• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ال ای دی رنگ ها رو بهتر نشون میده یا ال سی دی ؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
می دونیم که از لحاظ قیمت ال سی دی به صرفه تر هست اما خب ال ای دی سیستم جدیدتری هست و رنگها رو هم اشباع تر نشون میده
اما مساله اینجاست که من فکر میکنم که ال ای دی رنگ ها رو غیر واقعی نشون میده یعنی فکر میکنم توی اون کنتراست بیش اندازه زیاده و رنگ ها هم خیلی جیغ خودشون رو نشون میدهند
شما با نظر من موافقید یا اینکه تحلیل دیگری دارید؟؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هیچکدوم ، Plasma !! درضمن LED فرقی با LCD نداره .. پنل اشون یکی هست ، Backlight تلویزیون LED از LED هست ولی LCD از فلوروسنت .. کیفیت تصویر ربط به Resolution پنل داره که هرچی بیشتر باشه کیفیت بهتره و در تلویزیون LED بهتره چون پنل و پردازشگر جدید روش هست و Resolution بالا داره

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بستگی به بودجه داره با 800 تومان میشه Plasma سامسونگ خرید ولی اگر چیزی میخواهید که از نظر Resolution و چیزهای تکنیکی از LED خیلی بهتر باشه باید در برند Panasonic جستجو کنید که من مدل TH-P42VT30 پیشنهاد میدم که قیمت اش مناسب باشه FULL HD هست 3D هم هست .. یه Mediaplayer خیلی کامل هم روش داره که حتی فیلمهای DivX و اینها را هم به راحتی پخش میکنه .. اگر بودجتون کم هست پاناسونیک مدل TH-P42X30 .. در نهایت شما خودتون این TV ها رو از نزدیک میبینی و قضاوت میکنید که کدوم بهتره .. گول DEMO های LED رو نخورید وقتی که خرید کردید و بردید خونه تا روشن میکنی و به مثلا رسیورتون وصل میکنی میبینی که تصویر شفاف نیست و مربعی میشه علت اش هم اینه که این TV ها بیشتر به درد Bluray دیدن میخوره تا TV دیدن و چون تفاوت زیادی نداره و هنوز هم در نمایش رنگ مشکی به کیفیت Plasma نمیرسه

این مقاله را هم میتوانید بخونید
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2387377,00.asp

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
بستگی به بودجه داره با 800 تومان میشه Plasma سامسونگ خرید ولی اگر چیزی میخواهید که از نظر Resolution و چیزهای تکنیکی از LED خیلی بهتر باشه باید در برند Panasonic جستجو کنید که من مدل TH-P42VT30 پیشنهاد میدم که قیمت اش مناسب باشه FULL HD هست 3D هم هست .. یه Mediaplayer خیلی کامل هم روش داره که حتی فیلمهای DivX و اینها را هم به راحتی پخش میکنه .. اگر بودجتون کم هست پاناسونیک مدل TH-P42X30 .. در نهایت شما خودتون این TV ها رو از نزدیک میبینی و قضاوت میکنید که کدوم بهتره .. گول DEMO های LED رو نخورید وقتی که خرید کردید و بردید خونه تا روشن میکنی و به مثلا رسیورتون وصل میکنی میبینی که تصویر شفاف نیست و مربعی میشه علت اش هم اینه که این TV ها بیشتر به درد Bluray دیدن میخوره تا TV دیدن و چون تفاوت زیادی نداره و هنوز هم در نمایش رنگ مشکی به کیفیت Plasma نمیرسه

این مقاله را هم میتوانید بخونید
Plasma vs. LCD vs. LED: Which HDTV Type is Best? | PCMag.com
پیشنهاد شما یک کمی قیمتش بالاست
به نظرتون این چه طوره؟ صوتی و تصویری :: تلویزیون :: تلویزیون پلاسما :: تلویزیون پلاسما 42 اینچ P42U30 - چاره: فروشگاه اینترنتی
میشه قیمت پایین تر این رو بانه یا جای دیگه ای پیدا کرد؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
این که میگن طول عمر پلاسما کمه درسته؟ میگن خوده پلاسما بعد از به مدت کیفیت نمایش میاد پایین؟!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
پلاسما ها قبلا یه مشکلاتی داشت ( من 5 ساله یه Plasma سامسونگ از سری اول دارم که 4 تومان خریده بودیم و هنوز خیلی خوب کار میکنه ، یدونم پارسال جدید گرفتم 780 تومان اگر اشتباه نکنم که کیفیت و امکانات اون خیلی بهتر از سری اول هست ) مثلا مصرف برق بالا که یه TV 42 اینج حدود 350 وات مصرف داشت ولی LCD حدود 200 وات ولی الان تلویزیون‌های جدید تقریبا هم اندازه LED مصرف دارند با اختلاف 20 وات مثلا .. حرف شما درسته ولی باز هم در مورد مدل‌های قدیمی .. الان شرکت‌ها تضمینی که به طور کل در مورد LED/LCD/Plasma میدن حدود 100.000 ساعت است .. یعنی 100.000 ساعت بدون مشکل Panel کار میکنه .. من خودم Plasma رو ترجیح میدم چون نورش گرمه ، مشکل زاویه دید نداره .. مشکل Noise در تصاویر کیفیت پایین رو نداره .. قیمت اش مناسبه .. رنگ سیاه و سفید را به درستی نمایش میده .. تمیز کردن اش راحته و کسی اگر بچه کوچیک داره Plasma بخره بهتره ..

نکته دیگه ای هم که دیدم تو فروشگاه‌ها معمولا Plasma ها رو خاموش میکنند چون خریداری که اطلاعی نداره با دیدن اینکه مثلا زاویه دیداش خوبه یا رنگ اش گرمه به جا خرید 2 میلیونی با 800 تومان کارش و راه میندازه و سودی که اینها رو LCD و LED میبرن هیچ وقت رو Plasma ندارن .. و البته این قیمت‌هایی که اینجا هست همه چرت و پرته TV که اینجا مثلا 900 تومان هست ، در کشورهای اروپایی که مالیات سنگینی دارن و با احتساب قیمت نجومی ارز در ایران حداقل 300 تومان ارزان تر از ایران هست

بالا