• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ام وی ام اتومات یا پراید نو که دستی اتومات شده ؟

saeedpostbox

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

تا حالا تو قسمت ماشین پست نداده بودم. چون تازه یک پراید گرفتم اومدم سراغ دوستان این قسمت :)
اصولا با کلاچ حال نمیکنم و کنترل همزمان ترمز و کلاچ و گاز تمرکزم رو تو رانندگی به هم میزنه !
میخوام برم سراغ یک ماشین اتومات ارزون قیمت
درباره ام وی ام 110 جستجو کردم ظاهرا مدل چهار سیلندر اتوماتش هم هست که حدود 12 میلیون قیمت داره
همچنین فهمیدم که میشه یک پراید صفر گرفت و با یک میلیون تومان هم اون رو اتومات کرد که ارزون تر در میاد البته گیر یک دو میلیون تومان نیستم

حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟ یک پراید صفر بگیرم اتومات کنم یا یک ام وی ام 110 اتومات ؟

واسه من سرعت بالا و شتاب خیلی مهم نیست اما امنیت مهمه. هر چند واسه شهر میخوام.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام

تا حالا تو قسمت ماشین پست نداده بودم. چون تازه یک پراید گرفتم اومدم سراغ دوستان این قسمت :)
اصولا با کلاچ حال نمیکنم و کنترل همزمان ترمز و کلاچ و گاز تمرکزم رو تو رانندگی به هم میزنه !
درباره ام وی ام 110 جستجو کردم ظاهرا مدل چهار سیلندر اتوماتش هم هست که حدود 12 میلیون قیمت داره
همچنین فهمیدم که میشه یک پراید صفر گرفت و با یک میلیون تومان هم اون رو اتومات کرد که ارزون تر در میاد البته گیر یک دو میلیون تومان نیستم

حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟ یک پراید صفر بگیرم اتومات کنم یا یک ام وی ام 110 اتومات ؟

به نظر من سراغ ماشین چینی نرو
اگه قصد فروش پراید رو نداری و میخوای چند سالی دستت باشه همونو اتومات کن

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
البته ام وی ام 110 تیپ اتومات، دنده اتومات فول نیست !
فقط کلاج نداره، یه جورایی تیپ ترونیکه !

saeedpostbox

Registered User
لایک‌ها
0
البته ام وی ام 110 تیپ اتومات، دنده اتومات فول نیست !
فقط کلاج نداره، یه جورایی تیپ ترونیکه !

تا جایی که من میدونم تیپ ترونیک یعنی اینکه چند حالته هست متیونی رو حالت اتومات بزاری یا دستی که مزیت خوبیه. اما اینکه فول اتومات نیست یعنی چی ؟!

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
تا جایی که من میدونم تیپ ترونیک یعنی اینکه چند حالته هست متیونی رو حالت اتومات بزاری یا دستی که مزیت خوبیه. اما اینکه فول اتومات نیست یعنی چی ؟!

این فرمون ها که واسه پلی استیشن یا کامپیوتر استفاده میکنن دیدی؟! دیدی + و - داره؟! میزنی تو سر + دنده یدونه میره بالا ! میزنی تو سر - دنده یکی میاد پایین! مثله همونه!
در کل اینکه مدیران خودرو به این گیربکس میگه اتومات علنا کلا برداریه! اتومات به گیربکس 206 و امثالهم میگن ...
سرچ کن گیربکس AMT واسه اطلاعات بیشتر ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هیچ کدوم از گزینه هات خوب نیستن
اما اگر بخوای بین این دوتا انتخاب کنی این MVM کمی بهتره
البته این پراید های 91 هم ایربگ و ... بهشون اضافه شده باید ببینی تو ایمنی چقدر بهبود داشته (اگر داشته!!)

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
فقط اینو بگم هیچی فابریک نمیشه

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
سراغ اتومات غير فابريك نرو
به نظر من و اگه دنبال غير صفر هم هستي با 14-13 بگرد يك 206 تيپ 6 سالم گير بيار

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سراغ اتومات غير فابريك نرو
به نظر من و اگه دنبال غير صفر هم هستي با 14-13 بگرد يك 206 تيپ 6 سالم گير بيار

موافقم به نظرم اتومات تو ایران اصلا جواب نمیده حالا خود دانی ولی خواستی بگیری تیپ 6 206 توصیه میشه .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام

هیچ کدام . بهتر نیست یک ماشین بهتر بخرید ؟ 206 اتوماتیک مدل 84 فکر کنم 12 پیدا بشه راحت اما خیلی خراب بودن گیربکس وجود داره !

بالا