• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امكان كانكت كردن با 2 مودم(سرعت اينترنت 2 برابر) (MultiLink)

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
تا اونجا كه من ميدونم ويندوز قبول ميكنه كه 2 تا مودم رو به 2 تا خط تلفن وصل كرد و با هر كدوم مجزا به اينترنت وصل شد و سرعت كانكشن رو 2 برابر كرد.

ميخواستم بدونم كسي روشهاي مالتي لينك رو بلده.
آيا حتما بايد ISP اين امكان رو فعال كرده باشه؟
ISP تو تهران ميشناسين مالتي لينكش فعال باشه؟

چون من يه دفه اين كار رو كردم ولي به محض وصل شدن كانكشن دوم, هر دو تا دي سي ميشد.

فكر كنم چاره اين سئوال تو مشت آقا كوروش باشه.
از قبل از همه ممنونم.

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:mrgreen:

ميشه در این مورد بيشتر توضيح بدين ...خيلی دوست دارم
بدونم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من قديم نديما که این کتاب های microsoft رو ميخوندم يادم هست که ميگفت برای این کار بايد سرويس bap رو فعال کنند.
احتمالاً کسی چون از این موضوع خبر نداره واسه همين هم ره نميندازند.
اما من چند جا که تو نمايشگاه ازشون پرسيدم گفتند که اگر بخوايد ميزاريم

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
اميدوارم آقا كوروش اينجا پيداش بشه و يه جواب حسابي به ما ها بده.
به اميد اون روز
:)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
بخاطر تاخير من رو ببخشيد.

Multy Link يک قانون برای اتصال همزمان با چند خط ميباشد.
برای استفاده از آن، دو مجوز لازم است، يکی مجوز چند اتصال با يک نام کاربری خاص و دوم فعال بودن سرويس MultyLink روی RAS.
در هنگام اتصال MultyLink ، به تمامی Connection ها يک IP واحد اختصاص داده ميشه و در اين حالت، سرعت اتصال برابر با مجموع سرعت اتصالات ميباشد.

(در حالت معمول با يک Username فقط يک اتصال ميتواند برقرار شود، حتی اگر بتوان با يک نام کاربری چند اتصال هم برقرار کرد ولی سرويس Multylink فعال نباشد، IP ها با هم متفاوت خواهد بود و Send / receive فقط از طريق يکی از اتصالات انجام ميشود.)

البته منظور از MultyLink فقط استفاده از دو خط نيست، بلکه ميشه از تعداد بيشتری خط هم استفاده کرد.

و اما دليل عدم فعال بودن اين سرويس بر روی شبکه ها،
مهمترين علت کمبود خطوط تلفن است. چون فعال شدن اين سرويس يعنی اينکه با يک Username چند اتصال برقرار شود.
اولين سوء استفاده، استفاده از شبکه بصورت اشتراکی بين چند نفر بصورت همزمان است.

در اين شرايط، اگر کسی علاقه به استفاده از اين سرويس است، بايد با شبکه مورد نظر موضوع را در ميان بگذارد و هزينه اضافه را پرداخت کند تا امکان اين کار فراهم شود.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
من شخصا از اين آقا كوروش خيلي خوشم مياد. آدم با سواد و خاضعيه.
(بين خودمون بمونه. اينا رو گفتم تا بازم جواب سئوالام رو بده :) )
دستش درد نكنه با اين جواب دادنش.
اما اينجا براي من يه سئوال ديگه پيش اومد, همونطور كه خودتون گفتين اگه دو تا كانكشن از يه يوزر استفاده نكنن و دو تا آي پي هم داشته باشن نميتونن ازش به عنوان يك كانكشن با سرعت بالاتر استفاده كنن, اما آيا حالا ميشه اين دوتا كانكشن مجزا رو با يه برنامه كمكي و يه پروكسي سرور ديگه يه جوري قالب كرد كه انگار يه آي پي دارند و ازش استفاده كرد.
ببخشيد يخورده سئوال نامفهوم شد... خودم موندم كه آخه اينم سئواله.. ولي تو ذهنم مونده بود نتونستم نپرسم.
بازم ممنون

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... مرسی از کوروش کبیر :shock: من حدود دو ماه از این سیستم استفاده می کردم ;) ولی قبلش با آي اس پي هماهنگ كردم به جون دي داد! 8)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
MoZa جان، ممنون از لطفت :)
شدنش ميشه، اون اوايل که کار شبکه ميکردم عشقم از اين جور کارها بود، برنامه های خوبی برای اين کار وجود دارند. مثلا WinGate (البته اگه اشتباه نکرده باشم !)
البته به صورت دستی هم ميشه، مثلا اگه دو تا خط داشته باشی، بايد بتونی جدول Route رو طوری تنظيم کنی که از يکيشون Send کنی و از ديگری Receive.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از جوابت
اينجوري كه گفتي فكرش رو نكرده بودم ممكن باشه.
(امتحانش ميكنم حتما...).

بالا