k-boy
Registered User
دوتا سوال:
1- الگوی شما تو زندگی چه کسیه؟
2- چه ویژگی باعث شد که این فرد الگوی شما بشه؟
1- الگوی شما تو زندگی چه کسیه؟
2- چه ویژگی باعث شد که این فرد الگوی شما بشه؟
اینجوری که همه الگو میشن :دی باید یه طرحی داشته باشی و کاملش کنی ؟!!!هیچ کس
به نظر هر کسی میتونه به تنهایی خودش یه الگو برا جامعه باشه
خو همه برای همدیگه الگوهستن دیگه ! توام الان الگویی :دیاینجوری که همه الگو میشن :دی باید یه طرحی داشته باشی و کاملش کنی ؟!!!
اقا من خودم الگو ندارم , ولی کلا سوال برام پیش اومده :دیهیچ الگویی تو زندگی نداشتم
فکر نمیکنم کسی بتونه خودشو شبیه یکی دیگه کنه شاید یه سری خصوصیات مثبت رو بشه الگو برداری کرد و به سختی اجرا کرد ولی ذات انسان عوض نمیشه
خب تو که بیشتر بحث رو تروکوندی میگی :اقا من خودم الگو ندارم , ولی کلا سوال برام پیش اومده :دی
الان شما بحثو ترکوندی :دی الگوها یسری افراد خاص نیستن که هر کسی با خصوصیات مختلف خودشو محدود کنه به اون چند شخص خاص و ازشون الگو بگیره! هر کی مطابق با اخلاق و سلیقه خودش میتونه یه الگویی داشته باشه که شاید خیلیا نپسندن!
بخش دومم بنا نیست کسی خودشو عین الگوش بکنه و بشه یکی مثل اون! مسئله پیشرفت مطرحه! یه فردی با کلی مشقت یه مسیریو طی میکنه و به یه جایگاهی میرسه که برای شما ارزش داره. حالا اگه شما اون شخصو الگوی خودت بگیری و بعد از یه عمر تازه برسی به جایی که اون بوده طبیعتا ضرر کردی! ولی اگه بتونی تو یه مقطع زمانی خودتو به ویژگی های مد نظرت نزدیک کنی و به جایگاهی بالاتر از اون برسی , هم چیزی که خواستی شدی و هم میتونی الگویی باشی برای بقیه!
ولی در کل به نظرم الگو خوب چیزیه
بعد میگی1- الگوی شما تو زندگی چه کسیه؟
تو سوال اولت به وضوح از شخص صحبت کردیالگوها یسری افراد خاص نیستن
اقا خوش اومدی :دی نبودی چند وقت انجمن صفا نداشت :دیالگو قراردادن هر کسی جز آقامون ************* کفر مطلق است.
الگوی من اون سینایی هست که میاد به خاطر 7 هزار تومان پست میده!الگو قراردادن هر کسی جز آقامون ************* کفر مطلق است.