- نوشتهها
- 3,971
- لایکها
- 30
من به شیفتی بسیار مضنونم! به ویزه از بعد تهدیدش به شکایت!!!!!!!!!!به نقل از shifte shab :![]()
![]()
![]()
![]()
تقصير خودته !!! از بس كه بدي !!!
من به شیفتی بسیار مضنونم! به ویزه از بعد تهدیدش به شکایت!!!!!!!!!!به نقل از shifte shab :![]()
![]()
![]()
![]()
تقصير خودته !!! از بس كه بدي !!!
به نقل از artin :سایتشو بده کاریت نباشه
![]()
پس ش*ی*ن شوهرش چیکاره هست!!!به نقل از shifte shab :ايني كه من ميشناسم الان رفته دم در شركت گوگل بست نشسته تا دوباره بهش بدن!!!
آره جدا. بچهها كسي ازش خبر نداره؟به نقل از m_amin :ولی واقعا خبری ازش نیست همون انگار ماجرا بیخ پیدا کرده رفتن دعوا
به نقل از shifte shab :ايني كه من ميشناسم الان رفته دم در شركت گوگل بست نشسته تا دوباره بهش بدن!!!
به نقل از nendoke :بچه مرسی از همدردیتون , sina1808 لطف کردن یه راهی نشونم دادن ,
یه سایت راه انداختم : http://obg.boomrang.net
از گوگل تبلیغ گرفتم , با یه فریم 3 عمقی تو سایت موزیکم گذاشتم , فقط امیدوارم گوگل نفهمه ,
اگه فهمید هم @#$%@#%#$%#$%@#$% اونجاش -![]()
گوگل با گذاشتن تبلیغ ها توی Frame مشکلی نداره , پیشنهاد کرده نذارین ولی نگفته که بر خلاف مقرراتش هست .به نقل از setareh2 :اميدوارم بزودي اين Yahoo! Contextual Ad Banners كه ياهو چند وقته وعده داده بزودي راه بيفته...
اينجوري گوگل به اين راحتي اكانت نميبنده... حتي زحمت بررسي هم به خودشون نميدن@@!
واقعا آخر نامردي بوده...
ولي راهكارت زياد جالب نيستا...
چون با قراردادن تبليغ تو فريم مقررات اونا رو نقض كردي...
اگر هم جريان فريم رو نفهمن يا اون رقيبت دو باره كرم ميريزه يا به علت عدم محتوا تو فايل http://www.obg.boomrang.net/clinetads.php دوباره بن ميشي...
بهتره اول مشكل رقيبت رو درست كني بعد دامينت رو عوض كني و ويزيتورهاي اين سايت رو ريدايركت كني رو اون سايت...
اسم و آدرس گروه رقيبت رو بگو...
من يه بار يكي رو خوب ادب كردم (نه با روش هك و اين بچه بازيا!!!) اگه خواستي پي ام بده روش ادب كردنش رو بهت مي گم...
اميدوارم كارات رو به راه شه زودتر...
ميشه كدش رو به منم بدي؟به نقل از nendoke :گوگل با گذاشتن تبلیغ ها توی Frame مشکلی نداره , پیشنهاد کرده نذارین ولی نگفته که بر خلاف مقرراتش هست .
سایت هم ترجیح می دم لینکی ازش ندم , فقط اینکه با PHP یه کاری کردم که اگه ویزیتور روبات بود , تبلیغ نشون نده .