتی !متاسفانه افزونه فایرفاکس به خاطر نداشتن توضیحات از حالت پابلیش خارج شده. فعلا لینک فایل افزونه رو گذاشتم.
الان تایید شده تو فایر فاکس میشه دانلود کرد؟نوشتم، فرستادمش برای تایید
رو آیکن فایرفاکس کلیک کنی دانلود میشه، همونه که fx داره
اگر زحمت نیست بگید این گزینرو اضافه کنهاینا دست @balabala هست من فقط افزونه رو نوشتم
برای من با ریفرش صفحه درست میشه بار اول میری اینطوریه ولی ریفرش میکنی درست میشهمشاهده پیوست 1206449
همون طوری که میبینی اسکرول عمودی تا انتها پایینه ولی ردیف اخر نصفه هست. زوم فایر فاکس هم کم و زیاد کردم تاثیر نداشت./
کلیک وسط چطوریه؟!با کلیک وسط اسکرول میکنی هم همین مشکلو داره؟
با فایرفاکس تست کردم اسکرول همین شکله ولی با ماوس اسکرول میکنم میره پایین
اها نه فرقی نداره اسکرول رو بکشم با ماوس یا با خودش اسکرول کنم فرق نداره.منظورم همون اسکرول ماوسه
نه لود که کامل میشن /ویندوز 7 ندارم تست کنم ولی روی ویندوز 10 با سه تا مرورگر اصلی هیچ مشکلی نداره. البته شاید سریع میبندیش اسمایلی ها کامل لود نمیشن
اصلا اونو نشون نمیداداون اسکرول افقی پایینو میکشی سمت راست یه اسکرول عمودی دیگه نشون میده؟
مشاهده پیوست 1206458