• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امتناع بانک پارسیان از بازپرداخت دلار!

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
من چند سال پیش در بانک پارسیان حساب ارزی باز کردم برای خرید خود بانک دلار را از صرافی بانک پارسیان به قیمت آزاد روز خرید. حالا بانک می گوید به شما دلار نمیدیم چون خود بانک از صرافی خرید کرده و معادل ریالی با نرخ دولتی دلار را به شما میدیم!!! دلار الان 1700 هست و ریال معادل دلار را به ما 1120 میدن! :hmm:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منم واسه همین مشکلات نمیرم حساب ارزی باز کنم اینا همشون یه مشت دزد حروم زاده اند
دلارام توی خونه بغل دستمه :happy:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
جالب اینجاست که موقع فروختن دلار دولتی قیمتی مابین دولتی و آزاد میفروشن که الان چیزی حدوده 1420 تومان باید باشه !!

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
مملکت فوق العاده بی در و پیکر شده ... البته اینها نشونه فینیش هیم این ها هست ... نگران نباشین :D

finish-him.jpg

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
اينكه بانك دولتي بايد طابع تصميمات دولت و بانك مركزي باشه كه پر واضحه .
به اندازه كافي هم در اين انجمن و ساير انجمن ها درباره مضرات خوابوندن سرمايه چه ريالي و چه ارزي در بانكهاي داخل توضيح داده شده .
پس اگه كسي با تموم اين شرايط و شناخت بازم بره تو اين مرحله ديگه بايد صابون ضرر احتمالي رو از الان به تنش بماله .
يه زماني رو ميبينم كه ملت برا خارج كردن سپرده هاي رياليشون هجوم ببرن بانك ها و اونا از دادن همين ها هم امتناع كنن !
بايد نشست و ديد ...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من حساب ارزی پارسیان داشتم فقط سنت هاش رو بهم ریال دادن:دی بقیش رو دلار دادن
البته مال چند ماه پیشه نه الان

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
من حساب ارزی پارسیان داشتم فقط سنت هاش رو بهم ریال دادن:دی بقیش رو دلار دادن
البته مال چند ماه پیشه نه الان

خودت دلار برده بودی بانک یا بانک از صرافی پارسیان برایت خریده بود؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خودت دلار برده بودی بانک یا بانک از صرافی پارسیان برایت خریده بود؟
موقع افتتاح حساب خواستم پول بدم خودشون دلار بگیرن که طرف گفت حتما باید خودت دلار بیاری

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من چند سال پیش در بانک پارسیان حساب ارزی باز کردم برای خرید خود بانک دلار را از صرافی بانک پارسیان به قیمت آزاد روز خرید. حالا بانک می گوید به شما دلار نمیدیم چون خود بانک از صرافی خرید کرده و معادل ریالی با نرخ دولتی دلار را به شما میدیم!!! دلار الان 1700 هست و ریال معادل دلار را به ما 1120 میدن! :hmm:

1 مسئله رو به دقت بگو ! ببیین موقع باز کردن حساب ارزی ریال دادی یا خود اسکانس دلار رو ؟

بینین دوست گلم چون از لحاظ سیستم بانکی اصطلاحی داره به نام "سر فصل" اگر ریال داده باشی میشه "فروش مکفی ......" اگر دلار داده باشی میشه "نقود بیگانه" . من با پارسیان خیلی کار می کنم تا الان هیچ خیانتی روی حساب های ارزیش نکرده ولی چون یک بار بانک سامان با من سر این قضیه بازی کرد رفتم ساختمون اصلیش و رئیس او شعبه طبق قوانین ملی ارزی بانک مرکزی ازش شکایت کردم و چون اسکانس دلار داده بودم تا دلار آخرش رو ظرف 1 هفته از اون شعبه گرفتم و دیگه توی هیچ بانکی حساب ارزی باز نکردم .

اگر به ریال داده باشی بانک تعهدی نداره برای پرداخت اسکانس دلار به شما طبق بند "پرداخت اسکناس از محل حسابهای ارزی به ذینفع در حد مقدورات بانک" یعنی اینکه ......
ولی اگر خود اسکناس دلار رو داده باشی عینا در مقررات ارزی قید شده که باید همون اسکناس رو به شما برگردونن ولی مثلا اگه مقدار ارزی بر فرض مثال 7525 دلار باشه بانک میتونه 7500$ به شما بده و چون میگه اسکناس 20 دلاری و 5 دلاری نداره معادل ریالیش رو به نرخ روز به شما پرداخت کنه .

امیدوارم کارشناس اقتصادی دیگه نیاد برای این پست اسمایل تهو و ..... بزاره

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من یک نکته را به حرف های آقای موذنی اضافه کنم.

تمام بانک ها موظفند که قوانین بانک مرکزی و مصوبه های آن را اجرا کنند. بعد از اینکه ارز ۲ نرخی شد روز اول گفتند که بیا ما بهت اسکناس می دیم نگرفتم روز دوم گفتند که اسکناس نمی تونیم بدیم. دوستان دقت کنند اگر بانک مرکزی یک موقع خدای نکرده تصویب کنه که دیگه دادن اسکناس اختیاری است شما دستتان به هیچ جا بند نیست.

خلاصش این که هیچ تضمینی نیست.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
يعني يه قانون تا زماني اجرا ميشه كه آقايون توي اجراش مشكل ندارن. اگر به مشكل بر خوردن قانون رو عوض ميكنن :D

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
چی شد دوست گرامی؟
پولت رو دادند؟!

مشکل حل شد. برای من کارمند بانک از صرافی پارسیان خریده بود و به حساب واریز کرده بود و فاکتور صرافی را نشان دادم گفتند می تونی از حساب دلار برداشت کنی اما فعلا هنوز دلار را برنداشتم گذاشتم فعلا تو حساب بمونه.

البته این قبل از تک نرخی شدن بود.

lotibar

Registered User
لایک‌ها
0
یه بانکی در دبی هست به نام راس الخیمه که اگر ۱۰۰ هزار دلار به حساب بگذاری سالیانه ۴۰ درصد سود میده آیا مطمین است بریم اونجا حساب باز کنیم و سالی ۴۰ هزار دلار به جیب بزنیم من را کامل روشن کنید امکانش هست پولمون را به خاطر مسایل سیاسی ندن با تشکر

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
یه بانکی در دبی هست به نام راس الخیمه که اگر ۱۰۰ هزار دلار به حساب بگذاری سالیانه ۴۰ درصد سود میده آیا مطمین است بریم اونجا حساب باز کنیم و سالی ۴۰ هزار دلار به جیب بزنیم من را کامل روشن کنید امکانش هست پولمون را به خاطر مسایل سیاسی ندن با تشکر

40 درصد به سپرده دلار و درهم غیر منطقی بنظر میاد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مشکل حل شد. برای من کارمند بانک از صرافی پارسیان خریده بود و به حساب واریز کرده بود و فاکتور صرافی را نشان دادم گفتند می تونی از حساب دلار برداشت کنی اما فعلا هنوز دلار را برنداشتم گذاشتم فعلا تو حساب بمونه.

البته این قبل از تک نرخی شدن بود.

نمی دونم مقدارش چه قدر هست ولی برو بردار دوست گلم شک نکن

ayric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه کسی مایل به فروختن دلار توی ویزا کارتشه من با قیمته توافقی ازش میخرم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410