من چند سال پیش در بانک پارسیان حساب ارزی باز کردم برای خرید خود بانک دلار را از صرافی بانک پارسیان به قیمت آزاد روز خرید. حالا بانک می گوید به شما دلار نمیدیم چون خود بانک از صرافی خرید کرده و معادل ریالی با نرخ دولتی دلار را به شما میدیم!!! دلار الان 1700 هست و ریال معادل دلار را به ما 1120 میدن! :hmm:
1 مسئله رو به دقت بگو ! ببیین موقع باز کردن حساب ارزی ریال دادی یا خود اسکانس دلار رو ؟
بینین دوست گلم چون از لحاظ سیستم بانکی اصطلاحی داره به نام "سر فصل" اگر ریال داده باشی میشه "فروش مکفی ......" اگر دلار داده باشی میشه "نقود بیگانه" . من با پارسیان خیلی کار می کنم تا الان هیچ خیانتی روی حساب های ارزیش نکرده ولی چون یک بار بانک سامان با من سر این قضیه بازی کرد رفتم ساختمون اصلیش و رئیس او شعبه طبق قوانین ملی ارزی بانک مرکزی ازش شکایت کردم و چون اسکانس دلار داده بودم تا دلار آخرش رو ظرف 1 هفته از اون شعبه گرفتم و دیگه توی هیچ بانکی حساب ارزی باز نکردم .
اگر به ریال داده باشی بانک تعهدی نداره برای پرداخت اسکانس دلار به شما طبق بند "پرداخت اسکناس از محل حسابهای ارزی به ذینفع در حد مقدورات بانک" یعنی اینکه ......
ولی اگر خود اسکناس دلار رو داده باشی عینا در مقررات ارزی قید شده که باید همون اسکناس رو به شما برگردونن ولی مثلا اگه مقدار ارزی بر فرض مثال 7525 دلار باشه بانک میتونه 7500$ به شما بده و چون میگه اسکناس 20 دلاری و 5 دلاری نداره معادل ریالیش رو به نرخ روز به شما پرداخت کنه .
امیدوارم کارشناس اقتصادی دیگه نیاد برای این پست اسمایل تهو و ..... بزاره