آژانس هواپیماییexchanging

امتیاز :: 3DMark 06

شروع موضوع توسط xPlod ‏22 ژانویه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    خب من هر چی صبر کردم که بچه های سخت افزار این تاپیک رو بزنن خبری نشد. گفتم دوباره به یاد قدیم یه فوضولی تو بخش سخت افزار بکنم.
    دوستان امتیاز 3Dmark 06 تون رو با ذکر مشخصات کارت گرافیک این جا بذارید.

    [​IMG] [​IMG]

    متاسفانه لینک های دانلودی که الان برای 3Dmark 06 موجوده همگی به شدت کند اند. پیشنهاد من دانلود از طریق این فایل Torrent ـه.
     

    فایل های ضمیمه:

  2. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
  3. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    ;)
    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • 3dmark06.jpg
      3dmark06.jpg
      اندازه فایل:
      46.2 KB
      نمایش ها:
      41
  4. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    sunny4u ترکوندی که :D
    امیدوارم زودتر بیاد منم یک تست کنم.
    xPlod از وقتی مدیر موبایل شدی خیلی خیلی کم میای این طرفا. :happy: یاد قدیما بخیر. البته حق داری مدیریت فروم وقت آدمو میگیره:)
    تاپیک خیلی خوبی زدی. ممنونم.:)
     
  5. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    من برنامش رو از همون تورنت دانلود کردم ... ولی برایscore هام میزنهN/A
    مشکل چیه ؟ کدش رو میخواد ؟ کسی کدش رو داره ؟ منم کنجکاو شدم ببینمش :)
     
  6. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    keygen رو ضمیمه کردم.
     

    فایل های ضمیمه:

    • keygen.zip
      اندازه فایل:
      46.7 KB
      نمایش ها:
      29
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,907
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    آقا سلام

    این فایلی که شما گذاشتید چرا 45 کیلوبایت هست . مگه کل برنامه نیست .؟

    البته من 2005 رو دارم .
     
  9. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    کل برنامه 580 مگ هستش! :wacko: من فقط شماره سریال رو ضمیمه کردم. برنامه رو باید از سایتش ویا اون تورنت دانلود کنی!
     
  10. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    MohammadR
    خیلی مخلصم، پست زدن تو بخش سخت افزار سواد می خواد که مال ما خیلی وقته نم کشیده :D
    راستی یادم رفت بگم، من این تاپیک رو زدم چون کنجکاو بودم ببینم امتیاز سیستم رویایی شما چیه، بیش از این منتظرمون نذار.

    sunny4u
    برد کارتت چیه؟ خیلی خوب OC شده. خفن امتیازی آوردی :)
     
  11. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    X850XT PE appears slower than X1600XT

    YOU'D EXPECT wouldn't you, that the Radeon X850 XT PE - equipped as it is with a full sixteen pipelines - would be much faster than the new eight-pipeline X1600 XT card.
    We're not suggesting that the RV530-based X1600XT is a bad card. On a contrary it's a great card for the money, but it's certainly not designed to be a match for the R480-based Radeon X850 XT PE.
    But 3Dmark06 seems confused. Since, in this test, the Radeon X1600 XT card will kick the Radeon X850 XT PE's performance butt.
    A X1600XT card supports Shader model 3.0 while the latter cannot do HDR or Shader model 3.0 and this significantly affects the score. The card with Shader model 3.0 / HDR support will automatically gain a lot of points and end up a little bit faster than the usually much faster card.
    While we can allow that Shader model 3.0 is becoming important, as at least a few titles are shipping with HDR enabled, it seems that the weighting in the tests is skewed. And besides, every single one of these titles has an option to use Shader model 2.0 instead. So, except some of fancy visual experience, an X850 card can run all these games just fine.
    This leads us to conclusion that 3Dmark06 doesn’t indicate the real performance of the card. It gives us some bogus number that might be used only for Shader model 3.0 cards. It is a very relative thing rather than just based on pure logic.
    We are still running 3Dmark06 on various cards and there is a good indication that the 6600 GT will look faster than an X850 card, which is just wrong. Even if it just comes close, it is wrong. Those cards appear faster as they can do the HDR test while an X850 won't run them.
    As far as we know, it is possible to run all Shader Model 3.0 effects on Shader Model 2.0b hardware it just might be a little bit slower - sometimes it is even faster to use Shader model 2.0b instead of 3.0.
    Still, Futuremark tends to ignore this, as SM 2.0b cards simply won't run the test at all. We will investigate this thoroughly and have many questions to ask. Some of our developer friends already indicated that there are different code paths for different types of hardware which is just wrong. We will sniff around.
    In every single game, the X850 XT PE beats the heck out of X1600 or Geforce 6600 GT cards so 3Dmark06 won't give you a realistic performance number.
    What can we say is that 3Dmark06 might make some sense for new latest and greatest cards. And since we have supported this Madonion, Futuremark gang for ages now, we intend to use the benchmark in the future, as it gives you one performance number that you should be able to rely on. At least, we'll do so for Shader Model 3.0 cards, but not for older ones.


     
  12. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    بردش asus هست. ملت با 6800 ultra و amd دو هسته 5700 امتیاز آورده اند, امتیاز من که عددی نیست! :)
     
  13. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    با اینکه ظاهرن در نسخه ی 06 تاثیر CPU در امتیاز 3DMark دوباره ظاهر شده، اما بعید می دونم با یه دونه 6800ultra بشه به اون عدد (5هزار و خورده ای) رسید. به هر حال فکر می کنم که امتیاز شما عددیه، چون در حد 7800GT ـه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
  16. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    من هم برای دل خوش کنک این برنامه رو دانلود کردم ببینم چیه؟! این برنامه رو هم قبلا انیمیشن هاش رو دیده بودم خوشم اومده بود! اولا که اصلا تو خط بازی نیستم مگر که چطور بشه. گفتم اول روی سیستم خودم تست کنم ببینم چطوریه. من یک P4 630(3GHz 2MB) دارم و یک گیگ رم DDR2 و یک کارت گرافیک ASUS EAX300 128MB که اون موقعی که گرفتم فکر میکنم ارزونترین کارت گرافیک PCI EXPRESS بود. اگر مین بوردم (ASUS P5AD2) گرافیک آنبورد داشت که اصلا همینم نمیگرفتم! به هر حال چندی پیش یک NFS UnderGround که نصب کرده بودم سرعتش بد نبود و خیلی راحت و روون بازی میکرد. ولی مگه این انیمیشنهای 3D Mark چیه؟!:blink: با رزولوشن ۳۲۰*۲۴۰ هم که دموش رو اجرا میکنم سرعت خیلی پایینه! درسته که کارت گرافیک ضعیفه ولی نه اینقدر که تو این رزولوشن اصلا یه جورایی کار نکنه! چرا؟
    از این سیستم بگذریم. چند پیش نیاز به یک سیستم پرتابل داشتیم که مثل یک Work Station کار کنه. رفتیم سراغ سری Precision از DELL مدل M60 که دیگه به قول خود دل به اینها لپ تاپ نمیگه میگه Mobile Workstation. سیستم هم یک سی پی یو موبایل 1.7 با ۲ مگابایت کش و ۵۱۲ مگابایت رم داره. ال سی دی هم ۱۵.۴ با رزولوشن 1920*1200 ! ولی کار میکنه! یعنی این سیستم از ۲۴ ساعت ۱۸ ساعت روشنه! یکی از چیزهای دیگه که این سیستم داره یک کارت گرافیک Nvidia Quadro FX GO 1000 با ۱۲۸ مگابایت رمه! که همونطور که دوستان حتما میدونند این سری Quadro قویترین چیپ ست ها برای پردازشهای و رندرهای سه بعدیه. که خوب این مورد تا حالا برای ما کاربرد خاصی نداشته جز اخیرا که یک سری پروژه هایی با مایا روش انجام میدیم. ولی روی این سیستم هم این 3D Mark گفت: زرشک! درسته که سی پی یو ضعیفه و رم هم یک گیگ نیست ولی کارت گرافیک که دیگه بعله!
    باز هم چرا؟
     
  17. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    نكته!
    رزولوشنهاي پايينتر از 1024 بجاي اينكه به كارت گرافيك فشار بياره، بيشتر به پردازنده فشار مياره به همين دليل هم روي گرافيكهاي سنگين، بجاي بالا رفتن پرفورمنس، برعكس عمل ميكنه!
    نكته دوم!
    سري كارتهاي Quadro براي پردازشهاي گرافيكي OpenGL ساخته شدن و پرفورمنس فوق العاده‌اي دارن ولي برعكس چيزي كه همه فكر ميكنن، توي گرافيكهاي D3D نسبت به كارتهاي هم رده خودشون كم ميارن! و اين نقطه ضعف نيست چون اين كارتها براي كار خاص خودشون ساخته شدن...
    نكته سوم!
    خيييييلي نامردين! آخه من با دايل آپ چجوري اينو دانلود بكنم؟ [​IMG]
     
  18. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  19. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    اين منبعش كجاست؟ اگه واقعا اينجوري باشه كه خيلي ناجوره!
     
  20. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    artin اگه حوصله اش رو داشتی یه بار امتیازت رو بدون OC سیستم و کارت گرافیک بذار. یه بار با فقط OC کارت گرافیک و یه بار هم فقط CPU. در ضمن فرکانس های کارت گرافیک ت رو هم بذار.
     
  21. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    حوصله که چه عرض کنم الان چند ساعته دارم باهاش ور میرم ! :wacko:
    البته خیلی بیشتر از اینا باید میشد ولی نمی دونم مشکل چیه !
    مثلا تو این نتیجه اون تست که تو قطب شماله و یه بولدوزر هست فکر کنم 13 فریم در ثانیه شده ولی من توسنیتم اون رو تا 16 فریم در ثانیه هم ببرم بالا
    ولی نمی دونم چرا تو تست های اول مشکل پیدا می کنه ! خیلی خوب می ره جلو ولی یه هو یه ریپ می زنه و فریم خراب میشه مثلا داره 20 فریم در ثانیه می ره یه مکس 1 ثاتیه می کنه و بعدش می شه 4 5 فریم در ثانیه ! :(

    ولی تا اونجایی که دستگیرم شد تو این ورژن cpu تاثیره زیادی داره !
    از شانست یه بهتر بگم شانس خودم که دوباره تست نکنم همون موقع ازشون عکس گرفتم ! :p

    البته تست مربوط به کارت گرافیک اورکلاک شده با cpu معمولی رو ندارم !

    اینها با تنظیمات کارت گرافیک معمولی هستند ولی cpu کمی اور کلاک شده

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    برای cpu هم فقط سرعت کلاک از setup بالا رفته و با ضریب و ایناش کاری نداشتم

    البته نزدیک بود هاردم بپره ! البته ویندوز چون یهو قاطی کرد و هی می گفت باید repair بشه ولی شانسی درست شد :blink:

    ولی بعدش رو یه هارد قدیمی که داشتم تست کردم
     
  22. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    یه چیزی یادم رفت بگم
    الان تست اول و دوم هم از تنظیمات cpu و هم کارت گرافیک یکی هستند ولی تو دومی از حالت dual display خارج کردم و با یه مانیتور تست کردم