• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امكانش هست يك قالب رو براي تمامي وبلاگ ها استفاده كرد ؟

Softing

Guest
لایک‌ها
0
آقا من تويه ام تي 6 تا وبلاگ دارم و مي خوام براي همشون يه قالب داشته باشم، حالا من بخوام به خاطر عوض كردن يه تغيير كوچيك تويه قالب تمامي وبلاگ ها رو قالبشون رو عوض كنم، با عوض كردن قالب آرشيو ها ميشه حدودا 24 تا قالب كه حال و حوصله مي خواد همشون رو عوض كني.
خواستم ببينم ميشه يكي از اين وبلاگ ها رو قالبش رو تغيير داد و بعد باقي وبلاگ ها هم از قالبي كه رويه ايني كه تغيير دادم قالبشون رو به صورت اتوماتيك بردان ؟ يعني با عوض شدن يك قالب هر 6 تا وبلاگ قالباشون عوض شه ؟
و چگونه ؟

ممنون .

;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فك كنم دردسر اينكار بيشتر از عوض كردن 24 تا قالب باشه :blink:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
این که چیزی نیست. من یکی از وبلاگ‌هام فقط حدود 30 تا قالب داره.

من خودم از این روش استفاده می‌کنم. طرح کای قالب ها رو می‌ذارم. بعد مثلا ستون سمت راست یا چپ یا جزئیات رو در فایل های پی اچ پی ذخیره می کنم و در همه قالب ها اینکلود می‌کنم. وقتی هم احتیاج به تغییر باشه. فقط کافیه اون فایل پی اچ پی عوض بشه. همین :)

Softing

Guest
لایک‌ها
0
Shahedr پس بي زحمت تو بيا هر دفعه خواستم تغيير بدم برام قالب ها رو تغيير بده :D دستت درد نكنه (‌شوخي كردم بابا چرا دعوا مي كني :blink: )
ايول Azemati به فكر خودم چرا نرسيده بود! فعلا تا راه ديگه اي پيدا نشده مجبورم از اين روش استفاده كنم، ولي جون ممد ( كه اينجانب باشم ) هر كي تونست راه ديگه اي بگه اعلام كنه
ممنون .

;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من حاضرم اين كار رو بكنم :rolleyes: فقط شما يه لطفي بكن پسوردتو بده :D در ضمن تضميني نيست كه بعد از دادن پسورد من از مملكت خارج نشمااا :blink: ;) :p

Softing

Guest
لایک‌ها
0
الو ، الو صدا نمياد، الووووووو( يكي نيست به من بگه بچه اول فكر كن بعد حرف بزن ) :blush:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
تو شاخه lib/MT یه فایل هست به نام default-templates.pl که اگه بازش کنی تمام قالب های پیش فرض توش لیست شده. اگه تغییرش بدی از این به بعد اگه وبلاگ جدیدی بسازی با اون قالب ساخته میشه

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
تو شاخه lib/MT یه فایل هست به نام default-templates.pl که اگه بازش کنی تمام قالب های پیش فرض توش لیست شده. اگه تغییرش بدی از این به بعد اگه وبلاگ جدیدی بسازی با اون قالب ساخته میشه
اي ول ;) باز يه چيز تازه ياد گرفتيم!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Softing :
الو ، الو صدا نمياد، الووووووو( يكي نيست به من بگه بچه اول فكر كن بعد حرف بزن ) :blush:
آقا منظوور؟ :hmm:

Softing

Guest
لایک‌ها
0

بابا هيچي به خدا با خودم بودم كه اول هميشه فكر كنم بعد حرف بزنم :wacko:
Originally Posted by azizaa

ايول مرسي .

;)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
ميتوني يه فايل تكست بسازي و تمپليت رو توي اون قرار بدي. سپس در قسمت Edit Template در بخش
Link this template to a file
تمام وبلاگها، آدرس اون فايل تكست رو وارد كني. من خودم اين كار رو انجام دادم. جواب ميده.

Softing

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Persia :
ميتوني يه فايل تكست بسازي و تمپليت رو توي اون قرار بدي. سپس در قسمت Edit Template در بخش
Link this template to a file
تمام وبلاگها، آدرس اون فايل تكست رو وارد كني. من خودم اين كار رو انجام دادم. جواب ميده.

ايول اينه ! ;)

بالا