• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.::ام پی دیزاین: طراحی لی اوت و اینترو وبسایت با قیمتی استثنایی::.

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
سلام دوستان من طراح قالبهای PSD برای وبسایت و یا وبلاگ هستم و سفارش طراحی قالب رو هم می پذیرم. البته بدون کدنویسی و CSS با html در زیر چند تا از نمونه کارهام رو هم می بینین قالب اول صرفاً برای نشون دادن نمونه کاره و هیچ جا استفاده نشده.. برای همین این کاnewpreview.jpgر رو با سرعت بیشتری انجام دادم

IMG_1000000078.PNG

IMG_1000000111.jpg IMG_1000000128.JPG IMG_1000000289.JPG maintance2.jpg

همونطور که در عنوان مشاهده می کنید قیمت ها واقعاً استثنایی هستن و متوسط قیمت 15 هزار تومان است. دوستان عزیز میتونید سفارش های خودتون رو از طریق پیام خصوصی یا همینجا اعلام کنید. موفق باشید با تشکر

Last edited:

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
طراحی لی اوت و قالب وبسایت و بلاگ

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
برای تخمین قیمت کار لطفا پ.خ بدید...

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز واقعا میشه این طرحها رو به عنوان لی اوت وب به کار برد !!!!!!! :eek: :blink:
به نظر من وقتتو علکی تلف نکن بنده هم یک تاپیکی مثه تاپیک شما زدم . نمیدونم اگه دیده باشید یا نه ،قالب های حرفه ای طراحی میکردم 20 تومن ولی کسی پا پیش نذاشت منم بیخی شدم .

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
دوست عزیز واقعا میشه این طرحها رو به عنوان لی اوت وب به کار برد !!!!!!! :eek: :blink:
به نظر من وقتتو علکی تلف نکن بنده هم یک تاپیکی مثه تاپیک شما زدم . نمیدونم اگه دیده باشید یا نه ،قالب های حرفه ای طراحی میکردم 20 تومن ولی کسی پا پیش نذاشت منم بیخی شدم .

اینها هیچکدوم لی اوت نیستن. اینترو ن.

reza.naderi

Registered User
لایک‌ها
21

معلومه که با این قیمت های پایین کسی هم پا پیش نباید بزاره -دیگه psd زیر 100 نیست - قیمت شکنی دیگه تا چه حد آخه- البته ببخشید ها

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
معلومه که با این قیمت های پایین کسی هم پا پیش نباید بزاره -دیگه psd زیر 100 نیست - قیمت شکنی دیگه تا چه حد آخه- البته ببخشید ها

یعنی باید بالای ۱۰۰ داد که ارزشش معلوم بشه؟؟ برعکسه؟؟؟ اینا که کد ندارن فقط پی اس دیه...

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
با اجازه صاحب تاپیک
عزیز برعکس، ما اومدیم قیمت پایین بدیم مشتری جذب شه ولی ... :D
شما نمونه کار ها رو باید میدیدین بعد قضاوت میکردین .
حتی تو تاپیکی که ایجاد کرده بودم چندتا از نمونه کارها رو قرار داده بودم ولی مشتری نداشت دیگه چیکار میشه کرد . همه فکر بد به سرشون زد . کلاهبرداری و ...

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
یعنی باید بالای ۱۰۰ داد که ارزشش معلوم بشه؟؟ برعکسه؟؟؟ اینا که کد ندارن فقط پی اس دیه...

اصلا با حرفتون موافق نیستم .
این ظاهر سایت هست که باعث جلب اعتماد مشتری یا بازدیدکننده میشه نه کدنویسیش .
به نظر من هزینه طراحی PSD یک سایت باید 2 یا 3 برابر کدنویسیش باشه .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگه واقعن PSD باشه میارزه یان قیمت برای سایت فیلم وموزیک ساف چی داری؟؟؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
عزیز مطمئنا اگه کار حرفه ای باشه براش پول میدن به نظرتون اینایی که از این راه دارن امرار معاش می کنن چجوری اینکارو می کنن ؟

واقعیتش ببخشین ها ولی واسه این طرحا هیچ پولی نمیدن نمی خوام نا امیدتون کنم ولی شما که یه طرح هم واسه مشتری کار نکردین که به عنوان نمونه کار نشون بدین به قوله خودتون هم اینارو همینجوری کار کردین پس مشتری رو چه حسابی بیاد خرید کنه ؟
بهتره وقتتون رو بذارین رو طراحی ساده و کیلین یدونه موکاپ بزنید ولی کار درستش رو بزنید
در ضمن طراحی موکاپ هم به این راحتی نیست که 2 تا عکس بندازین اونجا بگین تموم شد باید تو طراحی هر قسمتی دانش اینم داشته باشین که چجوری طراحی کنید که واسه تبدیل به اچ تی ام ال و سی اس اس به مشکل بر نخوره یا سبک باشه یا مثلا طرحتون فول سی اس اس در بیاد و ......

بالا