ممنونمشاهده پیوست 814094 علیک
کتاب essential grammer in use کتاب خوبیه واسه گرامر البته راهنمای فارسی نداره ولی کارتو راه میندازه
اول باید ببینی هدفت از زبان خوندن چیه بعد متناسب با هدفت کتاب و منابع رو انتخاب کنی
من خودم زیاد درست نمیدونم ادم از چند تا منبع یدفعه استفاده کنه یه کتاب جامع بگیر و شروع کن
خودم کتاب تافل دکتر رهنما رو گرفتم حالا گذاشتم امتحانا رو که تموم کردم استارتشو بزنم
کتاب فوق العاده کاملیه با راهنمای فارسی
اره اتفاقا رو گرامر تاکید خیلی زیادی داشتهممنون
همین تافل رهنما گرامر هم داره توش ؟ از اول شروع کرده یا از سطح خاصی؟
با فرض اینکه شمال داری روی بقیه مهارت های زبانت به هر روشی کار می کنی و مایلی با تمرکز بیشتری روی مهارت گرامرت کار کنی، کتاب های grammar in use سری فوق العاده ای هستن و از سطح پایه تا پیشرفته رو ساپورت می کنن. این کتاب ها با تاکید روی کاربرد گرامر رو آموزش میدن، برعکس سیستم آموزشی مدارس ایران که فقط برای کنکور زبان یاد میدن. دیدن فیلم و سریال خیلی میتونه به گرامرت کمک کنه، الته یادت باشه توی سریال ها خیلی وقتا پیش میاد ساختار های گرامری رعایت نمیشن. مثلاً دو عبارت منفی توی یه جمله در زبان محاوره ای استفاده میشه، در حالی که در زبان رسمی غلطه: YOU don't know nothing.سلام :general712:
برای گرامر انگلیسی با چه روشی کتابی برنامه ای پیش برم ؟:general503: کلا از گرامر متنفرم :general211:
هلپ :general505: