برگزیده های پرشین تولز

امنیت خودرو

mr.parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ما تازگی محل زندگیمون عوض شده و به خونه اومدیم که کوچه باریک داره و در به منزل

یه پرشیا داریم که با این وضعیت نه میتونیم تو خونه بزاریم نه حتی توی کوچه

در نتیجه باید بیرون از کوچه بزاریم که فاصله زیادی با ما پیدا میکنه

حالا به نظر شما برای امنیت این ماشین چی کار میشه کرد تا شب که میخوایم بخوابیم هزار تا فکر نداشته باشیم ؟

نمیشه شب ها قطعه ای از ماشین بیرون بیاریم که دیگه روشن نشه ؟ یا این که یه سری تجهیزات اضافه کنیم ؟

نظرتون راجع به بیمه سرقت چی هست ؟ کدوم بیمه از همه معتبر تر هست ؟ مثلا اگه امروز بیمه کردم فردا به سرقت رفت پولشو کامل میدن؟

یا میگن باید از تاریخ بیمه انقدر زمان بگذره تا شامل بشه؟

لطفا راهنمایی کنید تا از فکر و خیال نجات پیدا کنیم

ممنون

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
امنیت تو ایران! Zaart!

پرشیاتو بیار خودم چاقو میوه خوری رو میندازم بین در و ستون وسط در 27ثانیه درشو برات باز میکنم و در 47ثانیه روشن تحویلت میدم و در 57ثانیه مییارمش سر ـه کوچه

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
بیمه کن بعدشم بیخیالی طی کن!
خیلی ناراحتی از این سیستم های رد یابی روش نصب کن!
بیمه که میکنی بعد از ساعت 24 همون روز ماشین بیمه شده هستش، ببرنش با کسر فرانشیز بعد از چند ماه پولشو بهت میدن.

mr.parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امنیت تو ایران! Zaart!

پرشیاتو بیار خودم چاقو میوه خوری رو میندازم بین در و ستون وسط در 27ثانیه درشو برات باز میکنم و در 47ثانیه روشن تحویلت میدم و در 57ثانیه مییارمش سر ـه کوچه

والا فیلمی که تو گوشی یکی از دوستا دیدم نیاز به همین چاقو میوه خوری هم نداشت
با دست خالی دست میندازن بالای در به زور میکشن باز میشه

من زیاد واردم نیستم ولی نمیشه یه قسمت رو از کاپوت درآورد که روشن نشه ؟ مثلا باتری رو هر شب یه کاریش کنم صبح که خواستم سوار بشم دوباره درست کنم ؟

بیمه کن بعدشم بیخیالی طی کن!
خیلی ناراحتی از این سیستم های رد یابی روش نصب کن!
بیمه که میکنی بعد از ساعت 24 همون روز ماشین بیمه شده هستش، ببرنش با کسر فرانشیز بعد از چند ماه پولشو بهت میدن.

ممنون

شما میدونید کدوم بیمه از همه معتبر تر هست و اگه یه روز اتفاقی بیوفته بازی درنیاره و اذیت نکنه ؟

هزینه نصب ردیابی و این که کجا نصب میکنن رو اطلاع دارید ؟

بدبختی که داریم محله ما از ساعت 10 شب به بعد ظلمات میشه و یه پرنده هم دیگه پر نمیزنه
ما هم بیشتر شب ها ساعت 12 -1 بر میگردیم .
یه شب گقتم ماشینو ببرم یه پارکینگ بزارم هنوز 12 نشده بود یه پارگینگ نزدیک پیدا کردم گذاشتم وقتی داشتم برمیگشتم دو تا موتوری زورگیر خفتم کردن هر چی داشتم بردن حسابی هم ما رو زدن دیگه جرات نمیکنم ببرمش پارکینک ... خلاصه یه همچین محل بی درو پیکری هست

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آقا شما فکر کنم باید به فکر تغییر محل باشی! ماشین که هیچی اینجوری که شما تعریف کردی خود آدم رو هم میبرن!!
نصب ردیاب فکر کنم 600 حداقل خرج داره. یه سرچ کنید شرکتاش رو پیدا میکنید.
بیمه نمیدونم کدوم معتبر تره اما خودم ایران دارم تا حالا که کارام رو سریع راه انداخته. (در مرود تصادفات و اینا )

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما فیوز اصلی ماشین رو درار ....
معمولا اگر دزده خیلی سمج نباشه بیخیال میشه،چون اون موقع که فیوز همراش نیست :-D
هر سیمی هم نمیتونه به حا فیوز وصل کنه،چون اون فیوز خیلی قویه و سیم معمولی باشه میپوکه،پس رد میشه از کنار ماشین

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

mr.parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما فکر کنم باید به فکر تغییر محل باشی! ماشین که هیچی اینجوری که شما تعریف کردی خود آدم رو هم میبرن!!
نصب ردیاب فکر کنم 600 حداقل خرج داره. یه سرچ کنید شرکتاش رو پیدا میکنید.
بیمه نمیدونم کدوم معتبر تره اما خودم ایران دارم تا حالا که کارام رو سریع راه انداخته. (در مرود تصادفات و اینا )

والا فعلا که مجبوریم تحمل کنیم تا سال دیگه. همین که از فکر ماشین خلاص بشم بتونم راحت بخوابم خدا رو شکر میکنم :D

شما فیوز اصلی ماشین رو درار ....
معمولا اگر دزده خیلی سمج نباشه بیخیال میشه،چون اون موقع که فیوز همراش نیست :-D
هر سیمی هم نمیتونه به حا فیوز وصل کنه،چون اون فیوز خیلی قویه و سیم معمولی باشه میپوکه،پس رد میشه از کنار ماشین

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

ممنون . بعد از خاموش کردن میشه فیوز رو برداشت یا باید صبر کنم تا خنک بشه ؟

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
حرکت مستر بین بزن..شبها فرمونو در بیار با خودت بیار خونه..
شوخی کردم..ببر پیش یه برقکار خوب بگو واست یه دکمه نصب کنه برق ماشین باهاش قطع و وصل کنی..بعدش دیگه با خیال راحت شب توی خونه دور از ماشینت بخواب...

ghaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا ببین هر شب وایر های ماشینت را جا به بزن یکیشم در آر فقط حواست باشه چی را به چی وصل میکنی!
اگه یک ذره از ماشینت سر در میاری میتونی سیم استارت هم از پشت اتومات استارت درآری

Amadea

مدیر علم و دانش
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
1,719
چرا قفل فرمون استفاده نمی کنی؟ تازه برای محکم کاری یه قفل ترمز و کلاج هم بهش اضافه کن. هر کی این دو تا رو دید می ره سر یه ماشین دیگه. منم همین مشکل رو دارم، ولی با تمام این تمهیدات یه بار هم در ماشین رو باز کردن، هر آت و آشغالی جلوش بود بردن، یه بار هم در صندوق عقب رو باز کردن، زاپاس و آچارهام رو بردن. تازه در صندوق عقب از توی ماشین هم باز شدنش رو غیر فعال کردم، نمی دونم چطوری در صندوق عقب رو باز کردن. الان زاپاس و جک رو هم با زنجیر به ماشین قفل کردم. :general208: بیمه بدنه ایران هم بد نیست. کلا اگر خدای نکرده ماشینت رو ببرن، بیمه بدنه داشته باشه زودتر دست به کار می شن پیدا کنن، چون اگر پیدا نکنن طرفشون بیمه است، نه یه شهروندی که هیچ کاری از دستش بر نمی آد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قبل از پست دادن بد نیست به تاریخ ایجاد تاپیک هم توجه کنید! بیش از 1 سال گذشته تا الان استاتر حتما یه کاریش کرده یا شاید هم ماشینشو زدن!

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
قبل از پست دادن بد نیست به تاریخ ایجاد تاپیک هم توجه کنید! بیش از 1 سال گذشته تا الان استاتر حتما یه کاریش کرده یا شاید هم ماشینشو زدن!
بهر حال برای اینکه دیگران هم نظرشون رو بگند و بقیه هم استفاده کنند بد نیست!
به نظر بنده هم اول اینکه بیمه بدنه با پوشش کامل داشته باشید، قفل فرمان و پدال ، دزدگیر هم داشته باشید که بهتر. ردیاب هم که نور علی نور هست و شنیدم قیمت مناسب ترش هم هست. البته اگه جایی در نزدیکی تان هست که امن تره اونجا پارک کنید. نهایتش اینه که شخصی رو در همسایه ها پیدا میکنید که پارکینگش رو اجاره بده.

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
با شرایط شما بیمه که حکم واجب داره و یک دزگیر خوب و ردیاب نصب کن

بالا