باهات کاملا مخالفم
این بازی یک فاجعه بود
گرافیک اصلا تعریفی نداره
گیم پلی خیلی بد مخصوصا رانندگی با ماشین
هوش مصنوعی ضعیف
افراد دشمن یک حرف رو ده ها بار پشت سر هم تکرار میکنن
من بهش 5 میدم از 10
البته من رو pc بازیش کردم
دوست عزیز من نمی دونم شما بازی رو تا آخر رفتید یا نه ولی اصولا معتقدم تا یک بازی رو تا آخرش پی نگیریم نمی تونیم قضاوتی منطقی در مورد اون داشته باشیم...
گرافیک تعریفی نداره ولی گیم پلی انصافا فوق العاده لذت بخش هست هر چند در نگاه اول زننده به نظر می رسه...هر چه جلوتر برید بیشتر شما رو جذب خواهد کرد...کار کردن با گروهک های مختلف و استفاده از تجهیزات متناسب با اون گروهک بسیار لذت بخش خواهد بود...همچنین هر منطقه که توسط گروهکی خاص تصرف شده به قدری زیبا متناسب با اون گروهک طراحی شده که آدم رو جذب میکنه...مثلا آمازونی ها در بالای کوههای جنگلی سکونت کرده اند و جیپ ها و تانک های اونا با پوش گیاهی پوشانده شده...سلاح های اونا کلاش و همچنین قیافه های اونا مثل انسان های اولیه هست...تیربارهای اونا در لا به لای سنگ ها کوهستان قرار گرفته و آمازونی ها کمتر بالگرد دارن(مثل gla در بازی GENERALS) ...اما چینی ها هم حال و هوای خاص خود را دارند و امریکایی هم همین طور....نفر بر های چین مثل بازی generals بسیار قدرتمند به نظر می رسند و تصرف اونا خیلی سخت هست و تانک های غول پیکری دارند...و در عوض آمریکا دارای هواپیما و نیروی هوایی فوق العاده قدرتمندی هست که به محض این که به قلمرو اونا برید دخل شما رو خواهند آورد....
به نظر من این طراحی ها و نکته سنجی های عالی در مورد هر گروهک از شاهکارهایی هست که من یکی کمتر دیده بودم....حالا شما می تونید به عضویت هر کدوم از این گروهک ها در بیاید و ماموریت هایی رو علیه گروهک های دیگه انجام بدید...همین واقعا لذت بخش هست که از یک گروهک با سلاح ها و پوشش ها و تجهیزات خاص به گروهکی دیگه با عالمی کاملا متفاوت حمله می کنید....در ضمن اگر انفجار ها و سلاح های متنوع و تخریب پذیری محیط و همچنین hijack های مختلف و متنوع در مورد وسایل مختلف گروهک های مختلف و همچنین مهم ترین عامل یعنی پشتیبانی air strike از شما در هر ماموریت رو به این اضافه کنید یک صحنه جنگ فوق العاده زیبا و واقعی رو خواهید داشت که مطمئنا" از اون لذت خواهید برد...
فقط برای رسیدن به این لذت باید از چند نکته مثلا اون حالت زننده ی بازی در مراحل اولیه که واقعا اگه کمی بهتر کار می شد این بازی به نمونه ای دست نیافتنی تبدیل می شد بگذرید...همچنین باید تا باز شدن همه ی سلاح ها کشنده air strike مثل سلاح اتمی و پارتیکل(لیزر) و علاوه بر اون باز شدن همه ی آیتم های shop مثل تانک های غول پیکر و همچنین ماشین های مسابقه ای که به خمپاره و موشک انداز مجهز شدن و ... و مهم تر از همه تا برقراری رابطه با گروهک های مختلف صبر کنید.....در این صورت به احتمال زیاد لذت خواهید برد البته 2 نکته رو هم باید در نظر گرفت:
1-نظر ها مختلف هست و ممکنه در اون صورت هم بازی دل شما رو بزنه:f34r:
2-من نسخه ی pc رو ندیدم...ولی تجربه ی من در بازی هایی مثل fifa و خیلی از بازیهای دیگه نشون میده معمولا نسخه ی pc زیاد چنگی به دل نمی زنه در مقایسه با کنسول...مثلا من این مشکل رانندگی رو اصلا احساس نکردم و خیلی هم راحت بود و به نظرم خیلی عالی تر از gta iv که تا میومدی سرعت بگیری می رفتی تو در و دیوار کار شده...تازه راندن همه چیز آسان هست...از تانک و نفر بر و ماشین حفاری چاه نفت گرفته تا هلی کوپتر های باربری برای بلند کردن کانتینر های غول پیکر و هلی کوپتر های ارتشی و همچنین ناوهایی که فقط موشک رو از راه دور پرتاب می کنند و جت اسکی و ماشین و موتور و..........خلاصه هر چی از تنوع وسایل نقلیه و راحتی راندن اونا در این بازی در نسخه ی 360 بگم کم گفتم....
موفق باشی