• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به این زودی تموم شد؟ خیلی کوتاه؟ من الان تو مرحله 2 اخرهاش هستم....فکر کنم کلا 4 تا مرحله است نه؟؟

والا اچیومنت دقیق یادم نیست...3-4 دفعه ای نوشت پایین صفحه فلان اچیومنت رو گرفتی...من کلا زیاد تو خطش نیستم...این اچیومنت ها بعدا با XBL به درد میخوره؟ چیه جریانش؟؟

خب خیلی هم کوتاه نیست ولی کوتاهه:)

دقیق نمی دونم چند تا مرحله داره چون خودش هم نمی نویسه و بازی یک سره به نظر میرسه...ولی وقتی برای اولین بار سوار قایق شد تقریبا میشه گفت نصف راه رو رفتی...

اچیومنت هم دقیق نمیدونم به چه دردی می خوره ولی چیز جالبیه و به آدم حال میده:p

ivvhnd.png

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
جديدا Rome : Total War رو گرفتم و دارم بازي مي كنم . بازي استرات‍يك خيلي دوست دارم و قبلا مديوال 2 رو بازي كردم . فعلا هم كه يه بار باختم .. اين قوم گاليك خيلي خيلي اذيت مي كنه !

بازي بيليارد DDD Pool رو هم كه يه ماه هست مرتب بازي مي كنم خيلي قشنگه ! الان رو نرمال بازي مي كنم و خيلي كيف ميده !

بازي Lost Idol رو ديشب گرفتم .. علاقه مندان بازي هاي فكري اين بازي رو از دست ندهند كه خيلي مخ ادم رو به كار ميگيره ... فعلا مرحله 13 استاپ كرديم و نمي تونيم جلوتر بريم :D

Last edited:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
FlatOut Ultimate Carnage
من اصلا نمیدونم هدف از ساختن این بازی چی بوده
90 درصد بازی دقیقا مثل بازیه flat out 2 هستش فقط یکک گیم پلی بهتر شده
حتی جاده ها ماشین ها و نفرات هم مثل شماره قبل هستش
گرافیک هم فرقی نکرده
پیشنهاد میکنم بع جای خریدن این بازی همون شماره قبلی رو یکبار دیگه بازی کنین

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
mgs2-sons_of_liberty-other_side_front.jpg

نیازی به معرفی خاصی نداره

METAL GEAR SOLID 2: SONS OF LIBERTY یکی از عنوانهای به یاد ماندنی از تیم کوجیما برا کنسول ps2 بود که خوب با عرضه نسخه pc این شاهکار بالاخره وسوسه مون کرد تا بریم سراغش هر چند که این عنوان برای یک نسل قبل هست اما مطمئنا بازی که امتیاز 10/9.6 از سایتی مسه گیم اسپات میگیره همیشه بازی کردنش لذت بخشه حتی برای منی که بتازگی شاهکار Gears of war تموم کردم

بازی با اینکه موتور گرافیکیش در حد توان سخت افزار یه ps2 هست اما همچنان درخشان و قابل توجهه و چیزی که خیلی در مورد گرافیک بازی به چشم میاد جزئیات گرافیکیه که به کوچکترین ها هم توجه شده کاری که خود کوجیما فقط رو اون حساسیت نشون میده
صحنه ای از اول بازی که اسنیک در کشتی زیر باران شدیدی هست..
MetalGearSolid2_b2_screen036.jpg

صحنه ای دیگه داخل محوطه کشتی جایی که با تیر اندازی یخها همه از لیوان بیرون ریخته و به مرور ذوب میشن
mgs2_1207_screen011.jpg

در مورد گیم پلی هم هیچ حرفی نمیمونه چون از این نقطه نظره که بازی فوقالعاده میدرخشه..ضمنا دموهای نسبتا طولانی که هر از چند گاهی تو بازی دیده میشه بی نظیره

به امید عرضه metal gear 3 و البته 4 برا pc..

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الان درگیر این بازی هستم:

2wlyrys.jpg

فوق العاده هست و من نمی دونم این gamespot لعنتی چرا اینجوری امتیاز میده...به این بازی فوق العاده با گیم پلی منحصر به فردی که داره داده 5...واقعا بی انصافی هست و حقش دست کم 7.5 هست:hmm:

من که اونو به همه توصیه می کنم:)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خب mercenaries 2 تموم شد...واقعا فوق العاده بود....:)

الان درگیر این بازی شاداب و زیبا هستم:

125kzzm.jpg

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این متال گیر برای پی اس 2 چند تاش اومده؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این متال گیر برای پی اس 2 چند تاش اومده؟

2 تاش....نسخه های 2 و 3

پ . ن : البته چند نسخه ی تکمیلی با مراحل اضافه و از این جور چیزا هم روی ps2 و هم روی psp اومده که گاها" تاسف بار هم هست و آدم تاسف می خوره چرا باید با نام شاهکاری چون metal gear این چنین بازی بشه:(

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
الان درگیر این بازی هستم:

2wlyrys.jpg

فوق العاده هست و من نمی دونم این gamespot لعنتی چرا اینجوری امتیاز میده...به این بازی فوق العاده با گیم پلی منحصر به فردی که داره داده 5...واقعا بی انصافی هست و حقش دست کم 7.5 هست:hmm:

من که اونو به همه توصیه می کنم:)

باهات کاملا مخالفم
این بازی یک فاجعه بود
گرافیک اصلا تعریفی نداره
گیم پلی خیلی بد مخصوصا رانندگی با ماشین
هوش مصنوعی ضعیف
افراد دشمن یک حرف رو ده ها بار پشت سر هم تکرار میکنن

من بهش 5 میدم از 10

البته من رو pc بازیش کردم

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
باهات کاملا مخالفم
این بازی یک فاجعه بود
گرافیک اصلا تعریفی نداره
گیم پلی خیلی بد مخصوصا رانندگی با ماشین
هوش مصنوعی ضعیف
افراد دشمن یک حرف رو ده ها بار پشت سر هم تکرار میکنن

من بهش 5 میدم از 10

البته من رو pc بازیش کردم

دوست عزیز من نمی دونم شما بازی رو تا آخر رفتید یا نه ولی اصولا معتقدم تا یک بازی رو تا آخرش پی نگیریم نمی تونیم قضاوتی منطقی در مورد اون داشته باشیم...

گرافیک تعریفی نداره ولی گیم پلی انصافا فوق العاده لذت بخش هست هر چند در نگاه اول زننده به نظر می رسه...هر چه جلوتر برید بیشتر شما رو جذب خواهد کرد...کار کردن با گروهک های مختلف و استفاده از تجهیزات متناسب با اون گروهک بسیار لذت بخش خواهد بود...همچنین هر منطقه که توسط گروهکی خاص تصرف شده به قدری زیبا متناسب با اون گروهک طراحی شده که آدم رو جذب میکنه...مثلا آمازونی ها در بالای کوههای جنگلی سکونت کرده اند و جیپ ها و تانک های اونا با پوش گیاهی پوشانده شده...سلاح های اونا کلاش و همچنین قیافه های اونا مثل انسان های اولیه هست...تیربارهای اونا در لا به لای سنگ ها کوهستان قرار گرفته و آمازونی ها کمتر بالگرد دارن(مثل gla در بازی GENERALS) ...اما چینی ها هم حال و هوای خاص خود را دارند و امریکایی هم همین طور....نفر بر های چین مثل بازی generals بسیار قدرتمند به نظر می رسند و تصرف اونا خیلی سخت هست و تانک های غول پیکری دارند...و در عوض آمریکا دارای هواپیما و نیروی هوایی فوق العاده قدرتمندی هست که به محض این که به قلمرو اونا برید دخل شما رو خواهند آورد....

به نظر من این طراحی ها و نکته سنجی های عالی در مورد هر گروهک از شاهکارهایی هست که من یکی کمتر دیده بودم....حالا شما می تونید به عضویت هر کدوم از این گروهک ها در بیاید و ماموریت هایی رو علیه گروهک های دیگه انجام بدید...همین واقعا لذت بخش هست که از یک گروهک با سلاح ها و پوشش ها و تجهیزات خاص به گروهکی دیگه با عالمی کاملا متفاوت حمله می کنید....در ضمن اگر انفجار ها و سلاح های متنوع و تخریب پذیری محیط و همچنین hijack های مختلف و متنوع در مورد وسایل مختلف گروهک های مختلف و همچنین مهم ترین عامل یعنی پشتیبانی air strike از شما در هر ماموریت رو به این اضافه کنید یک صحنه جنگ فوق العاده زیبا و واقعی رو خواهید داشت که مطمئنا" از اون لذت خواهید برد...

فقط برای رسیدن به این لذت باید از چند نکته مثلا اون حالت زننده ی بازی در مراحل اولیه که واقعا اگه کمی بهتر کار می شد این بازی به نمونه ای دست نیافتنی تبدیل می شد بگذرید...همچنین باید تا باز شدن همه ی سلاح ها کشنده air strike مثل سلاح اتمی و پارتیکل(لیزر) و علاوه بر اون باز شدن همه ی آیتم های shop مثل تانک های غول پیکر و همچنین ماشین های مسابقه ای که به خمپاره و موشک انداز مجهز شدن و ... و مهم تر از همه تا برقراری رابطه با گروهک های مختلف صبر کنید.....در این صورت به احتمال زیاد لذت خواهید برد البته 2 نکته رو هم باید در نظر گرفت:

1-نظر ها مختلف هست و ممکنه در اون صورت هم بازی دل شما رو بزنه:f34r:
2-من نسخه ی pc رو ندیدم...ولی تجربه ی من در بازی هایی مثل fifa و خیلی از بازیهای دیگه نشون میده معمولا نسخه ی pc زیاد چنگی به دل نمی زنه در مقایسه با کنسول...مثلا من این مشکل رانندگی رو اصلا احساس نکردم و خیلی هم راحت بود و به نظرم خیلی عالی تر از gta iv که تا میومدی سرعت بگیری می رفتی تو در و دیوار کار شده...تازه راندن همه چیز آسان هست...از تانک و نفر بر و ماشین حفاری چاه نفت گرفته تا هلی کوپتر های باربری برای بلند کردن کانتینر های غول پیکر و هلی کوپتر های ارتشی و همچنین ناوهایی که فقط موشک رو از راه دور پرتاب می کنند و جت اسکی و ماشین و موتور و..........خلاصه هر چی از تنوع وسایل نقلیه و راحتی راندن اونا در این بازی در نسخه ی 360 بگم کم گفتم....

موفق باشی

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست عزیز من نمی دونم شما بازی رو تا آخر رفتید یا نه ولی اصولا معتقدم تا یک بازی رو تا آخرش پی نگیریم نمی تونیم قضاوتی منطقی در مورد اون داشته باشیم...

گرافیک تعریفی نداره ولی گیم پلی انصافا فوق العاده لذت بخش هست هر چند در نگاه اول زننده به نظر می رسه...هر چه جلوتر برید بیشتر شما رو جذب خواهد کرد...کار کردن با گروهک های مختلف و استفاده از تجهیزات متناسب با اون گروهک بسیار لذت بخش خواهد بود...همچنین هر منطقه که توسط گروهکی خاص تصرف شده به قدری زیبا متناسب با اون گروهک طراحی شده که آدم رو جذب میکنه...مثلا آمازونی ها در بالای کوههای جنگلی سکونت کرده اند و جیپ ها و تانک های اونا با پوش گیاهی پوشانده شده...سلاح های اونا کلاش و همچنین قیافه های اونا مثل انسان های اولیه هست...تیربارهای اونا در لا به لای سنگ ها کوهستان قرار گرفته و آمازونی ها کمتر بالگرد دارن(مثل gla در بازی GENERALS) ...اما چینی ها هم حال و هوای خاص خود را دارند و امریکایی هم همین طور....نفر بر های چین مثل بازی generals بسیار قدرتمند به نظر می رسند و تصرف اونا خیلی سخت هست و تانک های غول پیکری دارند...و در عوض آمریکا دارای هواپیما و نیروی هوایی فوق العاده قدرتمندی هست که به محض این که به قلمرو اونا برید دخل شما رو خواهند آورد....

به نظر من این طراحی ها و نکته سنجی های عالی در مورد هر گروهک از شاهکارهایی هست که من یکی کمتر دیده بودم....حالا شما می تونید به عضویت هر کدوم از این گروهک ها در بیاید و ماموریت هایی رو علیه گروهک های دیگه انجام بدید...همین واقعا لذت بخش هست که از یک گروهک با سلاح ها و پوشش ها و تجهیزات خاص به گروهکی دیگه با عالمی کاملا متفاوت حمله می کنید....در ضمن اگر انفجار ها و سلاح های متنوع و تخریب پذیری محیط و همچنین hijack های مختلف و متنوع در مورد وسایل مختلف گروهک های مختلف و همچنین مهم ترین عامل یعنی پشتیبانی air strike از شما در هر ماموریت رو به این اضافه کنید یک صحنه جنگ فوق العاده زیبا و واقعی رو خواهید داشت که مطمئنا" از اون لذت خواهید برد...

فقط برای رسیدن به این لذت باید از چند نکته مثلا اون حالت زننده ی بازی در مراحل اولیه که واقعا اگه کمی بهتر کار می شد این بازی به نمونه ای دست نیافتنی تبدیل می شد بگذرید...همچنین باید تا باز شدن همه ی سلاح ها کشنده air strike مثل سلاح اتمی و پارتیکل(لیزر) و علاوه بر اون باز شدن همه ی آیتم های shop مثل تانک های غول پیکر و همچنین ماشین های مسابقه ای که به خمپاره و موشک انداز مجهز شدن و ... و مهم تر از همه تا برقراری رابطه با گروهک های مختلف صبر کنید.....در این صورت به احتمال زیاد لذت خواهید برد البته 2 نکته رو هم باید در نظر گرفت:

1-نظر ها مختلف هست و ممکنه در اون صورت هم بازی دل شما رو بزنه:f34r:
2-من نسخه ی pc رو ندیدم...ولی تجربه ی من در بازی هایی مثل fifa و خیلی از بازیهای دیگه نشون میده معمولا نسخه ی pc زیاد چنگی به دل نمی زنه در مقایسه با کنسول...مثلا من این مشکل رانندگی رو اصلا احساس نکردم و خیلی هم راحت بود و به نظرم خیلی عالی تر از gta iv که تا میومدی سرعت بگیری می رفتی تو در و دیوار کار شده...تازه راندن همه چیز آسان هست...از تانک و نفر بر و ماشین حفاری چاه نفت گرفته تا هلی کوپتر های باربری برای بلند کردن کانتینر های غول پیکر و هلی کوپتر های ارتشی و همچنین ناوهایی که فقط موشک رو از راه دور پرتاب می کنند و جت اسکی و ماشین و موتور و..........خلاصه هر چی از تنوع وسایل نقلیه و راحتی راندن اونا در این بازی در نسخه ی 360 بگم کم گفتم....

موفق باشی

اوه بابا چقدر توضیح دادی
در کل به نظر من با اون همه تبلیغی که برای این بازی شد انتظارم خیلی بیشتر از این بود
وقتی یککم بازیش کردم بدجوری تو ذوقم خورد
این بازی خیلی شبیه just cause هست و مثل این بازی خیلی مشکلات گیم پلی داره(لااقل برای نسخه pc)
تنها چیزی که تو بازی چشمگیره صحنه های انفجاره که جالب کار شده

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
بازیه fifa09 رو دانلود کردم
در کل نسبت به شماره قبلیش خیلی بهتر شده چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیمپلی
تو این شماره گل زدن راحتتر شده مخصوصا از روی ضربه آزاد خیلی راحت میشه گل زد که این یکی از نقصهای بازیه
دریبل کردن هم اسون تر شده شوتها مثل شماره قبل دیگه آهسته و مسخره زده نمیشه
در کل من بهش 8 از 10 میدم

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
مدتیست زدیم تو کار بیدل ( همون Hearts ویندوز )

توی ویستا نسبت به XP سخت تر شده ... حرفه ای تر بازی میکنن !

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
crysis warhead
نسبت به شماره پیش بهتر شده اما زود تموم میشه
نشانه گیری بهتر شده و راحتتر میشه دشمنها رو کشت اما دشمن ها با تعداد زیاد میریزن سرت
9 از 10

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
crysis warhead رو تموم کردم واقعا قشنگ بود حیف که زود تموم شد اما ارزش داره دوباره با درجه سختی بالاتر بازی کرد
الانم دارم stalker clear sky و fifa09 و pure رو بازی میکنم
این گرافیک pure هم واقعا حیرت آوره

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
من الان دارم crysis warhead , Alone In The Dark به همراه یک بازی از Ps3 به نام Heavenly Sword رو بازی میکنم
Heavenly گرافیکش حرف نداره :eek:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
من الان دارم crysis warhead , Alone In The Dark به همراه یک بازی از Ps3 به نام Heavenly Sword رو بازی میکنم
Heavenly گرافیکش حرف نداره :eek:

این Alone In The Dark برای من لعنتی کرش میکنه توی اون مرحله پارکینگ یکدفعه فقل میکنه
منتظرم یک patch براش بیاد تا شاید مشکلش حل بشه بازیه بدی نیست اما خیلی باگ داره

بالا