واویشکا دیگه چیه ؟! نخوردم تاحالا ؟
یه غذای گیلانیه عزیز . اینم دستور پختش:
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیب زمینی (بصورت مربع خرد شده): 2 عدد متوسط
گوجه (بصورت مربع خرد شده): 2 عدد متوسط
رب انار: 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
روغن: به مقدار لازم
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز): به مقدار دلخواه
* توی این غذا پیاز نباید دیده شه، پس اول پیاز و ادویه ها رو بدون روغن روی حرارت قرار بدید تا آب پیاز خشک بشه و بعد روغن رو اضافه کنید تا پیازها طلایی بشه.
* زمانی که پیازها سرخ شد ماهیتابه رو از روی شعله بردارید و گوشت رو اضافه کنید و خوب گوشت و پیاز رو مخلوط کنید.
نکته: گوشت ها رو کامل از هم جدا کنید وگرنه ممکنه تیکه های بزرگ گوشت بهم بچسبن و این چهره خوبی به غذاتون نمیده.
* بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ( از قرمزی دراومد و قهوه ای شد) سیب زمینی ها رو اضافه کنید، شعله رو کم کنیدو درِ ماهیتابه رو بذارید تا کمی سیب زمینی ها نرم بشن. (حدوداً 10 – 15 دقیقه)
* بعد گوجه ها رو اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار بدید که نه غذاتون بسوزه و نه اینکه گوجه آب بندازه.
نکته: در ماهیتابه رو نذارید چون امکان داره گوجه ها آب بندازن.
* بعد از 5 دقیقه مزه کنید و ببینید اگه نمک و فلفلش کمه به ذائقه خودتون نمک و فلفل اضافه کنید.
* در این مرحله رب انار و رب گوجه رو اضافه کنید و خوب با بقیه مواد مخلوط کنید و بذارید 2 دقیقه روی شعله بمونه و بعد خاموش کنید .
* این غذا رو میتونید هم با برنج و هم با نون سرو کنید.