• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امان از دست ArabSat2B

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من كم كم دارم از دست اين عرب ست دق ميكنم . لطفا كمكم كنيد !! يه سرويس درست حسابي پليزززز

يا هووووووو

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
OpenSky عزيزم. قيمت پايين و availability بالا. هم من هم ايليا جون كوچكتم هستيم.

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ايميليدم . پليزززز جواب

alimonz

Registered User
لایک‌ها
0
من رو telestar12 هستم و جديدا هم كه ip هاشونو عوض كردن خيلي توپ شده .
من كه راضيم :D

leona_ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ساپورت arabsat ايميل بده و خيلي سريع جواب مي دهند من مدتي با arabsat كردم خيلي خوب بود .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
مشكل شما با ارب ست چيه؟ لطفا يك سوال كه مي پرسيد كامل مشكلتون رو شرح بدين تا بشه درست حسابي جواب داد كه وقت ما/شما تلف نشه.

در ضمن كجاي اين ميهن عزيز هستي كه بگيم عرب ست اصلا مي تونه به شما خوب سرويس بده يا نه؟ :happy:

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از iranexplorer.net :
مشكل شما با ارب ست چيه؟ لطفا يك سوال كه مي پرسيد كامل مشكلتون رو شرح بدين تا بشه درست حسابي جواب داد كه وقت ما/شما تلف نشه.

در ضمن كجاي اين ميهن عزيز هستي كه بگيم عرب ست اصلا مي تونه به شما خوب سرويس بده يا نه؟ :happy:

دوست عزيزم
فكر ميكنم اگه كسي حتي يكبار با عرب ست كار كرده باشه مشكلات اين ماهواره رو از قبيل سرعت لاكپشتي Exploring و در عين حال سرعت بالاي Download رو ميدونه . من يك سال هست كه باهاش كار ميكنم تازه شما ميپرسي كجاي ميهن نقريبا عزيز هستم ! بابا من اينو نوشنم ( نوشته اول رو يه بار ديگه بخون پليزز ) كه ميخام سويچ كنم رو يه ماهواره ديگه نه اينكه تازه از اول شروع كنم. واسه اينكه شما هم راحت شي عرض شود كه ديش من با اسپكترومتر تنظيم شده و SNR من در بد ترين حالت 9 ميباشد كه فكر ميكنم تا حالا كمتر ديده باشين . در اينجا از محضر تمام خواهران و برادران فوروم و حتي خودم كه با اين اقدام دشمن پسند و امپرياليستي باعث تلف شدن وقت ملت شدم عذر ميخواهم

الاحقر

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من كلي منتظر تماس شما بودم .
حقيقتش من با بچه هاي فني كه صحبت كردم در مورد Sesat اونجا يه مقداري مشكلات هست ولي TeleStar12 توپه. هم سرعت و هم كيفيت. قيمت ما يه خورده بالاست. ولي قيمت خوب خواستي علي آقاي گل ILIAONLINE قيمتش باور نكردنيه. براي تانلينگ روي ويندوز ميشه ست كرد ولي بچه ها مي گن بهتره يه PC بدي برات روي FreeBSD نصب كنن. نمي خواد زياد خفن باشه يه دونه سلرون 533 هم كافيه. خلاصه ما همه جوره داريمت.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه اينكه شما هم راحت شي عرض شود كه ديش من با اسپكترومتر تنظيم شده و SNR من در بد ترين حالت 9 ميباشد كه فكر ميكنم تا حالا كمتر ديده باشين
مي گم ديگه براي ما چيزي نگو. من SNR خيلي از مال تو بهتره 13 هستش. تازه ديشمم با ريسور معمولي ست كردم.

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به به چه بحث داغي . ما نبوديم سرمون كلاه رفته !

دوستان محترم ما الان چند تا سرويس رو عرب ست داريم با فركانسهاي مختلف
اگه با فركانس 21661 كار ميكنيد و شهر شما هم بالاي كرج هست البته رو به شمال . عرب ست رو بيخيال شين چون رو اين فركانس پاور ضعيفه و بيمش به تهران و حومه نميرسه . يه موضوع ديگه هم هست و اوون هم اينكه بعضي دوستان از آقاي .... كه روي عرب ست سرويس ميده و فركانس اوون 16620 هست سرويس ميگيرن . عرض كنم . اين سرويس اولش خوبه ولي به محض اينكه گروه share شما زياد شه . سرعتش چيزي تو مايه هاي dialup ميشه ;)

ما فعلا يه سرويس خووب رو telstar12 ميديم كه حجم بند ويت عاليه و فركانس هم بسيار قوي و چون شركت مزبور اسمش sms هست . فكر نكنم نيازي به توضيح اضافي داشته باشه .
backbone = UK
Frq = 11088
provider = SMS
قيمتهاشم يه چيزي ميديم بهتون كه برين حال كنيد . دعا به جون ما . .
ميديونيد خوبي كار ما اينه كه روي هر سرويس كه ميديم . نميخواييم يه پرايد يا پژو از توش برامون بمونه . ;)
به طور مثال ما 128/256 kb رو با 16 تا ip ميديم 118 تومان ماهي ( البهت اسمش 128 هست اما چيزي حدود 70 تا 110 kb/s بهتون دانلود ميده )
:p
چون سايت ما فعلا درش تخته هست براي اطلاعات بيشتر تماس بگيرين يا با آي دي iliaonline_isp تماس بگيرين ( تو ياهو)

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي شده علي جون . مثل اينكه مجبور شدي از ديتا سرويس بگيري كه درو تخته كردي.
البته حدس مي زنم. چون خودت چندبار گفته بودي كه اين كارو مي كني. بابا بي خيال . باز كن ملت حالشو ببرن

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
نه بابا
يه ضد حال سايتمو حك كرده
كم كم دارم بر ميگردونمش

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمك خواستي در خدمتيم. البته از نوع فيزيكي
در زمينه فكري استادموني. خلاصه فقط اسمش رو بده بقيه اش با ما. (جنازه تحويل بگير). نبينم ديگه كسي از اين كارا با علي آقا بكنه.
خب حالا بگو چي كارا كردن. بانك كاربرا رو كش رفتن يا كلا خراب كاري ديگه كردن.

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ايليا
بابا بيخيال تو رو نميشه پيدات كرد . اين سرويس رو من ميخام

يا هوووو

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان ببخشيد اما چون 2-3 تا از همكاراي نه چندان محترم . به من گفتن كه سرويس اكتيو كنم . پولشو 1-2 هفته ديگه ميدن . و بعد گفتن يا نداريم يا از سرويس ناراضي هستيم پول نميديم . فعلا با عرض شرمندي از بقيه دوستان سرويس براي كسايي كه تازه ميخوان با ما كار كنن اكتيو نميكنم . فقط دوستان قديمي كه البته مخلصشونم هستيم .
من اونن سرويسها رو قطع كردم اما پولم رفت به اونجا كه ديگه بر نميگرده !

حق بدين !

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ايلياي عزيز
اميدوارم كه روي صحبت شما تو پست قبلي با من نبوده باشه چون فكر نميكنم بعد از3 روز علاف كردن من و وعده هاي الكي دادن و سوژه يابي هاي جديد الان جاي اين حرفا باشه . شما ميتونستي همون اول دردتو كه همون پول باشه رو عنوان كني و تموم . ضمنا يه توصيه كار كردن با ريسلر هاي ماهواره ها الكي نيست . ديپوزيت ميخاد . اگه نداري بهتره نري سراغش

اهدنا الصراط المستقيم
التماس دعا

يا هووووووو

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سالار درخدمتيم. با قيمت بالاتر ;)

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز اولا شما فقط نيستي كه از من سرويس خواستي
دوما من روي صحبتم اصلا با شما نبود چون اصلا با شما كار نكردم كه بخوام اين حرف رو د رمورد شما بزنم .
دوما جريان شما به مشكل خورد . توضيح هم دادم بهتون كه چي شد . از بابت اينكه 2-3 روز علاف شدين شديدا عذر ميخوام . اما من نميتونم همه كارهامو بذارم دنبال كار شما باشم فقط ! (هرچند تا آخرين لحظه هم بودم)
اگر حس ميكنيد خيلي بابت اين موضوع متظرر شدين تماس بگيرن جبران ضرر كنيم .
سوما شما به كار خودت برس ما هم به كار خودمون . تيكه هم نيا .
رضا جون لطفا سرويس براي كسي خواستي خودت زنگ بزن بهم . مستقيم نفرست .
من هم اگه مشكلي نبود مخلصتم دربست . اما وقتي پروايدرم بازي در مياره از دست من كاري ساخته نيست .
ما همه تو ايران يه واسطه هستيم . هر روز كه پروايدر اصلي سوريسهاشو عوض كنه ما هم بدون چون و چرا بايد بپذيريم . نهايتش ميتونيم ديگه ازش سرويس نگيريم . اما اينكه مثلا سياست planetsky حكم ميكنه كه سوريسهاشو ببره رو arabsat يا اينكه sms بگه روي سرويسهاي ارزون قيمت نميتونم ip زياد بدم چون ip كم دارم . به ما مربوط نيست . به هرحال من هرچي كه هست به كاربرهام ميگم . اگه بعضيها مشكل باور كردن دارن يا متوجه نميشن كه ما چي ميگيم بهتره با من يكي كه كار نكنن . مثل بعضيها خوشم نمياد كلاهبرداري كنم .
اين سرويسها هم اونقدر سود نداره كه بخوام روش ريسك كنم . هركي خواست مخلطيم . نخواست به سلامت .
از اين به بعد هم كاربر جديد بياد اول حساب كتاب بعد سوريس . البته كاربراي محترم قبلي كه يكي دو تاشون اين پست رو ميخونن كاملا مستثني هستن .

از همه معذرت ميخوام بابت اين حرفايي كه به موضوع اين تاپيك ربط چنداني نداشت .

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درست مي گي شما. اونم به چشم ازين به بعد خودم مخلصتم. همه كارها با خودم.

بالا