• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امروز ناهار چی خوردی؟

V.K

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2003
نوشته‌ها
1,432
لایک‌ها
174
محل سکونت
Tehran
زرشک پلو با مرغ
 

oblomof

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2010
نوشته‌ها
510
لایک‌ها
142
محل سکونت
Istanbul, Turkey
هر آنچه از اول هفته در یخچال مانده بود :دی
زندگی دانشجویی و ...
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098

AmirHossein.M

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2014
نوشته‌ها
754
لایک‌ها
710
محل سکونت
تهران
یادم نمیاد :D
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098
آره یه غذای گیلانیه که با گوشت درست میشه.
دستور پختشو فکر کنم چندصفحه قبل گذاشتم چون برای چندتا از بچه های دیگه هم سوال بود
فرصت شد
دستور بدید همه استفاده کنند
 

mey3am2

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2013
نوشته‌ها
1,364
لایک‌ها
1,907
محل سکونت
rasht
فرصت شد
دستور بدید همه استفاده کنند
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیب زمینی (بصورت مربع خرد شده): 2 عدد متوسط
گوجه (بصورت مربع خرد شده): 2 عدد متوسط
رب انار: 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
روغن: به مقدار لازم
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز): به مقدار دلخواه


* توی این غذا پیاز نباید دیده شه، پس اول پیاز و ادویه ها رو بدون روغن روی حرارت قرار بدید تا آب پیاز خشک بشه و بعد روغن رو اضافه کنید تا پیازها طلایی بشه.

2.jpg


* زمانی که پیازها سرخ شد ماهیتابه رو از روی شعله بردارید و گوشت رو اضافه کنید و خوب گوشت و پیاز رو مخلوط کنید.
نکته: گوشت ها رو کامل از هم جدا کنید وگرنه ممکنه تیکه های بزرگ گوشت بهم بچسبن و این چهره خوبی به غذاتون نمیده.

3.jpg


* بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ( از قرمزی دراومد و قهوه ای شد) سیب زمینی ها رو اضافه کنید، شعله رو کم کنیدو درِ ماهیتابه رو بذارید تا کمی سیب زمینی ها نرم بشن. (حدوداً 10 – 15 دقیقه)

4.jpg


* بعد گوجه ها رو اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار بدید که نه غذاتون بسوزه و نه اینکه گوجه آب بندازه.
نکته: در ماهیتابه رو نذارید چون امکان داره گوجه ها آب بندازن.
5.jpg


* بعد از 5 دقیقه مزه کنید و ببینید اگه نمک و فلفلش کمه به ذائقه خودتون نمک و فلفل اضافه کنید.
* در این مرحله رب انار و رب گوجه رو اضافه کنید و خوب با بقیه مواد مخلوط کنید و بذارید 2 دقیقه روی شعله بمونه و بعد خاموش کنید .
6.jpg


* این غذا رو میتونید هم با برنج و هم با نون سرو کنید.
 
بالا