برگزیده های پرشین تولز

اموزش پختن خورش خلال کرمانشاهی.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این خورش پیاز را داغ کرده و سپس به همراه خلال بادام ان را گرما میدهیم.سپس زرد چوبه را اضافه کرده و سپس گوشت را می افزاییم و انهارا تفت می دهیم.سپس 4 پیمانه اب را اضافه میکنیم و می گذاریم بپزد.وقتی اینکار انجام شد رب و نک و دارچین را اضافه و شعله را پایین میاوریم.سچس زعفران را اضافه کرده و پس از اضافه کردن زعفران زرشک خیس شده را به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را به ان می افزاییم تا خورش ما جا بیفتد...

اموزش پختن خورش خلالی کرمانشاهی



خورش خلالی(کرمانشاهی)

مواد لازم:

گوشت قیمه ای: یک کیلو

زرشک سیاه: سه قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد متوسط

خلال بادام: نیم کیلو

روغن حیوانی: به مقدار لازم

رب گوجه و دارچین و زعفران و نمک: ////////

طرز تهیه:پیاز را سرخ کرده خلال بادام را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد گوش را به ان اضافه میکنیم و انرا تفت میدهیم.انگاه 4 لیوان اب به ان اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد.وقتی که پخت رب گوجه و نمک و دارچین را اضافه کرده و شغله را کم میکنیم.انوقت زعفران را اضافه میکنیم و سپس زرشکی را که شب قبل خیس کرده ایم را بدون اب به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.



طرز تهیه خورش خلالی کرمانشاهی



این خورش از اسمش پیداست یکی از از خورش های معروف استان کرمانشاه میباشد.امیدوارم از این اموزش لذت برده باشید.
منبع
 
بالا