• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امان از دست گوگل ! بدبخت شدم رفت .

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام :

چند مدت پیش یکی از سایت رقیب سایت من بهم پیشنهاد داد که سایتم رو به اونا بفروشم و منم قبول نکردم - اونا تهدید کردن که یه کاری می کنیم سایتت از کار بیوفته و بسته بشه , منم خیال کردم که شاید بخوان هکش کنن و واسه همین هر چی مشکل امنیتی توش بود درست کردم , تو همن منوال بود که درصد کلیک روی تبلغات من هر روز زیاد می شد , تا جایی که رسید به 20% در روز ,

حالا دیروز گوگل ایمیل زد که اکانت منو باطل کرده و سایتم رو دیگه قبول نمی کنه , اونم برای اینکه کلیک های متوالی روی تبلیغات شده , نمی دونم یه چیزی تو مایه های روبات می گفت اینگار , منم هر چی بهشون میل زدم گفتن برای حفظ کیفیت دیگه بهتون تبلیغ نمی دیم ,

امروز صبح هم یه میلی واسم اومد از همون سایت رقیب که به کنایه گفته بود که گوگل انگار از تو خوشش نمی آد , همش کار اونا بوده , انگار با یه چیزی هی رو تبلیغ ها کلیک می کردن .

حالا من همه هزینه سایتم رو از این طریق در می آوردم , حالا دیگه هیچی در نمی آرم , کسی پیشنهادی نداره که من باید چی کار کنم حالا ؟ :( :( :(

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از nendoke :
سلام :

چند مدت پیش یکی از سایت رقیب سایت من بهم پیشنهاد داد که سایتم رو به اونا بفروشم و منم قبول نکردم - اونا تهدید کردن که یه کاری می کنیم سایتت از کار بیوفته و بسته بشه , منم خیال کردم که شاید بخوان هکش کنن و واسه همین هر چی مشکل امنیتی توش بود درست کردم , تو همن منوال بود که درصد کلیک روی تبلغات من هر روز زیاد می شد , تا جایی که رسید به 20% در روز ,

حالا دیروز گوگل ایمیل زد که اکانت منو باطل کرده و سایتم رو دیگه قبول نمی کنه , اونم برای اینکه کلیک های متوالی روی تبلیغات شده , نمی دونم یه چیزی تو مایه های روبات می گفت اینگار , منم هر چی بهشون میل زدم گفتن برای حفظ کیفیت دیگه بهتون تبلیغ نمی دیم ,

امروز صبح هم یه میلی واسم اومد از همون سایت رقیب که به کنایه گفته بود که گوگل انگار از تو خوشش نمی آد , همش کار اونا بوده , انگار با یه چیزی هی رو تبلیغ ها کلیک می کردن .

حالا من همه هزینه سایتم رو از این طریق در می آوردم , حالا دیگه هیچی در نمی آرم , کسی پیشنهادی نداره که من باید چی کار کنم حالا ؟ :( :( :(

اول تاسف بايد خورد....بعد ادم ياد مافيا ميوفته كه كارشون خيلي كثيفه..و اخر بهترين راه براي خنك شدن دل اينكه
شما هم با يه ربات همين بلا رو سرشون بياري :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من تا حالا تجربه كار با گوگل رو نداشتم. شايد اگه همين قضيه رو براشون شرح بدي اگه بگي رد IP رباتها رو بگيرن و... شايد اوضاع برگرده. در واقع من فكر ميكنم گوگلي ها هم با اين روش آشنا باشن.

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
عـــــــجب اینم یه نوع دیگه از مافیا
73.gif
48.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من تسليت ميگم !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عهجب نامردايي پيدا ميشنا
24.gif

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
همين كارهاي گوگل ادم عصباني مي كنه حاليشون نيست بيچاره خودش كليك كرده يا يكي مرض داشته اذيت كنه

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوست من خوب از سيستم هاي تبليغاتي ديگه استفاده كن

www.bidclix.com

خيلي عاليه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
کار کثیفی بود و از اون کثیف تر هم گوگله که خیلی نفهمه !
کاری نمیتونی بکنی. جز اینکه Payee Name رو عوض کنی و دوباره برای سایتت ثبت کنی که ریسکه
میتونی از BidClix که داوود جان گفت یا kanoodle.com که شنیدم CPM نزدیک به 20 سنت داره استفاده کنی.
در آخر هم تسلیت میگم.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
خب تو هم نمیتونی همون کارو باهاشون بکنی؟اصلا تبلیغ دارن اونا؟
راستی اصلا ایرانی هستن این آدم بدا؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من که وارد نيستم، ولي اگه دوباره بخواي تبليغ بگيري شايد با عوض کردن دامين بشه، اين سيستم تبليغات گوگل هيچ راهي نداره که کليک هاي متوالي رو لحاظ نکنه يا ip رو block کنه و ديگه نشه از اون ip ويزيت کرد؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بهترين كار اينكه نذاري كسي بفهمي تو كي هستي تا كسي باهات بد نشه

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
ببين گوگل كه باور نمي‌كنه داستان رو...
بهتره اون سايت رقيب رو اينجا معرفي كني تا ببينيم چجوري مي شه به خاك سياه نشوندش!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
اصلا جریان این تبلیغا چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babakweb :
ببين گوگل كه باور نمي‌كنه داستان رو...
بهتره اون سايت رقيب رو اينجا معرفي كني تا ببينيم چجوري مي شه به خاك سياه نشوندش!
راست ميگه. اسمش رو بگو همه ميريزيم يه جوري حالش رو ميگيريم. چه غلطا...

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بايد حدس ميزدي چه كا ر مي خان بكنن بايد تبليغات گوگل رو بعد از ايميل تهديد آميز آف ميكردي بعد موضوع رو به گوگل ميگفتي تا ببني چي كار بايد كرد اونا احتمالا يه راهكار پيشنهاد مي دادن مثل حذف آي پي هايي كه مشخصا چند بار روي تبليغ كليك ميكنن و آف بودن تبليغ براي آي پي هاي مهاجم و..
براي همين گوگل اعلام درآمدها از تبليغات رو بصورت علني ممنوع كرده چون خوب معلومه وقتي اونا ميفهمن شما داري روزي 50-60 دلار در مياري نقطه ضعفت رو كشف مي كنن با حرفه اي ها هميشه بايد حرفه اي رفتار كرد!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از farhad12 :
شما بايد حدس ميزدي چه كا ر مي خان بكنن بايد تبليغات گوگل رو بعد از ايميل تهديد آميز آف ميكردي بعد موضوع رو به گوگل ميگفتي تا ببني چي كار بايد كرد اونا احتمالا يه راهكار پيشنهاد مي دادن مثل حذف آي پي هايي كه مشخصا چند بار روي تبليغ كليك ميكنن و آف بودن تبليغ براي آي پي هاي مهاجم و..
براي همين گوگل اعلام درآمدها از تبليغات رو بصورت علني ممنوع كرده چون خوب معلومه وقتي اونا ميفهمن شما داري روزي 50-60 دلار در مياري نقطه ضعفت رو كشف مي كنن با حرفه اي ها هميشه بايد حرفه اي رفتار كرد!
فرهاد جان خيلي قشنگ تحليل و تقسير كردي واقعا ايول به دانشت ايمان آوردم.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
فرهاد جان خيلي قشنگ تحليل و تقسير كردي واقعا ايول به دانشت ايمان آوردم.
خواهش مي كنم
چون من خودم نا كارآمدي اين سيستم رو تجربه كردم و مي دونم الان نندوك چه حالي داره !!!!!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از farhad12 :
خواهش مي كنم
چون من خودم نا كارآمدي اين سيستم رو تجربه كردم و مي دونم الان نندوك چه حالي داره !!!!!!
آره واقعا!
اين همه واسه سايتش زحمت كشيده و اين همه ويزيتور داره اون وقت...

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nendoke :
سلام :

65.GIF
65.GIF
65.GIF
65.GIF

تقصير خودته !!! از بس كه بدي !!!

بالا