• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امضای نامه اعتراض به سرعت کم و قیمت بالای اینترنت در ایران

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
طوماري براي اعتراض مردم به سرعت كم و قیمت بالای اینترنت در ایران ، همگي شركت كنيد

برای دیدن نامه و امضای آن به لینک زیر بروید

http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition-sign.html

ما همه خواهان پیشرفت ایران هستیم

Last edited:

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا در هنگام امضا از نوشتن کلمات رکیک و توهین به مسئولین بپرهیزید در ضمن ما را در تبلیغ و انتشار لینک اعتراض کمک کنید.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
نمیخوام ناامیدت کنم، ولی این کارها به نظرم هیچ فایده ای نداره! هیچ...!!! به نظر شما داره؟
به نظر منکه از خنثی بودن و هیچ کاری نکردن بهتره، اگه همین کارم نکنیم، سخنان گهربار جناب وزیر که «تو کشور پیشرفته و مترقی ما سرعت بالای 56k نیاز نیست و باعث تصادف میشه»! رو تایید کردیم ;)

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
از شما حركت..... تا حالا ببینیم چی میشه. ولی كی میخواد این طومار رو بررسی و در جهتی استفاده كنه؟ این نظرسنجی ها و صفحات رای گیری كاملاً شخصی هستند و تا زمانیكه شما اون رو به كسی نشون ندید مطمئناً هیچكس به غیر از خودمون نمیبینتشون.

حالا كی، كِی و كجا قراره این شكواییه رو اعلان كنه؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25

cell_phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه امارش در اومد که می خواین باهش چگار کنین
به ما هم بگین اگه می خواین قاب بگیرین رو دیوار بزارین من نیستم
ولی اگه به دنبال این حرکت جمعی فردی هست که به مسولان اینو برسونه
من هستم اما این آقای وزیر هم میدونه همه میدونن اما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من با نظر دوستمون موافقم اگه قراره واقعا کاری بکنیم که من پایه ام اگه نه که هیچ !
البته ویزر . . . از این حرفاس..

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من با نظر دوستمون موافقم اگه قراره واقعا کاری بکنیم که من پایه ام اگه نه که هیچ !
البته ویزر . . . از این حرفاس..

چه خبر؟؟
این اخباری که می گن و ال شد وبل شد و محدودیت برداشته شد و .. کی عملی می شه؟؟؟

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
بابا اینا خودشون مخصوصا برای اینکه به ما آسیبی وارد نشه سرعت در این حد نگه داشتن، هر موقع بحث اینترنت پرسرعت بشه میان از آسیبهای اجتماعی حرف میزنند در حالیکه اگه فرضا عده ای با سرعت بالا بشینن دور از چشم مسئولین **** مقدس جمهوری اسلامی :p فیلم مستهجن ببینن :wacko: در کم سرعت میرن بجاش عکس مستهجن میبینن که کیفیتشم بیشتره در حد لالیگا یا حتی بالاتر! عکس اثرات منفیش اگه بیشتر از فیلم نباشه کمتر نیست؛

یادم اواخر دوره خاتمی پهنای باند تجاری مخابرات ارزانتر شد ، بعد که احمد اومد سرکار ، قیمت سرجای اولیش که برگرشت هیچی، مخابرات مابه التفاوت ماههای کمتر شده را از ISP ها گرفت!، گفتند اشتباه محاسبه است! ، و این در حالی بود که برخی ISP ها که قیمت شکونده بودن ، متضرر شدند.

اگه ارزونش کنن بعد بیان مابه التفاوت ازمون بگیرم کی پولوشن میده. لابد شمایی که امضا جمع میکنی :specool:

Jahandar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

با عرض معذرت باید خدمتتون عرض کنم که این امضا جمع کردنها هیچ نتیجه ای نداره . به نظرتون اون وزیر نادان قراره چجوری از این امضاها آگاه بشه ؟ و یا دیگر مدیران ؟ کدوم یکی از این وزارتیها و دولتیها میان توی اینترنت این لغات رو سرچ کنند که حالا به این اعتراضها برسند یا نرسند ؟

جای این امضاها تشریف ببرید به لینک زیر :

http://www.cra.ir/complain/main.asp

این لینک ، برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی وزارت ارتباطات ، از خدمات اینترنتی و شرکتهای اینترنتیه . حالا اگر از شرکتی شکایت دارید در لینک بالا ارسال کنید . اگر از خود مخابرات شاکی هستید هم به نظرم شکایت کنید که بدونند مردم دنبال حقشون هستند . تعداد که زیاد بشه امید انجام کار بیشتر میشه . اما اگر بگید اینجا ایرانه و هیچ کاری نکنید ، دستتون ( یا بهتره بگم دستمون ! ) به هیچ جا بند نیست . حتما در لینک بالا شکایتتون رو ارسال کنید که حداقل اعتراضتون به چشمشون بخوره .

موفق باشید .

بالا