• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش گرامر انگلیسی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام :general712:

برای گرامر انگلیسی با چه روشی کتابی برنامه ای پیش برم ؟‌:general503: کلا از گرامر متنفرم :general211:
هلپ :general505:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
2015-06-05-12-47-28.jpg علیک
کتاب essential grammer in use کتاب خوبیه واسه گرامر البته راهنمای فارسی نداره ولی کارتو راه میندازه

اول باید ببینی هدفت از زبان خوندن چیه بعد متناسب با هدفت کتاب و منابع رو انتخاب کنی

من خودم زیاد درست نمیدونم ادم از چند تا منبع یدفعه استفاده کنه یه کتاب جامع بگیر و شروع کن

خودم کتاب تافل دکتر رهنما رو گرفتم حالا گذاشتم امتحانا رو که تموم کردم استارتشو بزنم
کتاب فوق العاده کاملیه با راهنمای فارسی

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
مشاهده پیوست 814094 علیک
کتاب essential grammer in use کتاب خوبیه واسه گرامر البته راهنمای فارسی نداره ولی کارتو راه میندازه

اول باید ببینی هدفت از زبان خوندن چیه بعد متناسب با هدفت کتاب و منابع رو انتخاب کنی

من خودم زیاد درست نمیدونم ادم از چند تا منبع یدفعه استفاده کنه یه کتاب جامع بگیر و شروع کن

خودم کتاب تافل دکتر رهنما رو گرفتم حالا گذاشتم امتحانا رو که تموم کردم استارتشو بزنم
کتاب فوق العاده کاملیه با راهنمای فارسی
ممنون
همین تافل رهنما گرامر هم داره توش ؟ از اول شروع کرده یا از سطح خاصی؟

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ممنون
همین تافل رهنما گرامر هم داره توش ؟ از اول شروع کرده یا از سطح خاصی؟
اره اتفاقا رو گرامر تاکید خیلی زیادی داشته
از پایه شروع کرده
لغات (4000تا)و گرامر (1000نکته )و درک مطلب و نکات ازمون تافل رو کاملا تشریح کرده
چند سری ازمونای تافل هم داره
تو زمینه لغت و گرامر کامله ولی برای لیسنینگ باید ی کتاب دیگشو بگیری
البته من کتاب خلاصه شدشو گرفتم که هزار صفحست
کتاب کاملش تستای بیشتری از تافل داره

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
اشتباه موسسه های قدیمی رو نکنید.
بنده یادمه زمانی تا کلاس های تافل رفته بودم. قرار بود چند هفته بعد برم تافل بگیرم ! ( منظور اینه که امتحان بدم )
هنوز نمی تونستیم مثل آدم صحبت کنیم. تک بعدی نرید جلو که واقعا صدمه می زنه. نظر بنده اینه که شما کلاس های ابتدایی زبان رو برو که یا Interchange هست یا American English File. تا جایی که به مراحلی مثل FCE ، TOEFL یا IELTS می رسه. سر اونا موسسه ای برو که حتما روی Speaking و Listening کار کنه. خودت هم در کنارش فیلم زبان اصلی ببین. مخصوصا سریال های Sitcom ( مثل Friends ، How I Met Your Mother و Big Bang Theory ). معجزه ای که فیلم و سریال در زبانت می کنه ؛ هیچ آموزشگاهی نمی کنه. این رو حداقل از کسی در نظر بگیر که 9 سال در موسسه های مختلف زبان خونده.

esliran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام :general712:

برای گرامر انگلیسی با چه روشی کتابی برنامه ای پیش برم ؟‌:general503: کلا از گرامر متنفرم :general211:
هلپ :general505:
با فرض اینکه شمال داری روی بقیه مهارت های زبانت به هر روشی کار می کنی و مایلی با تمرکز بیشتری روی مهارت گرامرت کار کنی، کتاب های grammar in use سری فوق العاده ای هستن و از سطح پایه تا پیشرفته رو ساپورت می کنن. این کتاب ها با تاکید روی کاربرد گرامر رو آموزش میدن، برعکس سیستم آموزشی مدارس ایران که فقط برای کنکور زبان یاد میدن. دیدن فیلم و سریال خیلی میتونه به گرامرت کمک کنه، الته یادت باشه توی سریال ها خیلی وقتا پیش میاد ساختار های گرامری رعایت نمیشن. مثلاً دو عبارت منفی توی یه جمله در زبان محاوره ای استفاده میشه، در حالی که در زبان رسمی غلطه: YOU don't know nothing.
ولی به هر حال شما اگر توی ایران بخوای زبان انگلیسی رو یاد بگیری (یعنی بدون تماس با افراد انگلیسی زبان و زندگی با اونها)، دیدن فیلم و سریال و گوش دادن به رادیو و برنامه های صوتی انگلیسی زبان فوق العاده در کسب نتیجه حیاتی هست.
پیشنهاد می کنم این پست رو بخونی:
یادگیری زبان انگلیسی: ۱۰ نکته کلیدی (قسمت اول)

بالا