Amir98911
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 1
سلام
صاحب دامنه T_e_l_e_g_r_a_m_._i_r (آندرلاینها رو حذف کن... درست خوندی، در مورد تلگرام نقطه آی آر صحبت می کنم... )
هستم.
ترجیح میدم کسی روی این دامنه با من همکاری کنه و مثلاً درصدی از درآمد سایت رو بهم بده...
ولی پیشنهاد خرید دامنه هم دارید ارسال کنید بررسی می کنم.
لطفاً قیمتهای خنده دار ارسال نکنید چون دیگه هر بچه ای میدونه از این دامنه میشه زیاد پول درآورد با کار کردن روش... ;-)
در مورد همکاری، دنبال آدمای خوش فکر و با تجربه هستم...
دنبال کسی هستم که یا خودش کار رو دستش بگیره و به من درصد یا سود بده(من فقط دامنه بذارم وسط)
یا منم مشغول کنه و درصد و سود من بیشتر بشه...
ترجیحا حرفهایها و اونایی که کارشون اصولی و با حساب و کتابه پیشنهاد بدن لطفا... به همراه درصد پیشنهادی و درآمد پیش بینی شده شون...
اگر در همین زمینه تلگرام تجربه داشته باشید و فعال باشید هم که چه بهتر...
راه ارتباط با من: thestore.ir[at]gmail[dot]com
صاحب دامنه T_e_l_e_g_r_a_m_._i_r (آندرلاینها رو حذف کن... درست خوندی، در مورد تلگرام نقطه آی آر صحبت می کنم... )
هستم.
ترجیح میدم کسی روی این دامنه با من همکاری کنه و مثلاً درصدی از درآمد سایت رو بهم بده...
ولی پیشنهاد خرید دامنه هم دارید ارسال کنید بررسی می کنم.
لطفاً قیمتهای خنده دار ارسال نکنید چون دیگه هر بچه ای میدونه از این دامنه میشه زیاد پول درآورد با کار کردن روش... ;-)
در مورد همکاری، دنبال آدمای خوش فکر و با تجربه هستم...
دنبال کسی هستم که یا خودش کار رو دستش بگیره و به من درصد یا سود بده(من فقط دامنه بذارم وسط)
یا منم مشغول کنه و درصد و سود من بیشتر بشه...
ترجیحا حرفهایها و اونایی که کارشون اصولی و با حساب و کتابه پیشنهاد بدن لطفا... به همراه درصد پیشنهادی و درآمد پیش بینی شده شون...
اگر در همین زمینه تلگرام تجربه داشته باشید و فعال باشید هم که چه بهتر...
راه ارتباط با من: thestore.ir[at]gmail[dot]com