امنيت سرور - آماتوري

شروع موضوع توسط asa2000 ‏26 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. asa2000

    asa2000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    من چند سوال آماتوري از دوستان محترم دارم كه خواهش ميكنم جواب دهيد .
    من چند كامپيوتر را براي يك كافي نت مجازي بصورت زير شبكه بسته ام . كامپيوتر سرور ويندوز 2000 ادوانس سرور و بر روي 5 كلاينت ويندوز 2000 پروفشيونال نصب كرده ام و كلاينت ها توسط يك سوئيچ 8 پورت به سرور وصل هستند . و يك اينترنت كانكشن نيز از روي سرور براي كلاينتها به اشتراك گذاشته شده است .

    1 - سرعت ارتباط كلاينتها خيلي كم است ! چيكار كنم ؟
    2 - در قسمت My Network Places در روي كلاينتها سرور و كلاينتهاي ديگر قابل دسترسي هستند . چيكار كنم كه كلاينتها نتوانند وارد آنجا شوند ؟
    3 - ديروز يك فولدر را بر روي سرور به اشتراك گذاشتم تا در كلاينتها آن را بر روي هاردشان كپي كنم . يك فولدر 1 مگابايتي . چيزي حدود 15 دقيقه طول كشيد تا كپي شود ؟؟!!!!
    4 - چطوري ميتونم بر روي سرور كاري كنم تا كلاينتها خيلي كارها رو نتونند انجام بدهند مثلاً پاك كردن برنامه ها - سرك كشيدن به بعضي جاها - دسترس نبودن بعضي از پارتيشنها و ماي داكومنت و .....
    5 - كلاً يه چيزايي تو مايه هاي امنيت شبكه رو از كجا ميتونم ياد بگيرم ؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. ali-g

    ali-g کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سيستمي كه شبكه كردي بر چه مبنايي هست؟ Workgroup یا Domain؟ سیستم IP Address هات به چه صورته؟
    در صورتی که از Domain Controller استفاده بکنی براحتی میتونی Desktop کلاینتها و خیلی امکانات دیگر رو کنترل کنی.
    در مورد کندی سرعت در حاله حاضر هیچی نمیشه گفت چون پارامترهای زیادی تو این امر دخیل هستن.
     
  4. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    اولين كاري كه مي كنيد اينه كه Cabling رو كاملا تست كنيد. قبل از اينكه Cable رو به كامپيوتر ها بزنيد.

    دوم اينكه تك تك پورتهاي Hub رو تست كنيد.

    سوم اينكه كارت شبكه ها رو تك تك تست كنيد. احساس مي كنم لايه فيزيكي مشكل باشه!

    براي محدوديت اعمال كردن هم مي تونيد از Active Directory استفاده كنيد كه من توصيه نمي كنم. و هم اينكه كاربر معمولي بسازيد و روي مثلا فولدرها محدوديت اعمال كنيد.

    به اين صورت كه به جاي اينكه اجازه بديد كابران با Administrator وارد كامپيوتر بشند يه كاربر معمولي مثلا User بسازيد تا با اون Login كنند.

    موفق باشيد
     
  5. asa2000

    asa2000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    با تشكر .
    سيستم بر پايه WORKGROUP ميباشد .
    يك بار Active Directory را تستي پياده كردم ولي سرعت خيلي پائين اومد .
    در حالت WORKGROUP آيا به غير از همون محدوديتي كه موقع يوزر تعريف كردن اعمال ميكنيم راه ديگري براي مانور بيشتر روي محدوديت وجود ندارد ؟ منظورم امكانات خود ويندوز 2000 ميباشد .
    در نهايت ميخواهم متوسل به راههاي دستكاري رجيستري بشوم . آيا مشكلي ايجاد نميكند ؟
    البته ميخوام اينكار را با نرم افزار WINBOOST انجام بدهم كه خيلي راحت اين كارهارو انجام ميده .

    راستي يادم رفت بگم . IP ها رو دستي ندادم يعني بلد نيستم و از گزينه OPTAIN AN IP ADDRESS AUTOMATICALLY استفاده كرده ام . البته وقتي ديال آپ را در سرور به اشتراك ميگذارم خودش اتوماتيك يك IP و SUBMASK به تنظيمات كارت شبكه ميدهد .

    راستي ميشه از دوستان كسي روش دادن IP به روش دستي رو به من ياد بده ؟
     
  6. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    بهترین کار برای حفاظت كامپيوتر از دست يوزرها استفاده از ACL هاي ويندوز روي NTFS هست.

    دستكاري رجيستري براي رسيدن به چه نتيجه اي؟ ميشه بشتر توضيح بديد...

    اينطور كه شما گفتين ، فكر كنم كند بودن شبكه شما به طريقه Share كردن اينترنت و اشتباه در پياده كردن اون باشه.

    IP دادن دستي هم كه مشكلي نيست! همون جا كه زدي Automatically پائينيش! رو بزن ، بعد IP رو وارد كن.
    اينكه چه IP بدي و غيره. بحث طولانيه!

    اگر ميخواي فقط يه اتصال مودمي رو به اشتراك بذاري ، ميتوني همون ICS رو اجرا كني. اون خودش ميدونه كه چه IP رو به كي بده! :happy: به ويندوز سرور هم احتياجي نيست. ولي من براي كافي نت NAT رو ترجيح ميدم.
     
  7. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    براي دستي ست كردن IP بايد از كارت شبكت Propertise بگيري و بعد در قسمت تنظيمات Internet Protocol روي دکمه Use the Following IP Address کليک کن و در قسمت IP Address , رنج IP خودت رو وارد ميکني و در قسمت Subnet هم subnet شبکتو ميزني بقيه قسمتها هم مشخص هست.

    براي اشتراک اينتر نت هم از پروکسي پلاس يا چيزاي ديگه استفاده کن هم سريعترند و هم امکانات زيادي بهت ميدن.

    راستي صادق جان ميشه بگي چرا با Active directory مخالفي؟ من کلي شبکه با Active directory بستم هم اينکه کلي کار آدم راحت ميکنه و هم اينکه تو امنيت مانور بيشتري ميشه داد هم تازه من هم هيچ کندي در اون نديدم؟؟؟
    اگه ميشه يکم بيشتر توضيح بده ؟
     
  8. ali-g

    ali-g کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    صادق جان ميتونم بپرسم چرا Domain Controller رو پیشنهاد نمیکنی؟ :happy:
     
  9. ealy

    ealy کاربر فعال ورزش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    952
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    San Francisco Bay Area
    در مورد سرعت كم كلاينت ها حدس ميزنم رنگ بندي سيم هاي كابل توي سوكت اشتباه باشه البته دلايل زيادي مي تونه داشته باشه فقط يه حدسه .ولي حتما يه بار چك كن. ;)
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    AD اگر باهاش خوب آشنا نباشی اذيتت ميکنه. بايد خوب باهاش آشنا باشی. اينه که من هم برای کار آماتوری AD رو توصيه نميکنم.
     
  11. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    ببينم مگه رنگ بندي كابلها هم مهم هست؟؟؟ سيم سيمه ديگه.
    رنگ مهم يا ترتيب دوسر كابل؟؟؟
     
  12. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    به قول آقاي حكيمي اين از اون حرفها بود

    اين رنگ بندي در كلاس هاي خيلي مهم است اگر نبود كه نمي گفتند فلان كلاس ببند!
    اما دليل رنگ بندي:
    همانا مربوط به زمان بار دار شدن سيم ها كه در زمان بار دار شدن در مجاورت سيم بار دار ديگري نباشد.
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    منظور از رنگ بندی همون ترتيب سيمها توی سوکت است. از نظر رنگ بندی يه استانداردی هم وجود داره. ولی تنها استفاده اين استاندارد اينه که اگه بغير از شما يکی ديگه هم از راه رسيد و يه سر سيم رو گرفت دستش، راحت متوجه نوع سيم بشه. ولی در کارايی اش تفاوتی نداره . . .
     
  14. shadowman

    shadowman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من مي خواهم يك شبكه با سه سيستم راه بندازم كه يكي از آنها يك اي پي وليد اينترنت داره
    چطوري مي تونم بقيه سيستم ها رو با اينترنت اون يكي سيستم شريك كنم
     
  15. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    رو ايكون كانكشنت راست كليك كن و بعد تو پروپرتي كانكشن شرينگ رو انتخاب كن
    بعد كه تائيد ميكني يه دست مياد زير كانكشنت
    اونوقت كه به اشتراك گزشته شده

    كورش جان ميشه ترتيب رنگها رو بگي يا يه آدرس كه از كجا ميتونم پيدا كنم؟
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    راستش من رنگهاش رو حفظ نيستم! (اعتراف!!!) هر وقت نياز دارم يا از روی يه سيم ديگه نگاه ميکنم يا تو گوگل Search ميکنم و سه سوت (هر بار از يه سايت!) جواب ميگيرم!
     
  17. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    راستش در مورد نوع سيم بندي. بطور كلي 4 عدد از سيم ها حامل جريان اطلاعات هستند و 4 تاي ديگه سياهي لشكر و فقط مسئول كم كردن نويز .
    طبق استاندارد 2 نوع سيم بندي وجود داره 568Aو 568B
    نوع بي متداول تره و سيم بندي به اين صورت هست
    قهوه اي و سفيدقهوه اي- سبز و سفيد آبي- آبي و سفيد سبز- نارنجي و سفيدنارنجي
    به اين صورت كه جك Rj-45 رو از طرف ته ( منظورم طرفي ست كه زايده نداره) رو به خودتون مي گيريد و سيم ها رو داخل كنيد.
    در ضمن اگه سعي كنيد خودتون استاندار درست كنيد نويز زياد باعث افت شديد در محيط انتقال ميشه. پس طبق استاندارد عمل كنيد.
     
  18. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    رضا جان.
    از توضيحاتت ممنون. ولی در مورد جمله آخرت، اگر منظورت از استاندارد، نوع هم بندی سيم هاست (1 به 3، 2 به 6 و . ..) درسته.
    ولی اگه منظورت فقط رنگ سيمهاست، اشتباه ميکنی. . .

    البته اين رو هم بگم که من هم شديدا موافق استاندارد هستم، هم از نظر ترتيب و هم از نظر رنگ!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون